Pearl 20 Napisano 10 Listopad (edytowany) Ten pszemek.https://f.kafeteria.pl/profile/194117514-pszemek/ Edytowano 10 Listopad przez Pearl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 10 Listopad tak to prawdopodobnie czeski film aka srun z wroclawia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 20 Napisano 10 Listopad Loguj się ten pszemek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 20 Napisano 10 Listopad 7 minut temu, KochamElcie<3 napisał: tak to prawdopodobnie czeski film aka srun z wroclawia Ty jesteś Filip? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 10 Listopad 2 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał: tak, to fifi nie jestem fifi, bo fifi to imie dobre dla transa a ja jestem facetem B) 4 minuty temu, Pearl napisał: Ty jesteś Filip? jestem KochamElcie<3 a Ty kim jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 10 Listopad jestes prostytutka meska x nie jestem ale ty moze jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 20 Napisano 10 Listopad To tchórz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 10 Listopad kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 20 Napisano 10 Listopad Pszemek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 10 Listopad czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach