Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: to placzesz za nim a masz teraz innego faceta? Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu nie uwazasz, ze to chuujowe dla twojego obecnego faceta, ja nie chcialbym byc w takiej relacji, ze jestem z baba a ona placze za innym ;/ i tego samego nie chcialbym robic kobicie, ze placze za inna a ona jest obok mnie, zamiast sie cieszyc to ja placze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu mysle ze moze tutaj z foro bedzie dobrze zrobic to co robie w zyciu czyli nie wychodze z domu gdy jest duzo ludzi w miescie, w weekendy np bo tutaj tez jest duzo ludzi, szczegolnie wieczorami i popoludniu i chuuj z tego czyli nie pisze i nie wchodze tutaj w godzinach szczytu, np gdy ludzie koncza prace i salowe wpadaja z libedami i sruny klaudiusze jakies praviki sliwki caryce bo wtedy tutaj jest nuda, to ja moge sie wtedy czyms innym zajac, a popisac tutaj sobie np o 23 jak lezak czilluje na chacie sobie i ja wtedy tez moge poczillowac, nie chce mi sie juz tylu osobom odpisywac za bardzo bo to mnie meczy psychicznie a potem zmeczony jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, przewr(l)otna napisał: Trzeba mieć mocno zrypany mózg by zazdrościć kobiecie, która pracuje wyglądem. Kobiety z show biznesu muszą o siebie dbać. Każda robi to na swój sposób. Zazdrosna mogę być o Grażynę Torbicką. Piękna, inteligentna, mocno chroni swoją prywatność. Rozenek i Cichopek nie trzeba śledzić w mediach. One są wszędzie Brzmisz, jak nasz kolega w garniaku A korzystajac z tematu, czy ktoś kojarzy taką młodą dziewczynę z którą był Rozenek zaraz po rozwodzie z Malgosią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: nie uwazasz, ze to chuujowe dla twojego obecnego faceta, ja nie chcialbym byc w takiej relacji, ze jestem z baba a ona placze za innym ;/ i tego samego nie chcialbym robic kobicie, ze placze za inna a ona jest obok mnie, zamiast sie cieszyc to ja placze Mój facet też nie jest ideałem w wielu kwestiach. Dlatego mogę sobie pozwalać z nim na takie akcje. Ale mimo to jest dla mnie ważny, i o tym wie. Nie pytajcie o więcej, bo i tak nie opowiem wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu no to nie odpowiadajcie i spadajcie nara ja sie ciesze ze nie znizylem sie do poziomu praavika nigdy i nie wrzucalem foty swojego siurka w publik, bo to bylby wstyd jak chuuj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu no nic pora sie polozyc odpalic sobie plytke na wiezy i sluchawkach i odleciec, to zegnajcie musze odpoczac bo w drugim laptopie mam tak zjeebany ekran ze mi oczy wypalilo przez tygodnie uzytkowania codziennie masakra dzisiaj mi wspollokator powiedzial ze wygladam na zmeczonego i czemu a ja mu mowie, ze w Polsce mialem sie wyspac problem to spadam odpoczywac, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Co to za insynuacje? Skąd wiesz, że obecny nie wie? On wie o wszystkim. Żyjemy w luźnej relacji. I co jeszcze piękna kobieto? To jest pewnie jedna z tych relacji gdzie kobieta zapina faceta straponem ciskając na przemian pejczem po gołym tyłku Ale pewnie ściemniasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, KochamElcie<3 napisał: czyli nie wychodze z domu gdy jest duzo ludzi w miescie, w weekendy np Kurde a sprawiasz wrażenie towarzyskiego, te ciągle opowieści o wyjściach na miasto i spotkaniach z kolegami itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, James Sunderland✓ napisał: I co jeszcze piękna kobieto? To jest pewnie jedna z tych relacji gdzie kobieta zapina faceta straponem ciskając na przemian pejczem po gołym tyłku Ale pewnie ściemniasz ............ Nie fantazjuj Zmykam do spania. Dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Mój facet też nie jest ideałem w wielu kwestiach. Dlatego mogę sobie pozwalać z nim na takie akcje Może i jesteś szczera ale przy tym obrzydliwa. Zakończmy więc tę konwersację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, James Sunderland✓ napisał: Może i jesteś szczera ale przy tym obrzydliwa. Zakończmy więc tę konwersację. Spoko. Rozumiem Twój ból. Boli, że kobiety też "potrafią", co nie? Przypominam, że mamy równouprawnienie i my kobiety w Europie też mamy prawo się puszczać z kim i kiedy chcemy, według naszego uznania I nie zostaniemy za to spalone na stosie, tak jak byście tego oczekiwali Edytowano 3 godziny temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Ha ha xd otwarty związek iksde Po co komu facet jak można prać kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: Po co komu facet jak można prać kota No zależy jaki facet pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: Po co komu facet jak można prać kota Po co brać do domu całą świnie dla kawałka kiełbasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: No zależy jaki facet pewnie No taki 17cm np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: No taki 17cm np Taki nietrujacy dopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski film 23 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Vlad Srakula napisał: No zależy jaki facet pewnie Mało brakowało, a bym puścił potężnego pawia oglądając zastrzelone dziki na obrazkach w google. Ciężko powiedzieć o ... salowej chodzi, ale łże jak opętana i nie wierz jej nigdy na słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 2 godziny temu 49 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Spoko. Rozumiem Twój ból. Boli, że kobiety też "potrafią", co nie? Przypominam, że mamy równouprawnienie i my kobiety w Europie też mamy prawo się puszczać z kim i kiedy chcemy, według naszego uznania I nie zostaniemy za to spalone na stosie, tak jak byście tego oczekiwali O czym ty piepszysz babo? To nie jest kwestia równouprawnienia tylko zwykłej ludzkiej przyzwoitości. To że wysmiejesz całą sytuację nie czyni cię wcale ani niewinną, ani lepszą. Dobra, koniec tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 2 Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Po co brać do domu całą świnie dla kawałka kiełbasy. Też się zastanawiam do czego mógłbym się przydać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach