E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: Na mnie elka robi wrażenie praniem nawet xd Ochùjałeś całkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Z tego co piszesz wychodzi na to że okazji miałeś sporo ale to ty albo uciekłeś, albo nie poszedłeś tam gdzie byłeś zaproszony itd więc o braku szczęścia raczej nie można mówić. no niestety raz bylismy sam na sam z piekna college girl w bibliotece jak chodzilem do college i nic ja nawet nie podbilem ale byla sliczna albo raz bylem za miastem w Polsce nad woda i kilka godizn pilem piwko i spiewalem piosenki a tam wychodze a tam jakies 2 syrenki leza sobie na kocyku na trawce ja prdl gole stopki i we dwie sobie siedza i sie popatrzylismy na siebie a ja mysle sobie ja prdl Bog mi takie dwa cudne pieknosci zeslal, teraz ja i one na odludziu trawka i pogoda i pieknie jest to ja chuuj masakra znowu okazje mialem a ja nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: probowalem Jestem po testach w 1920x1200p60 można grać z jakością 2x rozdzielczości psx 4x to już 30fps Także se tablet z4 zrobię pod gry to jprdl huh karte mu zasadze 64gb to jest projekt następny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Wierzysz w miłość od pierwszego wrażenia czy mam przejść jeszcze raz? Wierzę, ale ciebie to nie dotyczy. Zobaczyłam w Google który to Kilian Murphy czy jakiś tak. Siedź przy barze i nie rób już przeciągu. Brzyyyydal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja nie iwem jak wyglada elcia Jak można kogoś kochać, nie wiedząc jak ta osoba wygląda? Nonsens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja nie iwem jak wyglada elcia Każdy tutaj to wie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: Jak można kogoś kochać, nie wiedząc jak ta osoba wygląda? Nonsens Normalnie charakter dobry wystarczy czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu spoko lezak, ja mysle ze sobie kupie 1tb sd i 128gb jest tam wbudowane 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Jak można kogoś kochać, nie wiedząc jak ta osoba wygląda? Nonsens no widzialem jakas fotke elci jak byla mlodsza, bo teraz to nie wiem jak wyglada, ludzie zazwyczaj brzydna z wiekiem albo tyja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: znowu Masz rawa ty będziesz mógł 4x psx Hhttps://ibb.co/1JzWx4j Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 11 napisał: Masz rawa ty będziesz mógł 4x psx H a co to jest to 4x? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 5 godzin temu Ten temat pokazuję dokładnie cto co mówią złe incele czyli, że hipergamia wyebaua poza skalę. Im większy pasztet, tym większe wymagania, wiadomix. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu no konsololo sobie zajeebista zamowilem i zajeebiste rzeczy sobie na nie bede robil, bo mam przyjaciol w internecie co sie znaja na systemach operacyjnych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niechcemisie2 0 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Musi być z niego wyjątkowy przystojniak, żeby zwrócił moją uwagę Też tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu ale na cialo nie narzekam, wczoraj sobie szybko biegalem sprintem za miastem plywam sobie kraulem w lodowatej rzece, jutro tez ide plywac i biegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: a co to jest to 4x? Rozdzielczość renderowania Normalnie jest 640x480 powiedzmy 2x to 1280x960 4x to 2560x1920 tyle ma mój sony z4 by trzeba było sprawdzić jak to wygląda 1:1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 4 godziny temu Bo ci renderuje a później rozciąga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu no to kuurwa gruubo ja pieerdole a podobno wszystkie gierki z androida dzialaja na ultra moj przyjaciel z niemiec ze ja sobie kupilem nie komputer a superkomputer wbudowana w przenosna konsole XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, James Sunderland✓ napisał: Im większy pasztet, tym większe wymagania, wiadomix. Skąd takie bzdury czerpiesz? Zawsze było, jest i będzie dokładnie odwrotnie. Najładniejsze laski i najprzystojniejsi faceci mogą sobie pozwolić na to, żeby mieć najwyższe wymagania. Tak trudno to pojąć? Edytowano 4 godziny temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 4 godziny temu Im więcej tym lepiej gra wygląda 4k ps5 xsx to 3840x2160p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 4 godziny temu A idealnie jest gdy matryca = renderowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 4 godziny temu Wtedy każdy pixel pracuje indywidualnie hardware i masz ostry na maxa obraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu no to ja pewno bede mial ostry na maxa obraz i do tego piekne kolory przez ten procesor snapdragon 865 i amoled wyswietlacz full hd 60fps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu wgram sobie na ta konsole zdjecia jakie mi wyslala katiuszka to sobie poogladam w ricz kolorach XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Każdy tutaj to wie. No w kasku w kosmosie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: no to ja pewno bede mial ostry na maxa obraz i do tego piekne kolory przez ten procesor snapdragon 865 i amoled wyswietlacz full hd 60fps A ile to kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 4 godziny temu Tak się zastanawiam co tu przetestować jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 11 napisał: A ile to kosztuje 169 funtow zaplacilem za konsole, ale do tego dokupilem stacje dokujaca, tylko nie wiadomo czy na linuxie beda sterowniki do niej, do androida na pewno, i etui i ochraniacz na ekran do tego 40 dolarow przesylki, w sumie wyszlo 303 dolarow za wszystko czyli 235 funtow jakos zaplacilem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 520 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, przewr(l)otna napisał: Wierzę, ale ciebie to nie dotyczy. Zobaczyłam w Google który to Kilian Murphy czy jakiś tak. Siedź przy barze i nie rób już przeciągu. Brzyyyydal to może moje szczęście bo porównanie brzmiało: 'Cillian Murphy jest o wiele przystojniejszy od Ciebie' 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu tutaj jest ta konsola xD ja juz zaplacilem i zlozylem zamowienie xD wiec czekam xD zly kolor zamowilem wiec napisalem ,czy moga mi zmienic w zamowieniu, i juz na nastpeny dzien z rana mi odpisali ze zaktualizowali zamowienie i przyszlo mi powiadomienie na e-mail XD https://www.goretroid.com/en-de/collections/frontpage/products/retroid-pocket-5-handheld Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu zamowilem sobie 16bit, jest jeszcze bialy i czarny, ogolnie czarny mi sie bardzo podoba z tymi swiecamymi na niebiesko analogami ale wzialem retro 16 bit a Ty lezak jaki bys wzial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach