MICHAL 0 Napisano wtorek o 13:11 Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruski trol 0 Napisano wtorek o 13:11 zamknij pizzde kurrwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruski trol 0 Napisano wtorek o 13:12 przepraszam ze tak napisauem ale jestem pijany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 12 21 Napisano wtorek o 14:03 Zależy jakie miała postulaty ale raczej nie Jeśli np nie dostrzegłes jak ładnie sprząta to jeszcze bym ci poprawil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wtorek o 14:04 ja bym pomyślał że tak reaguje ma konflikty nie umie rozwiązywać i spi3rdolił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 727 Napisano wtorek o 14:57 Z otwartej dłoni, to tylko lekki policzek. Nie denerwuj jej, gdy będzie miała na palcach wszystkie pierścionki. Kastet przy tym, to pikuś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 413 Napisano wtorek o 15:36 Pierwsza zasada fight clubu to nie mówić o fight clubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 0 Napisano wtorek o 16:15 3 godziny temu, MICHAL napisał: Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć uderzyła gdzie? w głowe to 5 pkt, w doope to 1 pkt, w krok to 10pkt. daj jej zrobić combosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 208 Napisano wtorek o 16:15 nie. agresja fizyczna czy psychiczna - koniec związku. ewakuuj się póki możesz autorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 17:37 4 godziny temu, MICHAL napisał: Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć A co jej zrobiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 413 Napisano wtorek o 17:42 Przed chwilą, parabatai napisał: A co jej zrobiłeś? Dobrym torem idziesz, zasłużył sobie, wątroba mu gniła. Wszyscy wiedzą, że jak bije to kocha. Zdenerwowała się bo jej zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 17:53 9 minut temu, Chochlik napisał: Dobrym torem idziesz, zasłużył sobie, wątroba mu gniła. Wszyscy wiedzą, że jak bije to kocha. Zdenerwowała się bo jej zależy. No to powinien się jej trzymać, drugiej która by tak o niego dbała może nie znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 413 Napisano wtorek o 18:01 4 minuty temu, parabatai napisał: No to powinien się jej trzymać, drugiej która by tak o niego dbała może nie znaleźć Niestety prawdziwych kobiet już mało, a to że czasem się zdenerwije i przyłoży, toż nie zàbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 645 Napisano wtorek o 18:09 4 minuty temu, Chochlik napisał: Niestety prawdziwych kobiet już mało, a to że czasem się zdenerwije i przyłoży, toż nie zàbije Otóż to, a może mu to tylko wyjść na zdrowie w ogólnym rozrachunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 82 Napisano wtorek o 18:24 A no napatoczyles się przy ubijaniu schabowych, życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wtorek o 18:25 5 godzin temu, MICHAL napisał: Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć ja bym jej połamał kości łonowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wtorek o 18:40 jasne gdyby mnie nadal kochala bo jesli nie bo mnie uderzyla to life is brutal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 90 Napisano wtorek o 18:47 (edytowany) Wszystko zależy od okoliczności, od bardzo wielu czynników. Edytowano wtorek o 18:48 przez Hebee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 82 Napisano wtorek o 19:09 22 minuty temu, Hebee napisał: Wszystko zależy od okoliczności, od bardzo wielu czynników. Iskra pacz https://f.kafeteria.pl/profile/194118728-pomagamywaborcji/ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wtorek o 19:32 widocznie miala powod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 90 Napisano wtorek o 19:58 46 minut temu, Vlad Srakula napisał: Iskra pacz To są złoczyńcy, póki nie zmienią myślenia pozostaną nimi, a mają bardzo mało czasu bo tylko do chwili śmierci. Na ten moment są w przedsionku piekła. Martwi za życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wtorek o 20:42 najgorzej jakby ukochana miala obraczke na palcu albo jakies pierscionki to fak bolaloby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach