Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem Jaka Jestem

Przeciętny facet nie robi na mnie wrażenia

Polecane posty

7 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Jak wygląda wyjątkowy przystojniak?

Nie ma jednej definicji dla wszystkich. Każdy może lubić to samo lub coś zupełnie innego.😅

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

no to ja wlasnie tak mam i jestem oblesny

Jak masz? Tępy wyraz twarzy i mętne oczka?

Jedno zdjęcie tu miałeś, na którym wyjątkowo dobrze wyszedłeś. Po prostu nie w każdym miejscu da się zrobić dobre zdjęcie.

Edytowano przez Jestem Jaka Jestem

6 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Nie ma jednej definicji dla wszystkich. Każdy może lubić to samo lub coś zupełnie innego.😅

Czyli i brzydal może nas w sobie rozkochać.

Co dla jednego piękne, dla innego wręcz odwrotnie i odwrotnie 🤣

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

zakola i placek na glowie

tepy wyraz twarzy tez mam i metne oczka ;/

Ale za to uśmiech to Twój atut. Masz ładne zęby, i powinieneś jak najczęściej szczerze się uśmiechać. Jak zrobisz kilka głębszych na początek, to pozwoli Ci to się wyluzować i będzie okazja pokazać ładne zęby przy dziewczynach 😅

A zresztą, pisałeś ostatnio że przytulałeś się z jakąś, to chyba jednak nie jest aż tak źle, więc można uznać że tutaj tylko trollujesz i próbujesz zwrócić na siebie uwagę 😏

ej wiecie co mnie kiedys rozjeebalo na miescie jak widzialem jakiegos typka co mial kolor wlosow jak ja i zakola i tez lysy placek i szedl sobie z jakimis dwoma blond mamusiami 30-40 w miesice hahah rozjeebalo mnie to a ja placzek bo mam zakola i placka na glowie jednak to chyba nie w tym problem

caly ten market dziewczyn dla mnie jest do niczego i bez sensu, bo ja juz piekna dziewczyne marzen moglem miec dawno temu, ale niestety psychicznie nie jestem w stanie byc z dziewczyna dlatego skonczylem jako 30 letni praawiczek z zakolami i plackiem na glowie, niestety

jakbym mial kase to bym sobie zrobil przeszczep wlosow jak elon sucks, on wygladal jak nerd, ale pieniazki ma to przeszczep jest wlosow, ja nie mam grosza to musze zyc z tym, life is brutal

dlatego to pieerdole ja juz sie pogodzilem ze jestem nieudacznikiem, zdechne przed kompem w samotnosci i moze ktos po kilku tygodniach moje zwloki znajdzie gdzies

16 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

zakola i placek na glowie

tepy wyraz twarzy tez mam i metne oczka ;/

Jakbyś myślał że jesteś brzydki to byś nie wystawiał sweet foci cały czas 

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

smieje sie jak cos smiesznego zobacze w internecie albo jakis tekst ktos napisze to sikam ze smiechu

Ja po kilku głębszych bywa, że rechoczę już ze wszystkiego 😳😅 

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

jakbym mial kase to bym sobie zrobil przeszczep wlosow jak elon sucks, on wygladal jak nerd, ale pieniazki ma to przeszczep jest wlosow, ja nie mam grosza to musze zyc z tym, life is brutal

Wyglad  nie jest u Ciebie problemem ani nawet zakola, jestes przystojny i czasem potrafisz byc nieglupi, ale szkoda, ze sie nie leczysz. Moglbys miec bardziej satysfakcjonujace zycie.

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Wyglad  nie jest u Ciebie problemem ani nawet zakola, jestes przystojny i czasem potrafisz byc nieglupi, ale szkoda, ze sie nie leczysz. Moglbys miec bardziej satysfakcjonujace zycie.

U niego najgorsze chyba są te działania autodestrukcyjne.

ja juz nie pije, bo sie boje alkoholiu, po alkoholu zachowuje sie beznadziejnie., chociaz czasami mnie bierze na spiewanie ale to zalezy jaki mam humor przy piciu ale jak np pije i pisze z ludzmi w internecie to jest masakra jakas

2 minuty temu, Vlad Srakula napisał:

no piekny to moze bylem jak mialem 18 lat czy 19 a teraz to niestety

ale robie sobie cialo, ostatnio plywam w lodowatych rzekach, biegam dosc szybkim tempem, jakbym wbiegl na sruna albo praavika tak z rozbiegu to by mnie nie zatrzymali XD

faceci jak mnie widza jak ide kanalem to sie odsuwaja przede mna zeby mi droge puscic, wogole duzo facetow to teraz jakies przecinki sa xD

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

moj wspollokator sie leczy, a dzisiaj znowu mu cala szczeke sparalizowalo bo efekt uboczny lekow, bo doktory mu nie te leki co trzeba daly, i go karetka wziela, to ja podziekuje

szkoda mi wspollokatora, bo on jest kick boxerem to bierze jakies leki i umiera 😞

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

U niego najgorsze chyba są te działania autodestrukcyjne.

np np wstrzykiwanie sobie heroiny w zyle bym sobie sprobowal

widzialem kiedys kumpli angoli jak sobie crack wstrzykiwali i to ja palilem maly kawalek cracku a ci 4 razy wieksza dawke sobie w zyle dawali XDD

1 minutę temu, Vlad Srakula napisał:

Może próbuje podbudować swoje ego, czytając pozytywne komentarze na swój temat. Ale i tak sporo jest do poprawy, jeśli ciągle narzeka na powodzenie u dziewczyn.

Druga sprawa to kwestia psychiki, że psychicznie nie byłby w stanie być z kobietą. To już trudno ocenić, bo nie wiadomo czy tylko trolluje, czy naprawdę coś z nim nie tak.

no ja w ogole z dziewczynami nie rozmawiam, chyba ze z mama albo babcia bo tak to nie ma zadnej kobiety w moim zyciu w ogole, nie mam kolezanek nikogo dziewczyny nic przyjaciolek tez nie ;x

6 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Bardzo dobrze że tak jest, jakby wszystkim podobało się to samo to 10% ludności miałoby branie. 😄

Dlaczego 10 %?

To, co dla jednych piękne, dla drugich brzydkie, więc trudno cokolwiek klasyfikować, przeliczać na procenty 😉 

Mnie trochę bawią te określenia: przystojny/brzydal. Zupełnie nie rozumiem zachwytu nad urodą np: B.Pitta,T.Cruza, czy tego "Karpia" z Tytanica 😂

Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał:

Może próbuje podbudować swoje ego, czytając pozytywne komentarze na swój temat. Ale i tak sporo jest do poprawy, jeśli ciągle narzeka na powodzenie u dziewczyn.

Druga sprawa to kwestia psychiki, że psychicznie nie byłby w stanie być z kobietą. To już trudno ocenić, bo nie wiadomo czy tylko trolluje, czy naprawdę coś z nim nie tak.

No szkoda bo faktycznie nie jest głupi i dobrze wygląda tylko zdrowie psychiczne niedomaga a nie chce podjąć wysiłku w tym kierunku gdzie ja znam autyste w związku ale ultra świadomego leczącego się latami u psychologów 🙄

babcia mi zawsze opowiada, jakie mialem piekne lsniace wlosy jak bylem w gimbazie i mialem 14-15 lat, podobno loczki i lsniace geste, a teraz to jakas masakra

ale ten tenisista Rafael Nadal to jemu tez sie od dawna wlosy przerzedzaja, a ma tyle milionow... xD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

no ja w ogole z dziewczynami nie rozmawiam, chyba ze z mama albo babcia bo tak to nie ma zadnej kobiety w moim zyciu w ogole, nie mam kolezanek nikogo dziewczyny nic przyjaciolek tez nie ;x

No nic dziwnego, skoro nie starasz się o to. Kobiety unikają narkomanów, bo ciężko się od tego nie uzależnić, jak już się zaczęło. Twoje życie, Twój wybór. Można coś w nim zmienić i żyć zupełnie inaczej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się