Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
with heart toward none

pikawa mi siada kuuurwa xDDD

Polecane posty

jebbac te zycie i tak , ale szkoda mi ze nigdy nie mialem dziewczyny xD

juz nieraz tak mi napieerdala jak spie ze czuje , moge dlon przylozysz i wali jak beben xD

moglbym do lekarza isc ale nie mam czasu i mam wyjeeebane w te zycie xDDDD

ja sobie czesto myslalem ze jedna z fajniejszych sposobow by umrezc to sobie strzelic w leb, szybkie bezbolesne raz dwa i lezysz

nieraz mysle co jak mnie odetnie jak bede jechal i sie wpieerdole w ludzi xDDDD pewnie hamowacz zaskoczy i mnie w barirerke wypieerdoli bo mi skreca kiera zeby jechac prosto musze skrecac lekko w lewo a jak puszcze to skreca w prawo xD

ehe tak jak ja sie boje do ludzi wychodzic z domu i sie boje wszystkich a ty bedziesz pieerdolil o gwalceniu czy mordowaniu hahah

poza tym filipek jest tylko jeden nie ma juz innych filipki

Przed chwilą, narodowy socjalizm USA napisał:

tak, to jest wykrywalne. jeszcze zalezy co rozumiesz przez siadla, bo raczej zawal. 

jak mam takie cos odjeebac to wole zdyychac juz xD niz zawal miec i przezyc.... ohhh co ja mam robi c?? chyba lepiej sie od razu zajeeebac

do mnie raz wpadl typek na mieszkanie co dwa tygi wczesniej sioe chcial zabic przez dziewczyne, bo wygadywala klamstwa na jego temat policji, ze jest peedofilem molestuje jej corke i w ogole i klamala caly czas, nawe tpolicja zeby sie trzymal z daleka a on mi nagle pokazuje jakie ma pociete rece i mial takie blisny cale lapy pociete i do tego wypil wodke i psychotropow sie nalykal i byl bezdomny w ogole ze slaska, a wy tylko pisac i pieprzyc potraficie

Edytowano przez KochamElcie<3

1 minutę temu, narodowy socjalizm USA napisał:

tak. gasisz swiatlo i po wszystkim. a tak rozpierrdolisz ludzi tirem i moze sie jeszcze okazac ze beda z tego konsekwencje po drugiej stronie. 

w boga nie wierze ta kuuurwe

8 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

do mnie raz wpadl typek na mieszkanie co dwa tygi wczesniej sioe chcial zabic przez dziewczyne, bo wygadywala klamstwa na jego temat policji, ze jest peedofilem molestuje jej corke i w ogole i klamala caly czas, nawe tpolicja zeby sie trzymal z daleka a on mi nagle pokazuje jakie ma pociete rece i mial takie blisny cale lapy pociete i do tego wypil wodke i psychotropow sie nalykal i byl bezdomny w ogole ze slaska, a wy tylko pisac i pieprzyc potraficie

jak to jest dla ciebie autorytet typ menel co wzia jakiegos kuuurwiszona toksycznego ? i se rece tnie i lyka psychotropy ? ty smieeeciuu.... podludziu

ak to jest dla ciebie autorytet typ menel co wzia jakiegos kuuurwiszona toksycznego ? i se rece tnie i lyka psychotropy ? ty smieeeciuu.... podludziu

x

dalem mu pieniadze i kurtke mu dalem bo byl bezdomny ze slaska przyjechal z sasiadem wpadli przyniesli piwko i dopalacze i ugoscilem ich, a ten gosciu jeszcze ze sie dobrze zachowaem i mi dziekowali, a mi opowiadal i pokazywal jakie blizny mial, a wczesniej mu dziewczyna mowila zalej mnie jak sie ruuchali a potem zaczela wygadywac wszystkim i klamac ze molestuje jej corke i wymyslac bajeczki i chlopak sie zalamal i chcial umrzec, ale blizny to mial takie cale rece pociete

a innym razem jakis polak mi mowil ze jego brat 31 lat sie zabiil bo go dziewczyna zostawila dla innego

masakra jaakas

niezle mozna komus psyche zjeebac wymyslajac klamstwa za jego plecami i gadajac bajeczki, tutaj na srafe to normalne i powszechne zjawisko

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować