Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
with heart toward none

ja teraz wolne ogolnie mam a jak wy xDD

Polecane posty

pravik ma prace a lezak ciagle cos robi a ja sie opieerdalam

ja zawsze fajnie sie czuje jak z rana w poniedzialek sobie ide na miasto z rana i wiem ze tyle ludzi w pracy a ja np. ide poplywac albo poniedzialek a ja od rana alkohol pije i piwa haha i fajnie jest wtedy xD

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

pravik ma prace a lezak ciagle cos robi a ja sie opieerdalam

ja zawsze fajnie sie czuje jak z rana w poniedzialek sobie ide na miasto z rana i wiem ze tyle ludzi w pracy a ja np. ide poplywac albo poniedzialek a ja od rana alkohol pije i piwa haha i fajnie jest wtedy xD

pisales ze nie pijesz juz alko

no zdarzalo mi sie od samego rana pic piwo i na sniadanie piwo i fajnie bylo, ale tera piwo drogie i pilem juz chyba wszystko co jest w sklpach i co w pubach sprzedaja i mi sie znudzilo

ale tak wlasnie poniedzialek rano a ja ide sobie do angli do pubu i jest 11 poludnie i jest spokoj i fajnie o tej porze w miescie, a ja nawet w pubie moge sobie wypic ale potem po 16-17 to juz sie masakra robi, tyle jest ludzi wszedzie, w weekendy to samo

Edytowano przez KochamElcie<3

y pierrdolony menelu bez pieniedzy nie pijesz tylko dlatego ze nie masz pieniedz

x

mam czy nie mam, wypilem juz tyle roznyc alkoholi w UK, a kiedys mieszkalem z ziomkiem w pubie jego i mialem alkohol za darmo

raz mialem fajny poranek jak mnie kumpel poprosil zebym posprzatal w ogrodku przed otwarciem pubu a ja schodze na dol i od rana juz piwo sobie zapodaje buahaha i dwa piwka wypilem a ja sobie sprzatam a tutaj uz angole od rana siedza i pija piwo i do mnie mowia good job don't worry hahaah a ja beka w chooy

nie zaciagneli tylko mieszkalem u przyjaciela za darmo bo mnie przygarnal i mieszkalismy sobie w pubie i fajne studentki wpadaly na imprezy, to ja wolalem w samotnosci siedziec przy komputerze niz sie bawic ...

no ale ogolnie to fanie jest jak sobie mysle o tak tak sie ciesze ze ludzie w pracy, i jest poniedzialek rano a ja ide sobie na farme za miasto poplywac i wszedzie pustki zero zywej duszy a ja sie czuje jakby to wszystko bylo dla mnie teraz i moja ziemia i jestem krolem i jest super 😄

w weekendy to juz ludzie sie kreca to tak nie ma, a poniedzialek z rana to jest piekna pora, zawsze super sie czuje wtedy, a weekendy sobie zaczynam w srode i do niedzieli

no malem raz tak ze mi kumpel dal w prezencie wielki karton 20l cydru 9% chyba albo 12% i nazywal sie the devil's device to ja od rana juz pilem xDD a potem goraca kapiel sobie biore i w wannie tez a potem wieczorem zszedlem na dol do pubu i piwo za darmo i chyba z 3 piwa wypilem a potem mi sie lekko film urwal, i pamietam jak mnie dwoch kolegow wlascicielu pubow zamkneli w mieszkaniu na gorze na klucz buahha

a na nastpeny dzien sie dowiedzialem, ze mnie juz jakies typy chcialy napieerdalac a ja nawet nie pamietam co sie dzialo

albo w birmingam raz bylem u kumpla i zesmy pili stella artois w butelce i popijalem cydrami 7.5% a potem mi sie film urwal i kumplowi przyjeebalem z lokcia w leb prawie w oko, ze 3 tygodnie guza mial masakra, co ten alkohol robi z ldzumi, a ja nawet ni epamietam bo film mi sie urwal

dobrze ze w oko nie dostal tylko w brew bo jakby oko stracil to by bylo przyjeebane normalnie

Edytowano przez KochamElcie<3

dragow tez probowallem np kilka razy lsd ale najlepiej to bylo jak z dwoma mlodymi kumplami angolami no fajni goscie jeden mial dziecko juz, to poszlismy na tripa jarac crack, to zesmy gdzies weslzi na pobocze a oni strzykawy wyciagaja i crack na plyn zamieniaja hahah zaraz sobie jakies gumki owijaja wokol glowy i jak ja palilem mala dawke cracku ze szklanej lufy to oni 3-4 razy wiecej sobie w zyle wstrzykiwali hahah ja prdl co to za widok xDD

a ja potem mialem taka faze o koorwa 😄

a ja już zaraz dwa lata jak przestałem w ogóle pić alkohol bo to się nie opłaca i finansowo i zdrowotnie.

mi nigdy się film nie urwał 😄

13 minut temu, narodowy socjalizm USA napisał:

menele po prostu przestana pic i zamiast isc do pracy beda jeczec ze piwo drogie 

nie, nie działa. pić i tak będą zawsze. zawsze znajdzie pieniądze albo kogoś kto mu kupi.

no mnie sie urwal ale to chyba z kumplem wypilismy z 5 butelek conajmniej duzych stella artois a po tym ogolnie sie agresor wlacza wielu osobom i mixowalismy to z angielskimi szczynami cydrem 7.5% a ze nam sie tak fajnie siedzialo i gadalo to siedzielismy caly wieczor a po pol nocy sie zaczelo xD

raz mnie wyjeebali stamtad bo za duzo rumu wypilem a potem cala noc sobie po birmingam w centrm chodzilem ale bylo super, pamietam jak nad ranem bylo pusto w calym miescie i dwoch policjantow widzialem jak sobie ida a ja sie tak bezpieczine cuzlem wtedy

mnie sie juz znudzilo piwo, ja lubilem sobie probowac np cos czego nie pilem, ale ja sie juz tyle piwa nachlalem w zyciu roznego i w pubach wszystko co sprzedaja w anglii tutaj w okolicy i drinki pilem raz nawet pilem drogie whisky chyba 120 funtow za butelke

6 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

dragow tez probowallem np kilka razy lsd ale najlepiej to bylo jak z dwoma mlodymi kumplami angolami no fajni goscie jeden mial dziecko juz, to poszlismy na tripa jarac crack, to zesmy gdzies weslzi na pobocze a oni strzykawy wyciagaja i crack na plyn zamieniaja hahah zaraz sobie jakies gumki owijaja wokol glowy i jak ja palilem mala dawke cracku ze szklanej lufy to oni 3-4 razy wiecej sobie w zyle wstrzykiwali hahah ja prdl co to za widok xDD

a ja potem mialem taka faze o koorwa 😄

obrzydliwe

ale jak raz poszedlem na karaoke sobie bo mnie kumpel zaprosil a ja wzialem laptopa i sobie questy robilem w runescape a za chwile kumpel do mnie karteczki daje i pisze jakie tam piosenki i do mnie mowi idz do kobity od karaoke i daj jej to hahah

i tak chyba z 20 piosenek mi napisal na karteczkach, a ja gralem w gry a potem spiewalem hahahah ale bylo fajnie to po 3 piwach mialem lufe a nagle wychodze na papierosa przed pub a tu tjakas blond mamuska 10/10 z wielkimi zielonymi oczami do mnie podchodzi i sie usmiecha a ona nagle ze dzisiaj z nia spiewam i mnie za ramie bierze a ja oo koorwa co sie dzieje to byl fajny wieczor 😄

2 minuty temu, narodowy socjalizm USA napisał:

w chalajacych najgorsze jest to ze im sie daje cokolwiek. jak ktos jest stwierdzonym alkoholikiem to powinien miec zabrana sluzbe zdrowia i rente, bo to jest porazka ze na koszt spoleczenstwa leczy sie alkusow. 

zgadzam sie

obrzydliwe

x

ale co to byl za widok, to byli spoko goscie bardzo, no super chlopaki i mlodzi a ze lubili sobie przycpac, to ja sie cuzlem jak ciipeczka do nich ze mala dawke taka sobie pale a oni z 3-4 razy wiecej w zyle a ja sie patrze co oni robi ai oo ... 😄

nigdy czegos takiego w zyciu nie widzialem 😄

fajnie bylo 😄

a ze to anglia to sie zawsze bezpiecznie czuje bo w Polsce to ze zaraz ktos po policje zadzwoni albo policja przyjedzie i jest schiza

na stolowki dla bezomnych chodzilem hahah jakie tam czasami szemrane typy przychodzily w ogole a nikt nigdy do mnie o nic problemu nie mial, a tutaj na srafe wszyscy sie rzucaja do mnie i sraja a w realu sie z czyms takim nie spotykam, czemu w interencie tutaj userzy sa tacy odwazni a w realu nikt nigdy do mnie tak nie skakal i nie skacze?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować