Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: to może moje szczęście bo porównanie brzmiało: 'Cillian Murphy jest o wiele przystojniejszy od Ciebie' Na szczęście istnieją jeszcze operacje plastyczne. Radzę nie zwlekać jeśli jest aż tak źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: to może moje szczęście bo porównanie brzmiało: 'Cillian Murphy jest o wiele przystojniejszy od Ciebie' Ludzie we wsi wiedzą, sołtys wie, każdy wie, że najważniejszy jest charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu taki kolor a te niebieskie swiatelka pod analogami to mozna sobie zmieniac kolor xD w maybachach tez tak jest ze sobie jedziesz autem i ci diody swieca a ty sobie mozesz zmieniac kolory tam jak ci swieca w menu xD wiec zamowilem sobie superkonsole jak maybach https://www.goretroid.com/cdn/shop/files/548f6dfeb36e615cc62903b4eed35ece_bb916ff0-258e-467d-a12d-f79eb824f354_1024x1024@2x.jpg?v=1725603831 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Na szczęście istnieją jeszcze operacje plastyczne. Radzę nie zwlekać jeśli jest aż tak źle Lepiej być brzydki oryginałem, niż marną kopią kogoś ładnego. Małgonia Rozenek już niedługo się o tym przekona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 520 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Na szczęście istnieją jeszcze operacje plastyczne. Radzę nie zwlekać jeśli jest aż tak źle aż tak źle nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Skąd takie bzdury czerpiesz? Zawsze było, jest i będzie dokładnie odwrotnie. Najładniejsze laski i najprzystojniejsi faceci mogą sobie pozwolić na to, żeby mieć najwyższe wymagania. Tak trudno to pojąć? To ujmę to inaczej. Oczywiście że te mniej idealne są bardziej zafiksowane na wyglądzie faceta, ciachach i przystojniakach. To że tacy ich nie chcą generalnie i sobie mogą tylko pomarzyć to inna para kaloszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu ostatnio bylem u kumpla i ogladalem jakis film co jakis gosciu siwy stary i wielki tez mial dlugie wlosy jak ja i zakola i chyba plat na glowie i zrobili z niego psychola ktory morduje ludzi ja prdl masakra myslalem sobie caly czas o to ja tez jestem takim psycholem widocznie i chuuj nie mam szans na calowanie sie z pieknymi mlodymi dziewczynami bo mam brzydka fryzure Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Lepiej być brzydki oryginałem, niż marną kopią kogoś ładnego. Małgonia Rozenek już niedługo się o tym przekona E tam. Krytykują Rozenek z zazdrości, a ona i tak dalej wygląda lepiej niż przed operacjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ostatnio bylem u kumpla i ogladalem jakis film co jakis gosciu siwy stary i wielki tez mial dlugie wlosy jak ja i zakola i chyba plat na glowie i zrobili z niego psychola ktory morduje ludzi ja prdl masakra myslalem sobie caly czas o to ja tez jestem takim psycholem widocznie i chuuj nie mam szans na calowanie sie z pieknymi mlodymi dziewczynami bo mam brzydka fryzure To zmień fryzurę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu radzio majdan tez mial zakola i lysial to sobie przeszczep zrobil nie wiem czy to fajnie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ochùjałeś całkiem. A przez tego urumraj od krów to lubię se jajka gniezc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: To zmień fryzurę. jedyne co moge zrpobic to ogolic sie na lyso a znudzilo mi sie to juz, mam wyjeebane, i tak z domu nie wychodze, bo nie mam po co, chyba zeby poplywac albo pobiegac, a tak to mam wyjeebane w ludzkosc, pisze sobie z ludzmi na irc z roznych krajow i nie chce mi sie nikogo poznawac, a niedlugo przyjdzie do mnie superkonsola i mi fajna fryzura do grania niepotrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, przewr(l)otna napisał: Lepiej być brzydki oryginałem, niż marną kopią kogoś ładnego. Małgonia Rozenek już niedługo się o tym przekona Małgosia jest fajna, spotkałem się z nią kiedyś na żywo i była sympatyczna dla w sumie nołnejmów. Oczywiście uprzedzając to oczywiście nie była randka, no koncert czy plan filmowy też nie, powiedzmy że okoliczności zawodowe Edytowano 4 godziny temu przez James Sunderland✓ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, James Sunderland✓ napisał: To ujmę to inaczej. Oczywiście że te mniej idealne są bardziej zafiksowane na wyglądzie faceta, ciachach i przystojniakach. To że tacy ich nie chcą generalnie i sobie mogą tylko pomarzyć to inna para kaloszy. Mnie chciał przystojniak, o którym piszę. Ale ja totalnie zawaliłam sprawę 🫤 W tym roku się ożenił, i wcale nie z jakąś pięknością. Zwykła przeciętna dziewczyna, do tego z wyraźną nadwagą. A mogłam to być ja na jej miejscu! 🫤 Ale fakt, teraz mogę sobie o nim tylko pomarzyć 🫤 Edytowano 4 godziny temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, James Sunderland✓ napisał: Małgosia jest fajna, spotkałem się z nią kiedyś na żywo i była sympatyczna dla w sumie nołnejmów. Oczywiście uprzedzając to oczywiście nie była randka, no koncert czy plan filmowy też nie, powiedzmy że okoliczności zawodowe Małgosia ma wielkie parcie na szkło i zyski. Wszystko ma na sprzedaż. W show biznesie są bardziej godni uwagi, a człowiek nic nie wie o ich życiu prywatnym. To sobie cenie. Ustawki i wszedobylstwo pośladków Małgoni mnie już odrzucą od niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu to przee...e ja niedawno myslalem, ze piekna dziewczyna po mnie przyjedzie i zabierze w podroz w gory, a ja przybalowalem z kolega 4 dni nie spalem i zamiast jechac to zdychalem w lozku a dziewczyna niestety wyjeebala beze mnie ;/ i stracilem ja na zawsze juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu (edytowany) ja tez mialem iedys przejeebane pamietam jak mieszkalem w UK i wode z prysznica mialem taka chuujowa ze normalnie na glowie dostalem jakiejs luszczycy to bylo straszne teraz glownie myje sie woda lesna na outdoorze w strumyku i uzywam naturalnych mydelek bez chemii i juz nie mam problemu z lupiezem, a ta woda z kranu chlor i chemia szamponow to niestety zniszczylo mi skore glowy i takie efekty, szkoda ze wtedy nie wiedzialem co to naturalne kosmetyki w ogole teraz juz za pozno zeby co ratowac, moge sobie jedynie smarowac olejkami z rozmarynu glowe i niech mi rosna, moze jak mi dluzej urosna to nie bedzie widac az tak, zreszta to tez zalezy bo ja raz w lustrze mam zakola a raz nie mam albo raz widac ze mam lysy plat a nie, dziwne to jest no zycie life is brutal a do tego kiedys jaralem codziennie ziolo przez kilka lat i codziennie wieczorem bylem zjarany i gralem w gry na konsolach i to tez swoje zrobilo Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Mnie chciał przystojniak, o którym piszę. Ale ja totalnie zawaliłam sprawę 🫤 W tym roku się ożenił, i wcale nie z jakąś pięknością. Zwykła przeciętna dziewczyna, do tego z wyraźną nadwagą. A mogłam to być ja na jej miejscu! 🫤 Ale fakt, teraz mogę sobie o nim tylko pomarzyć 🫤 No może kolo gustuje w "puszystych" czy tam z brzuszkiem... Zresztą faceci mają różne gusta, to baby mają ten sam gust, są jednowymiarowe. To może warto poinformować o tym obecnego TŻ? Niech wie na czym stoi, w jakiej obłudzie zyje. Co,? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: A przez tego urumraj od krów to lubię se jajka gniezc xD Urmaj. Czemu wszystkich nicki przekręcasz. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Mnie chciał przystojniak, o którym piszę. Ale ja totalnie zawaliłam sprawę 🫤 W tym roku się ożenił, i wcale nie z jakąś pięknością. Zwykła przeciętna dziewczyna, do tego z wyraźną nadwagą. A mogłam to być ja na jej miejscu! 🫤 Ale fakt, teraz mogę sobie o nim tylko pomarzyć 🫤 Taka okazja na super faceta nie trafia się często. Dlatego zbiło mnie to z tropu i nie podeszłam do tego jak do realizacji jakiegoś ważnego zadania. Ot taki spontan to był, i nie myślałam, że ten facet jeszcze tak namiesza mi w głowie. Stąd teraz tak mnie to boli że taka okazja przeszła mi koło nosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, przewr(l)otna napisał: Małgosia ma wielkie parcie na szkło i zyski. Wszystko ma na sprzedaż. W show biznesie są bardziej godni uwagi, a człowiek nic nie wie o ich życiu prywatnym. To sobie cenie. Ustawki i wszedobylstwo pośladków Małgoni mnie już odrzucą od niej. Aż tak tego nie śledzę, aczkolwiek wyczuwam pewien ton zazdrości. Ja tylko opisałem swoje wrażenia, pani Rozenek jako celebrytka TVN mogła mieć na szaraków palikotowe wyjebongo a była normalna miła kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Czemu wszystkich nicki przekręcasz Bo jest Irkiem i ma dodatkowy chromosom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu ogolnie lata hejtowania mnie tutaj przez ludzi i w ogole zniszczylo mi psychike, dlatego czje sie jak goowno codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 3 godziny temu do tego niepowodzenia z kazda dziewcznya z neta spowodowaly ze duzo plakalem i sie smucilem i stresowalem ogolnie pewnie gdyby nie internet to bym lepiej wygladal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 3 godziny temu szczesliwszy tez bym byl gdyby nie podli ludzie z internetu co mnie hejtuja i obrazaja od lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, James Sunderland✓ napisał: Aż tak tego nie śledzę, aczkolwiek wyczuwam pewien ton zazdrości. Ja tylko opisałem swoje wrażenia, pani Rozenek jako celebrytka TVN mogła mieć na szaraków palikotowe wyjebongo a była normalna miła kobieta Trzeba mieć mocno zrypany mózg by zazdrościć kobiecie, która pracuje wyglądem. Kobiety z show biznesu muszą o siebie dbać. Każda robi to na swój sposób. Zazdrosna mogę być o Grażynę Torbicką. Piękna, inteligentna, mocno chroni swoją prywatność. Rozenek i Cichopek nie trzeba śledzić w mediach. One są wszędzie Brzmisz, jak nasz kolega w garniaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, James Sunderland✓ napisał: No może kolo gustuje w "puszystych" czy tam z brzuszkiem... Zresztą faceci mają różne gusta, to baby mają ten sam gust, są jednowymiarowe. To może warto poinformować o tym obecnego TŻ? Niech wie na czym stoi, w jakiej obłudzie zyje. Co,? Co to za insynuacje? Skąd wiesz, że obecny nie wie? On wie o wszystkim. Żyjemy w luźnej relacji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 3 godziny temu to placzesz za nim a masz teraz innego faceta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 3 godziny temu przee...e ja nie chcialbym byc z dziewczyna, ktora wie ze placze za inna a ona musi tego sluchac albo widziec mnie smutnego, to wole byc samotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ha ha xd otwarty związek iksde Edytowano 3 godziny temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach