E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 713 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Pewnie jakieś lizanie dópy? Rimming. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 210 Napisano 4 godziny temu A dutch tak się ululał, że nic nie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Rimming. Ładnie dziś dajesz laska czadu 🤍 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 713 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Elcia niesie kaganek oświaty Tu z kafeterii to jeszcze "facefuck" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: A dutch tak się ululał, że nic nie pisze. Dutch teraz śni pod stołem że chodzi pod rękę z trumpem po tęczy i głaszcze go po rudym tupeciku Edytowano 4 godziny temu przez aaaaaaaaa 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tu z kafeterii to jeszcze "facefuck" To co zrobił mikele moron w samolocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Dutch teraz śni pod stołem że chodzi pod rękę z trumpem po tęczy Albo klika z kasjerką z Żabki, bo poznał ją jakoś teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 713 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tymczasowe Konto napisał: Ładnie dziś dajesz laska czadu 🤍 Ale wiecie że to wszystko, cała ta wiedza tajemna to z kafe? Ja tutaj jak przyszłam to nawet nie wiedziałam co to znaczy nudesy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 713 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: To co zrobił mikele moron w samolocie? Ta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ale wiecie że to wszystko, cała ta wiedza tajemna to z kafe? Ja tutaj jak przyszłam to nawet nie wiedziałam co to znaczy nudesy. Ja też myślałam że nudle to w pudle żartuje, akurat się domyśliłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 713 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Albo klika z kasjerką z Żabki, bo poznał ją jakoś teraz Z Orlenu. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 210 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Dutch teraz śni pod stołem że chodzi pod rękę z trumpem po tęczy Postanowiłam uhonorować cię z drugiego konta. Powiedz libedowi, że jestem finlandią w szale lajkowania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu Caryca co to za zmasowany atak lajkow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Postanowiłam uhonorować cię z drugiego konta. Powiedz libedowi, że jestem finlandią w szale lajkowania. Jesteś stopa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ale wiecie że to wszystko, cała ta wiedza tajemna to z kafe? Ja tutaj jak przyszłam to nawet nie wiedziałam co to znaczy nudesy. Ja przychodząc tu nie wiedziałam, że można walić konia stopami i że niektórzy po orgaźmie lubią rzygać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tymczasowe Konto napisał: Ja przychodząc tu nie wiedziałam, że można walić konia stopami i że niektórzy po orgaźmie lubią rzygać Ale kafeterianie? Może po seksie z leżakiem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu Ciekawe co się stało z Puchaczem. Cierpiał z powodu żonki. Ciekawe czy odszedł ze srafe czy kryje się pod jakimś nickiem. Mam nadzieję że nie jest wrednym chwilunia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Jesteś stopa 2 minuty temu, Tymczasowe Konto napisał: Ja przychodząc tu nie wiedziałam, że można walić konia stopami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 4 godziny temu Jutro trzeba kupić dużo chleba, bo w poniedziałek Święto i wszystko będzie zamknięte. A ja muszę iść do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu Fu jak można sobie zrobić nick stopa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 210 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Ciekawe co się stało z Puchaczem. Cierpiał z powodu żonki. Ciekawe czy odszedł ze srafe czy kryje się pod jakimś nickiem. Mam nadzieję że nie jest wrednym chwilunia Też o nim myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 210 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Fu jak można sobie zrobić nick stopa. Stopa to było przezwisko z powodu zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Fu jak można sobie zrobić nick stopa. Albo slava ukraini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Też o nim myślę. Puchacz mrugnij dwa razy że żyjesz. Może być z konta dinozaur Pimpuś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 210 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Tymczasowe Konto napisał: Jutro trzeba kupić dużo chleba, bo w poniedziałek Święto i wszystko będzie zamknięte. A ja muszę iść do roboty Magda, gdzie teraz mieszkasz? W Katowicach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Stopa to było przezwisko z powodu zdjęcia. Aż tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 103 Napisano 4 godziny temu alkoholik nie pierwszy raz zakladasz temat ze bedziesz pil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 210 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Aż tak Zamiennie z płetwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 19 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Puchacz mrugnij dwa razy że żyjesz. Może być z konta dinozaur Pimpuś Ciekawe w którym porcie przebywa Mewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 80 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Tymczasowe Konto napisał: Albo klika z kasjerką z Żabki, bo poznał ją jakoś teraz A to mnie ominął ten romans. Nie mów tego głośno bo leżak wpadnie w szał zazdrości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach