Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu Daje to maksymalnie 1tb lol a muszę poszukać w Wikipedii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 7 godzin temu playsstation 2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 7 godzin temu Skończ zgłaszać tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: playsstation 2? Ps1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Tymczasowe Konto napisał: Skończ zgłaszać tematy Co mnie nie było ze stypiarą się bujalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 7 godzin temu to duzo Przed chwilą, Tymczasowe Konto napisał: Skończ zgłaszać tematy Madzia, jak przestac plakac i zapomniec o dziewczynie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: playsstation 2? No bo one 700mb cd maksymalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: to duzo Madzia, jak przestac plakac i zapomniec o dziewczynie? Mało właśnie 1tb to 70zl a czasem i 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 7 godzin temu to fajnie ciekawe czy dziala motion control, ze zamiast analogow czy przycisku to moge przechylac ta konsole w lewo albo prawo i np formula 1 wlaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 11 napisał: Mało właśnie 1tb to 70zl a czasem i 50 no tak, teraz gierka jedna po 50GB zajmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: no tak, teraz gierka jedna po 50GB zajmuje A total of 7,918 software titles has been released worldwide for the PlayStation; 4,944 in Japan, 1,639 in Europe, and 1,335 in North America. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu 5000 w Japonii symulatory chomika chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 7 godzin temu prawie 5000 w Japonii o ja prdl niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu Dziwne że w Europie 400 więcej ciekawe o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 7 godzin temu moze jakies europejskie firmy produkowaly gierki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 7 godzin temu haha fajne bylo to foto z Tony Hawk, ktore mi wyslales wczoraj, normalnie mnie rozjeebalo a masz je jeszcze gdzies? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: moze jakies europejskie firmy produkowaly gierki Podejrzewam że liczą niektóre gry kilka razy w sensie języki eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu Bo wiesz usa wydajom po angielsku i git A w eu paruski ruski ukrainski niemiecki i brak miejsca płyty To druga angielski polski itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 7 godzin temu ciekawe czy od olejku z rozmarynu mi sie zakola zmenijsza na glowie, fajnie by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu To jest mój projekt tylko weź to przeklikaj i znajdz w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 7 godzin temu calkiem mozliwe, ze to przez rozne jezyki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: haha fajne bylo to foto z Tony Hawk, ktore mi wyslales wczoraj, normalnie mnie rozjeebalo a masz je jeszcze gdzies? xD W fighting force na ps1 w z4 mam 240fps średnio a bywa że skacze do 1000 jak coś wgrywa menu lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 11 napisał: W fighting force na ps1 w z4 mam 240fps średnio a bywa że skacze do 1000 jak coś wgrywa menu lol 240fps to niezle to ciekawe jak mi gierki beda dzialaly na tej konsoli co zamowilem na pewno bedzie kosmos i ciekawe jak dzwiek bedzie gral czy dobry, bo mi np z wiezy technics gra dojeebany dzwiek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 7 godzin temu jak sobie podlaczam te sluchawki co mam to jest taki kosmiczny dzwiek, miesiste basy i w ogole przestrzen slychac jakby dzwiek dookola glowy byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: 240fps to niezle to ciekawe jak mi gierki beda dzialaly na tej konsoli co zamowilem na pewno bedzie kosmos i ciekawe jak dzwiek bedzie gral czy dobry, bo mi np z wiezy technics gra dojeebany dzwiek xD Dreamcast mam 50fps to do emulacji pal ok W ps1 mam 60 bardzo ladne z aa 32bit 2x psx lub 120 16bit lub 240 nawet zwykle W psp mam 60fps 3xpsp Niestety ngc mam 8-15 fps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 6 godzin temu no niezle, ja jeszcze musze poczekac troche, ale juz blisko 14 wysylki, zaraz bedzie 14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 6 godzin temu ale lezak wieze i sluchawki to mam zajeebiste jak mi pieknie gra zajebiscie bo mam troche plytek ktorych nie sluchalem nigdy dzisiaj slucham caly wieczor i noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 6 godzin temu ja prdl ze nikt nie moze tego uslyszec, co ja teraz ale zal ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 6 godzin temu slucham jakiegos elektro boom boom i jakies syntezatory ciagle napieerdalaja analogowe i normalnie jakis gosciu napieerdala one two three yooo yoo ale napieerdala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach