Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 6 godzin temu Musi być z niego wyjątkowy przystojniak, żeby zwrócił moją uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 6 godzin temu a jak przystojniak ma zjeebany harakter? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: a jak przystojniak ma zjeebany harakter? To też odpada. Dlatego tak trudno poznać wolnego przystojniaka ze znośnym charakterem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 6 godzin temu no fajna dziewczyne ktora codziennie nie patrzy na fejsa i w telefon tez ciezko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: To też odpada. Dlatego tak trudno poznać wolnego przystojniaka ze znośnym charakterem Bez nałogów i dziecka Zawsze skreślałam faceta, który był niższy ode mnie lub palił papierosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 6 godzin temu ja palilem wiec odpadam na wstepie juz niestety tak to jest jak sie czlowiek wdal w towarzystwo palaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 6 godzin temu ale niektore fajne palilem, np djarum super za 17zl z trafiki gozdzikowe piekne papierosy, teraz na allegro 100zl ahh a tylko dwie paczki moze wypalilem ale fajne byly dostawalem rente po ojcu jak mialem 18 lat, chocilem sobie do klubu na pizze w poludnie i jaralem fajki i jadalem na lunch pizze fajnie bylo xD i fajna mloda modelka byla kelnerka i mi podawala talerz na stol hahah xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Tymczasowe Konto napisał: Bez nałogów i dziecka Zawsze skreślałam faceta, który był niższy ode mnie lub palił papierosy. Niezłe masz wymagania Ja bym tylko chciała przystojniaka Może palić, i mieć dziecko (jedno), ale powinien mieć znośny charakter. Niższy ode mnie też nie może być. Edytowano 6 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 6 godzin temu Jakie tu wymagania mają wszyscy. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jakie tu wymagania mają wszyscy. xD Pomarzyć dobra rzecz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 5 godzin temu A jakich typów uważasz za przystojnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: A jakich typów uważasz za przystojnych? Takich szczegółów nie będę zdradzać. Po prostu powinien być wizualnie w moim typie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu ja kiedys jakis film old school widzialem jak jakis niezly umiesniony facet uciekal w czerwonym ferrari przed jakimis kryminalistami co chcieli go zajeebac i z laska fajna jezdzil, i jak potem byli sam na sam z ta laska i sie calowali i przytulali, to potem znowu ci bandyci ich znalezli i chcieli zajeebac a oni znowu uciekaja i akcja, a potem znowu gdzies sa sami i sie caluja i przytulaja hahah ja prdl jaki film zazdro tez tak bym chcial to musi byc niezle jak cie nagrywaja na film ze sobie jezdzisz z laseczka i was bandyci gonia i mam karabin i do nich strzelam a potem gdzies jestesmy sami i sie calujemy i przytulamy XDDDDDDDDDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: Takich szczegółów nie będę zdradzać. Po prostu powinien być wizualnie w moim typie. Tak tylko z ciekawości pytam czy musi być jakiś konwencjonalnie atrakcyjny bo są różne typy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja kiedys jakis film old school widzialem jak jakis niezly umiesniony facet uciekal w czerwonym ferrari przed jakimis kryminalistami co chcieli go zajeebac i z laska fajna jezdzil, i jak potem byli sam na sam z ta laska i sie calowali i przytulali, to potem znowu ci bandyci ich znalezli i chcieli zajeebac a oni znowu uciekaja i akcja, a potem znowu gdzies sa sami i sie caluja i przytulaja hahah ja prdl jaki film zazdro tez tak bym chcial to musi byc niezle jak cie nagrywaja na film ze sobie jezdzisz z laseczka i was bandyci gonia i mam karabin i do nich strzelam a potem gdzies jestesmy sami i sie calujemy i przytulamy XDDDDDDDDDDDDDDDDD Noo, bardzo romantico.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 5 godzin temu Na mnie tez juz malo kto robi wrazenie, ale pewnie dlatego, ze jestem stara i niezainteresowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 5 godzin temu Moze gdybym byla wolna i napalona to bym sie uganiala za facetami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 5 godzin temu Czy tylko czady i ciasteczka jak to u juleczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu mnie sie duzo dziewczyn podoba w anglii albo w polace ale wiem ze o kazdej moge sobie tylko pomarzyc dlatego sie zaszylem w domu i nigdzie nie wychodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu no fajny film, a ten gosciu z twarzy do mnie i mojego ojca byl podobni z tym ze ja takich miesni nie mam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: Czy tylko czady i ciasteczka jak to u juleczek Nie ten wiek, żebym miała porównać się do Juleczki. Facet między 40 a 50 rokiem życia mnie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu a twoj facet o ktorym marzysz sie ohajtal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 702 Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Musi być z niego wyjątkowy przystojniak, żeby zwrócił moją uwagę Jak wygląda wyjątkowy przystojniak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Nie ten wiek, żebym miała porównać się do Juleczki. Facet między 40 a 50 rokiem życia mnie interesuje. Fiu fiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: mnie sie duzo dziewczyn podoba w anglii albo w polace ale wiem ze o kazdej moge sobie tylko pomarzyc dlatego sie zaszylem w domu i nigdzie nie wychodze Hmmm. Jak mam Ci coś doradzić w tej kwestii, to używaj jakiejś pasty do włosów lub żelu, żeby włosy się lepiej prezentowały. I zostawiaj zarost na twarzy na kilka milimetrów. Zdecydowanie lepiej wyglądasz z zarostem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu uzywam sobie olejku z rozmarynu ale to i tak chuuj ale to brody tez moge no bez brody wygladam jak dziecko a nie facet xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu ja juz mam zakola to przegralem zycie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 26 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja juz mam zakola to przegralem zycie xD Zakola to jeszcze żaden problem. Najgorszy to jest u facetów łysy placek na środku głowy albo jak tu ktoś pisał ostatnio, zakola połączone z tym plackiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 77 Napisano 5 godzin temu Najgorszy jest tępy wyraz twarzy i mętne oczka 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu no to ja wlasnie tak mam i jestem oblesny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach