E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, KochamElcie<3 napisał: np np wstrzykiwanie sobie heroiny w zyle bym sobie sprobowal widzialem kiedys kumpli angoli jak sobie crack wstrzykiwali i to ja palilem maly kawalek cracku a ci 4 razy wieksza dawke sobie w zyle dawali XDD Lepiej nigdy tego nie próbuj, potem może już nie być odwrotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu no i mam wyjeebane ten john frusciante z red hot chili peppers tez zostal gwiazda rocka a zamiast pieniadze i dziewczyny to sie zamknal w domu i cpal codziennie przez 4 lata i kto mu zabroni? kiedys czytalem ksiazki jak ozzy osbourne sie zamykal w domu po wydanym dobrze albumie i chlal wodke caly czas codziennie i cpal koks wyjeebane mam i tak swoje przezylem juz a narkotykow tez niejednych probowalem, najlepsze jest to ze za darmo mnie ludzie czestuja zawsze tutaj w UK XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu crack juz palilem kilka razy i fajnie bylo xD raz mialem urodziny i wpadlem do kumpla angola spedzic wieczor, i zesmy jarali crack razem i wciagali jakies prochy dla uzaleznionych od heroiny hahah a potem wrocilem do pubu gdzie mieszkalem i tam jedna doopa chciala, zebym ja do lozka zaprowadzil do siebie i zebysmy sie ruuchali a ja sie wystraszylem, jak na mnie wskoczyla i chciala zebym jej cycka lizal wtf masakra to byla sytuacja w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Musi być z niego wyjątkowy przystojniak, żeby zwrócił moją uwagę 17.2cm wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu ej ten olejek z rozmarynu co kupilem za 6.50 do wlosow z jakims limonene i olejek jeszcze ze slodkich migdalow to pieknie pachnie jak sobie skore glowy posmaruje wtf 6.50 tylko za 50 ml chyba niedlugo sobie kupie kolejna butelke i bedzie mi fajnie glowa jebala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, przewr(l)otna napisał: Dlaczego 10 %? To, co dla jednych piękne, dla drugich brzydkie, więc trudno cokolwiek klasyfikować, przeliczać na procenty Mnie trochę bawią te określenia: przystojny/brzydal. Zupełnie nie rozumiem zachwytu nad urodą np: B.Pitta,T.Cruza, czy tego "Karpia" z Tytanica Te 10% to taki przykład tylko, chodziło mi o to że bardzo dobrze że każdemu podoba się co innego, bo jakby każdemu podobało się to samo to tylko część mialaby branie. Zresztą nieważne, ja np miałam taką koleżankę 1,8m wzrostu ale szczupła, z taką nietypowa bardzo urodą, nietypowa bo wygladala jakby pochodzila z jakichs krajow egzotycznych. No i u niej to wygladala tak ze jakiejs części facetów podobała się na zabój, a pozostałym nie podobała się kompletnie, czyli takie 2 skrajności, nic pośrodku. Edytowano 5 godzin temu przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, KochamElcie<3 napisał: np np wstrzykiwanie sobie heroiny w zyle bym sobie sprobowal widzialem kiedys kumpli angoli jak sobie crack wstrzykiwali i to ja palilem maly kawalek cracku a ci 4 razy wieksza dawke sobie w zyle dawali XDD Za to sie nie bierz, bo to najgorszy syf i czlowiek konczy na ulicy jako chudy narkoman bez zebow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, KochamElcie<3 napisał: crack juz palilem kilka razy i fajnie bylo xD raz mialem urodziny i wpadlem do kumpla angola spedzic wieczor, i zesmy jarali crack razem i wciagali jakies prochy dla uzaleznionych od heroiny hahah a potem wrocilem do pubu gdzie mieszkalem i tam jedna doopa chciala, zebym ja do lozka zaprowadzil do siebie i zebysmy sie ruuchali a ja sie wystraszylem, jak na mnie wskoczyla i chciala zebym jej cycka lizal wtf masakra to byla sytuacja w ogole Nie paliłam. To było wykorzystać sytuację a nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Te 10% to taki przykład tylko, chodziło mi o to że bardzo dobrze że każdemu podoba się co innego, bo jakby każdemu podobało się to samo to tylko część mialaby branie. Zresztą nieważne, ja np miałam taką koleżankę 1,8m wzrostu ale szczupła, z taką nietypowa bardzo urodą, nietypowa bo wygladala jakby pochodzila z jakichs krajow egzotycznych. No i u niej to wygladala tak ze jakiejs części facetów podobała się na zabój, a pozostałym nie podobała się kompletnie, czyli takie 2 skrajności, nic pośrodku. Wiem co miałaś na myśli. Każdy z nas ma coś takiego, że jedni na nas okiem nie spojrzą, nawet powiedzą: ale pasztet, a znajdzie się głupi Jasio i zakocha na jament Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu nie no nie stac mnie na takie rzeczy, ale lsd to bym sobie zajeebal jeszcze raz, bo kiedys bralem juz kilka razy i mialem piekna faze moglbym lsd brac codziennie szkoda ze lekarze nie daja lsd na recepte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, KochamElcie<3 napisał: no i mam wyjeebane ten john frusciante z red hot chili peppers tez zostal gwiazda rocka a zamiast pieniadze i dziewczyny to sie zamknal w domu i cpal codziennie przez 4 lata i kto mu zabroni? kiedys czytalem ksiazki jak ozzy osbourne sie zamykal w domu po wydanym dobrze albumie i chlal wodke caly czas codziennie i cpal koks wyjeebane mam i tak swoje przezylem juz a narkotykow tez niejednych probowalem, najlepsze jest to ze za darmo mnie ludzie czestuja zawsze tutaj w UK XDDD Też właśnie chciałam napisać, że od narko wypadają zęby, czyli pozbawisz się dożywotnio swoich atutów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu ja jak cpie to dlatego ze mi ktos daje za darmo a nie ze place za to u dilera xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu no wypadaja zolkna tez, dobrze ze latem zaczalem uprawiac outdoor swimming, wiec jutro pewno znowu sie wybiore poplywac w rzece kraulem albo cos XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 5 godzin temu Możesz być geyem, oni lubią patrzeć na babki tylko jak na ładne obrazki, hetero facety maja potrzebę niszczenia i rozpychania otworów a nie że oh jakie ona ma ładne włoski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu no ja tak patrze na baby jak na cos czego nie moge miec do konca zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu a mine wsrod ludzi zazwyczaj mam nabormuszona i wygladam na smutnego albo wkuurwionego ze na samo spojrzenie laski uciekaja ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja jak cpie to dlatego ze mi ktos daje za darmo a nie ze place za to u dilera xD To nie ma akurat znaczenia. Ale zęby i tak mogą wypaść, i albo będziesz chodził szczerbaty, bo kasy szkoda, albo wydasz na nowe zęby u dentystów. Ale skoro to jest dla Ciebie ważniejsze niż wszystko inne.... Każdy sam podejmuje decyzje, jak chce żyć, i na czym się w tym swoim życiu skupia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 5 godzin temu (edytowany) No ogółem faceci śmierdzą ale geye jeszcze nie az tak babki lubią homosiow więc nie ma co się dołować hetero zazdroszczą powodzenia bo chcieliby im kabany pakować a one wola gejów Edytowano 5 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 520 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Musi być z niego wyjątkowy przystojniak, żeby zwrócił moją uwagę Ja ostatnio byłem porównywany do Cilliana Murphy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu nie no ja od dawna uzywam niezlej pasty do zebow i plukam buzie tym bez fluoru 100% naturalna wiec nie narzekam na zeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 520 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, przewr(l)otna napisał: Jak wygląda wyjątkowy przystojniak? Wierzysz w miłość od pierwszego wrażenia czy mam przejść jeszcze raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu do wlosow uzywam tylko naturalnego mydelka z organic sklepu w ogole takze no i jakby nie placek i zakola to bym pewno sobie nigdy nie kupil olejku z rozmarynu a tam jeszcze olejki jakies dwa jeszcze sa i jakies limonene do zapachu i naprawde piekny zapach i 50ml buteleczka nie wiem czy jutro nie pojde drugiej kupic to bede mial zapas xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: no ja tak patrze na baby jak na cos czego nie moge miec do konca zycia Pisałeś, że miewasz chętne laski. Miałbyś więcej normalnych, gdybyś tak często nie ćpał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu kiedys jak bylem w pubie na karaoke to wzialem laptopa ze soba i gralem w runescape i pilem piwo za darmo, bo wlasciciel pubu to moj kumpel i siedzialem sobie gralem w runescape a za chwile szedlem spiewac hahah i zaspiewalem chyba z 20 piosenek i sie fajna blond mamusia do mnie przykleila zesmy sie przytulali i tanczyli razem i spiewali haha fajnie bylo oboje bylismy najeebani potem mnie zaprosila na karaoke gdzie indziej ale juz nie poszedlem bo sie boje z domu wychodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu a to angielka a jakie miala zielone oczy naprawde ladna bardzo mamuska ale sie przykleila do mnie a ja ja dotykalem i tanczylismy i macalismy sie XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, KochamElcie<3 napisał: nie no nie stac mnie na takie rzeczy, ale lsd to bym sobie zajeebal jeszcze raz, bo kiedys bralem juz kilka razy i mialem piekna faze moglbym lsd brac codziennie szkoda ze lekarze nie daja lsd na recepte Też nie próbowałam nigdy. 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu ja probowalem i fajnie bylo ogolnie to sie z angielkami tylko macalem niedawno i calowalem z polkami szczescia nie mam a ja umiem angielski to chooy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 5 godzin temu Na mnie elka robi wrażenie praniem nawet xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja probowalem i fajnie bylo ogolnie to sie z angielkami tylko macalem niedawno i calowalem z polkami szczescia nie mam a ja umiem angielski to chooy xD Z tego co piszesz wychodzi na to że okazji miałeś sporo ale to ty albo uciekłeś, albo nie poszedłeś tam gdzie byłeś zaproszony itd więc o braku szczęścia raczej nie można mówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu ja nie iwem jak wyglada elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach