Pearl 7 Napisano niedziela o 18:34 (edytowany) Ten pszemek.https://f.kafeteria.pl/profile/194117514-pszemek/ Edytowano niedziela o 18:34 przez Pearl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 18:36 tak to prawdopodobnie czeski film aka srun z wroclawia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 18:42 Loguj się ten pszemek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 18:43 7 minut temu, KochamElcie<3 napisał: tak to prawdopodobnie czeski film aka srun z wroclawia Ty jesteś Filip? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 18:48 2 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał: tak, to fifi nie jestem fifi, bo fifi to imie dobre dla transa a ja jestem facetem B) 4 minuty temu, Pearl napisał: Ty jesteś Filip? jestem KochamElcie<3 a Ty kim jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 18:51 jestes prostytutka meska x nie jestem ale ty moze jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 19:14 To tchórz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 19:15 kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 7 Napisano niedziela o 19:16 Pszemek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 48 Napisano niedziela o 19:18 czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach