Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Związek z osobą upośledzoną umysłowo

Polecane posty

15 minut temu, Pokraka napisał:

Ogór, aż przykro patrzeć jak się raz po raz ośmieszasz. Przecież to nie jest Leżak, piszesz z podszywam w dodatku tak oczywistym, że 5 letnie dziecko by się nie nabrało. 😏

Aha nie śledzę nowych kont. Pobieżnie patrzę na useròw niki zmieniają trzeba siedzieć i śledzić non stop.

Gratulacje dla ciebie.

19 minut temu, Pokraka napisał:

Ogór, aż przykro patrzeć jak się raz po raz ośmieszasz. Przecież to nie jest Leżak, piszesz z podszywam w dodatku tak oczywistym, że 5 letnie dziecko by się nie nabrało. 😏

A jak pisze z kontem caryca pokaż cyca to pisze ze mną 🙃

8 minut temu, kiii napisał:

Aha nie śledzę nowych kont. Pobieżnie patrzę na useròw niki zmieniają trzeba siedzieć i śledzić non stop.

Gratulacje dla ciebie.

Ależ proszę, drugi raz mi nie będzie Ciebie żal 😊

6 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

A jak pisze z kontem caryca pokaż cyca to pisze ze mną 🙃

Widzę, że nie ogarnia oczywistych podszytów i mu się wydaje, że trzeba śledzić. A to są tak oczywiste podszywy, że na pierwszy rzut oka widać.

Dobra jak chce to niech się błaźni, nie będę mu stawać na drodze do samorealizacji. 😏

5 minut temu, Pokraka napisał:

Widzę, że nie ogarnia oczywistych podszytów i mu się wydaje, że trzeba śledzić. A to są tak oczywiste podszywy, że na pierwszy rzut oka widać.

Dobra jak chce to niech się błaźni, nie będę mu stawać na drodze do samorealizacji. 😏

Problem w tym, że jak konto Pokraka córka dziwaka zaproponuje mu randkę, to ty będziesz odbierać komentarze do tego wydarzenia 😄

4 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał:

Problem w tym, że jak konto Pokraka córka dziwaka zaproponuje mu randkę, to ty będziesz odbierać komentarze do tego wydarzenia 😄

Na szczęście jestem tak mało barwną postacią, że ryzyko tworzenia podszytów raczej mi nie grozi. 😜 

Wiem o co Ci chodzi tyle, że nikt go poważnie nie traktuje, a hejterzy nie potrzebują pretekstów by wymyślać hejty, wiec co najwyżej może być to z lekka uciążliwe.

29 minut temu, Pokraka napisał:

Ależ proszę, drugi raz mi nie będzie Ciebie żal 😊

Żal to jest patrzenie kto znika i  znowu ma nowe konto, klikanie sprawdzanie. Co kto napisał.  Patrzę  jakaś pisze robi screeny wogule rozwala. Dzięki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się