PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:31 Tarczyńskiego. Nie dość że jest zayebisty to jeszcze demona wypędzi. On ma być prezydentem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 15:32 A ja kocham patrzec na moje przyrodzenie, naprawde fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:32 To jest moj krasz polityczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 15:38 A ja kocham bardzo tez kogos, ale tej osoby juz nie ma i nigdy nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:39 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: A ja kocham bardzo tez kogos, ale tej osoby juz nie ma i nigdy nie bedzie Smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 15:41 nom, to moja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano niedziela o 15:48 14 minut temu, KochamElcie<3 napisał: A ja kocham patrzec na moje przyrodzenie, naprawde fajne Prawie jak Tarczynski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 15:49 Tarczynski tez ma fajne przyrodzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:50 Zayebiste ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:50 Parowki tarczynski właśnie od niego się wzięły. O czymś to świadczy nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 15:53 oo jadlas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:53 Sama elzbieta reptilianka objertalala kabanosa tarczyńskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 15:54 Tylko tych korgi szkoda. Pewnie niejedno widziały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 16:00 ja nie przepadam za wieprzowina specjalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 16:02 Przed chwilą, narodowy socjalizm USA napisał: twojemu panu nie wolno jeść ty też nie powinieneś. Nie robisz juz posiłków bbc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 16:06 z twoim ryjem to by cie nawet nikt nie wpuscil do restauracji fartycjusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano niedziela o 17:42 ooo Srebrzysko xD w końcu ktoś docenił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 28 Napisano niedziela o 18:01 Cześć agent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano niedziela o 18:44 Tez bylam dzisiaj w restauracji, jadlam salatke z burakami i kozim serem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 18:47 ile kosztowala salatka? z 15 funtoow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano poniedziałek o 07:09 12 godzin temu, KochamElcie<3 napisał: ile kosztowala salatka? z 15 funtoow? £13.95 z tego co pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano poniedziałek o 12:47 £13.95 z tego co pamiętam. x to nie tak zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach