Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu Bo np bezprzewodowy nowy oryginalny ngc to 3500zl teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu A ja pada lubię mieć nowke oryginalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu Do wii u smach bros już 500zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu Jeszcze jest tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 11 napisał: Na ebay do smash bross zrobili i jeszcze są tanie po 150+50 Mam ps2 i Wii ale szczerze to bez tv kineskopowego nie widzę sensu by go włączać nawet z kablem komponent. Emu tych konsol są duzo lepsze w obecnych czasach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, James Sunderland✓ napisał: Ano tak w sumie zapomniałem że mam gacka dzięki posiadaniu białej Wii. Tylko padów do niego nie mam. To zależy bo są 2 modele 101 i 001 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 4 godziny temu nintendo game cube to pewnie fajnie bedzie odpalic sobie na tym retrid pocket 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 4 godziny temu ciekawe czy elcia dzisiaj spi w nocy czy nie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: To zależy bo są 2 modele 101 i 001 Mam w konsoli wejścia na pady do gacka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, James Sunderland✓ napisał: Mam ps2 i Wii ale szczerze to bez tv kineskopowego nie widzę sensu by go włączać nawet z kablem komponent. Emu tych konsol są duzo lepsze w obecnych czasach. Powiem ci że PlayStation 2 fat + hdmi adapter + soft gsm homebrew i wyciagasz 1080i w każdej grze na 85 cali. Także mam podpięte ps2 pod 85 i spoko to działa. I to rozciąga obraz po braku mydla to masz pixelart jakbyś to podpiol pod retrotink 4k hd za 4100zl Plus software tv realizm sony na 50% i jest spoko obraz jak lubisz pixele Ja np lubię kozak wygląda skladanka metal slug pal A dead or alive 2 hardcore w kinowym formacie to poezja bo 1:1 hardware 60fps Edytowano 4 godziny temu przez Pochwa w pochwie 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, James Sunderland✓ napisał: Mam w konsoli wejścia na pady do gacka To masz fart i 001 ale ja białych nie chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: Powiem ci że PlayStation 2 fat + hdmi adapter + soft gsm homebrew i wyciagasz 1080i w każdej grze na 85 cali. Także mam podpięte ps2 pod 85 i spoko to działa. I to rozciąga obraz po braku mydla to masz pixelart jakbyś to podpiol pod retrotink 4k hd za 4100zl Plus software tv realizm sony na 50% i jest spoko obraz jak lubisz pixele Ja np lubię kozak wygląda skladanka metal slug pal A dead or alive 2 hardcore w kinowym formacie to poezja bo 1:1 hardware 60fps No i myślę że z wii można podobnie wyciągnąć i ujdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu Ogólnie realizm sony sporo robi bo gdy mi nie dzialal nawet 720p się nie dało używać na 85 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 4 godziny temu a jakie sa fajne gierki na to wii oprocz strzelanek z gunem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu Ale ta strona to koorwa H H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: a jakie sa fajne gierki na to wii oprocz strzelanek z gunem? No są ngc wszystkie + wii zwykłe czyli większość ps2 porty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 4 godziny temu Na tapczanie siedzi leń Nic nie robi cały dzień Tylko podnieca się grami jak dziecko w przedszkolu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 11 napisał: No są ngc wszystkie + wii zwykłe czyli większość ps2 porty to zajeebiscie :d czyli mi gierki z nintendo gamecube pojda czyli mgs1 pogram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 4 godziny temu czesc Madzia, jak tam leci? rozgosc sie, kawki czy herbatki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tymczasowe Konto napisał: Na tapczanie siedzi leń Nic nie robi cały dzień Tylko podnieca się grami jak dziecko w przedszkolu.. Chciałem założyć rodzinę z anastazja zrezygniwala inne nie chcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 4 godziny temu ja sobie slucham muzyki z mojej wiezy i sluchawek za 1000zl bo mam ze 100 plyt oryginalnych cd z muzyka XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 4 godziny temu nom ja chcialem zalozyc rodzine z kwikernes, katiuszka, klaudiuszem to mnie wszystkie olaly cieplym moczem i teraz tylko gierki do konsoli mi zostaly do konca zycia :((((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: Chciałem założyć rodzinę z anastazja zrezygniwala inne nie chcą Nawet tania prostytutka cię nie chciała, tylko wybrała Mewę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 4 godziny temu dziwne, ze wszystkie te baby maja nick na K i mnie olaly wszystkie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 4 godziny temu mnie tez zadna nie chciala, dlatego z lezakiem sie pocieszamy chociaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu Ja się nie będę prosił bo to samica musi chcieć bardziej inaczej się skończy 1000 alimentów i wiezieniem dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tymczasowe Konto napisał: Nawet tania prostytutka cię nie chciała, tylko wybrała Mewę No bywa i co mam się zabíc? Lepiej se pograć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: dziwne, ze wszystkie te baby maja nick na K i mnie olaly wszystkie xD Może wszystkie to munek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 4 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: mnie tez zadna nie chciala, dlatego z lezakiem sie pocieszamy chociaz Teraz minimum alimentów ma być 1000 czy pracujesz czy nie inaczej odsiatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 22 Napisano 4 godziny temu katiuszka to praavik przemo ;/ no przejeebane a jeszcze gorsze jest w tym wszystkim ze sobie zrobic dziecko z kobieta i sie rozstaniemy ja bym skonczyl ze soba, jakbym mial dziecko to chcialbym je wychowywac z zona do konca zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach