Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem Jaka Jestem

Przeciętny facet nie robi na mnie wrażenia

Polecane posty

7 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

np np wstrzykiwanie sobie heroiny w zyle bym sobie sprobowal

widzialem kiedys kumpli angoli jak sobie crack wstrzykiwali i to ja palilem maly kawalek cracku a ci 4 razy wieksza dawke sobie w zyle dawali XDD

Lepiej nigdy tego nie próbuj, potem może już nie być odwrotu.

no i mam wyjeebane ten john frusciante z red hot chili peppers tez zostal gwiazda rocka a zamiast pieniadze i dziewczyny to sie zamknal w domu i cpal codziennie przez 4 lata i kto mu zabroni?

kiedys czytalem ksiazki jak ozzy osbourne sie zamykal w domu po wydanym dobrze albumie i chlal wodke caly czas codziennie i cpal koks

wyjeebane mam

i tak swoje przezylem juz a narkotykow tez niejednych probowalem, najlepsze jest to ze za darmo mnie ludzie czestuja zawsze tutaj w UK XDDD

crack juz palilem kilka razy i fajnie bylo xD

raz mialem urodziny i wpadlem do kumpla angola spedzic wieczor, i zesmy jarali crack razem i wciagali jakies prochy dla uzaleznionych od heroiny hahah a potem wrocilem do pubu gdzie mieszkalem i tam jedna doopa chciala, zebym ja do lozka zaprowadzil do siebie i zebysmy sie ruuchali a ja sie wystraszylem, jak na mnie wskoczyla i chciala zebym jej cycka lizal wtf masakra to byla sytuacja w ogole

ej ten olejek z rozmarynu co kupilem za 6.50 do wlosow z jakims limonene i olejek jeszcze ze slodkich migdalow to pieknie pachnie jak sobie skore glowy posmaruje wtf 6.50 tylko za 50 ml chyba niedlugo sobie kupie kolejna butelke i bedzie mi fajnie glowa jebala xD

15 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Dlaczego 10 %?

To, co dla jednych piękne, dla drugich brzydkie, więc trudno cokolwiek klasyfikować, przeliczać na procenty 😉 

Mnie trochę bawią te określenia: przystojny/brzydal. Zupełnie nie rozumiem zachwytu nad urodą np: B.Pitta,T.Cruza, czy tego "Karpia" z Tytanica 😂

Te 10% to taki przykład tylko, chodziło mi o to że bardzo dobrze że każdemu podoba się co innego, bo jakby każdemu podobało się to samo to tylko część mialaby branie. 

Zresztą nieważne, ja np miałam taką koleżankę 1,8m wzrostu ale szczupła, z taką nietypowa bardzo urodą, nietypowa bo wygladala jakby pochodzila z jakichs krajow egzotycznych. No i u niej to wygladala tak ze jakiejs części facetów podobała się na zabój, a pozostałym nie podobała się kompletnie, czyli takie 2 skrajności, nic pośrodku.

Edytowano przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢

17 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

np np wstrzykiwanie sobie heroiny w zyle bym sobie sprobowal

widzialem kiedys kumpli angoli jak sobie crack wstrzykiwali i to ja palilem maly kawalek cracku a ci 4 razy wieksza dawke sobie w zyle dawali XDD

Za to sie nie bierz, bo to najgorszy syf i czlowiek konczy na ulicy jako chudy narkoman bez zebow.

10 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

crack juz palilem kilka razy i fajnie bylo xD

raz mialem urodziny i wpadlem do kumpla angola spedzic wieczor, i zesmy jarali crack razem i wciagali jakies prochy dla uzaleznionych od heroiny hahah a potem wrocilem do pubu gdzie mieszkalem i tam jedna doopa chciala, zebym ja do lozka zaprowadzil do siebie i zebysmy sie ruuchali a ja sie wystraszylem, jak na mnie wskoczyla i chciala zebym jej cycka lizal wtf masakra to byla sytuacja w ogole

Nie paliłam.

To było wykorzystać sytuację a nie.

3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Te 10% to taki przykład tylko, chodziło mi o to że bardzo dobrze że każdemu podoba się co innego, bo jakby każdemu podobało się to samo to tylko część mialaby branie. 

Zresztą nieważne, ja np miałam taką koleżankę 1,8m wzrostu ale szczupła, z taką nietypowa bardzo urodą, nietypowa bo wygladala jakby pochodzila z jakichs krajow egzotycznych. No i u niej to wygladala tak ze jakiejs części facetów podobała się na zabój, a pozostałym nie podobała się kompletnie, czyli takie 2 skrajności, nic pośrodku.

Wiem co miałaś na myśli.

Każdy z nas ma coś takiego, że jedni na nas okiem nie spojrzą, nawet powiedzą: ale pasztet, a znajdzie się głupi Jasio i zakocha na jament 😜

nie no nie stac mnie na takie rzeczy, ale lsd to bym sobie zajeebal jeszcze raz, bo kiedys bralem juz kilka razy i mialem piekna faze

moglbym lsd brac codziennie

szkoda ze lekarze nie daja lsd na recepte

13 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

no i mam wyjeebane ten john frusciante z red hot chili peppers tez zostal gwiazda rocka a zamiast pieniadze i dziewczyny to sie zamknal w domu i cpal codziennie przez 4 lata i kto mu zabroni?

kiedys czytalem ksiazki jak ozzy osbourne sie zamykal w domu po wydanym dobrze albumie i chlal wodke caly czas codziennie i cpal koks

wyjeebane mam

i tak swoje przezylem juz a narkotykow tez niejednych probowalem, najlepsze jest to ze za darmo mnie ludzie czestuja zawsze tutaj w UK XDDD

Też właśnie chciałam napisać, że od narko wypadają zęby, czyli pozbawisz się dożywotnio swoich atutów 😏

no wypadaja zolkna tez, dobrze ze latem zaczalem uprawiac outdoor swimming, wiec jutro pewno znowu sie wybiore poplywac w rzece kraulem albo cos XDDD

Możesz być geyem, oni lubią patrzeć na babki tylko jak na ładne obrazki, hetero facety maja potrzebę niszczenia i rozpychania otworów a nie że oh jakie ona ma ładne włoski 

a mine wsrod ludzi zazwyczaj mam nabormuszona i wygladam na smutnego albo wkuurwionego ze na samo spojrzenie laski uciekaja ;/

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

ja jak cpie to dlatego ze mi ktos daje za darmo a nie ze place za to u dilera xD

To nie ma akurat znaczenia. Ale zęby i tak mogą wypaść, i albo będziesz chodził szczerbaty, bo kasy szkoda, albo wydasz na nowe zęby u dentystów. Ale skoro to jest dla Ciebie ważniejsze niż wszystko inne....😏 Każdy sam podejmuje decyzje, jak chce żyć, i na czym się w tym swoim życiu skupia.

No ogółem faceci śmierdzą ale geye jeszcze nie az tak babki lubią homosiow więc nie ma co się dołować hetero zazdroszczą powodzenia bo chcieliby im kabany pakować a one wola gejów 

Edytowano przez Vlad Srakula

1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Musi być z niego wyjątkowy przystojniak, żeby zwrócił moją uwagę 😅

Ja ostatnio byłem porównywany do Cilliana Murphy

nie no ja od dawna uzywam niezlej pasty do zebow i plukam buzie tym bez fluoru 100% naturalna wiec nie narzekam na zeby

1 godzinę temu, przewr(l)otna napisał:

Jak wygląda wyjątkowy przystojniak?

Wierzysz w miłość od pierwszego wrażenia czy mam przejść jeszcze raz? 😜

do wlosow uzywam tylko naturalnego mydelka z organic sklepu w ogole takze no i jakby nie placek i zakola to bym pewno sobie nigdy nie kupil olejku z rozmarynu a tam jeszcze olejki jakies dwa jeszcze sa i jakies limonene do zapachu i naprawde piekny zapach i 50ml buteleczka

nie wiem czy jutro nie pojde drugiej kupic to bede mial zapas xD

• Confused 1

5 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

no ja tak patrze na baby jak na cos czego nie moge miec do konca zycia

Pisałeś, że miewasz chętne laski. Miałbyś więcej normalnych, gdybyś tak często nie ćpał. 

kiedys jak bylem w pubie na karaoke to wzialem laptopa ze soba i gralem w runescape i pilem piwo za darmo, bo wlasciciel pubu to moj kumpel i siedzialem sobie gralem w runescape a za chwile szedlem spiewac hahah i zaspiewalem chyba z 20 piosenek i sie fajna blond mamusia do mnie przykleila zesmy sie przytulali i tanczyli razem i spiewali haha fajnie bylo oboje bylismy najeebani 😄

potem mnie zaprosila na karaoke gdzie indziej ale juz nie poszedlem bo sie boje z domu wychodzic

a to angielka a jakie miala zielone oczy naprawde ladna bardzo mamuska ale sie przykleila do mnie a ja ja dotykalem i tanczylismy i macalismy sie XDD

19 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

nie no nie stac mnie na takie rzeczy, ale lsd to bym sobie zajeebal jeszcze raz, bo kiedys bralem juz kilka razy i mialem piekna faze

moglbym lsd brac codziennie

szkoda ze lekarze nie daja lsd na recepte

Też nie próbowałam nigdy. 🥺

ja probowalem i fajnie bylo

ogolnie to sie z angielkami tylko macalem niedawno i calowalem z polkami szczescia nie mam a ja umiem angielski to chooy xD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

ja probowalem i fajnie bylo

ogolnie to sie z angielkami tylko macalem niedawno i calowalem z polkami szczescia nie mam a ja umiem angielski to chooy xD

Z tego co piszesz wychodzi na to że okazji miałeś sporo ale to ty albo uciekłeś, albo nie poszedłeś tam gdzie byłeś zaproszony itd więc o braku szczęścia raczej nie można mówić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się