Pochwa w pochwie 12 21 Napisano 12 Listopad Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad to fajnie gorzej jak kogos kochasz a nie mozecie sobie razem polezec... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 13 Listopad 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: to fajnie gorzej jak kogos kochasz a nie mozecie sobie razem polezec... ;( To mało gorzej jak kogoś kochasz a kto inny go posuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad jak kogos kochasz a kto inny ja posuwa? nom ;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad to jest jakies przeklenstwo takie cos ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad z takim czyms to lepiej byloby sie nigdy nie urodzic w ogole, a nie zycie po to by sie meczyc z powodu lachona z neta ;/// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 13 Listopad 13 minut temu, KochamElcie<3 napisał: to jest jakies przeklenstwo takie cos ;( A znasz to uczucie że zrobił byś dla niej wszystko a ona idzie do ladniejszego co traktuje ja jak gowwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 13 Listopad Albo bogatszego czy z choojem do kolan on ją napíerdala ta go kocha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad nie wiem czy znam, bo ja nie wiem co sie dzieje u tych, dla ktorych zrobilbym wszystko, i ze ktos.je traktuje jak goowno ;( a masz kogos na mysli teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad no masakra ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad pewnie znam bo mi z nikim nigdy nie wyszlo, samo nieszczescie mnie spotyka z lachonami, to masakra jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad a nawet gdy mialem z kims szczescie pprzez chwile, to dlugo to nie trwa ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad chcialbym sobie tak isc spac albo polezec z kims po prostu przytuleni a to takie ciezkie cale zycie spie samotnie dzisiaj rano musze sobie glowe isc w bajorku umyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad nie wiem czemu to ja mam kogos szukac, a nie np. ktos mnie znajdzie i szczescie razem ehh ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 13 Listopad 10 minut temu, KochamElcie<3 napisał: chcialbym sobie tak isc spac albo polezec z kims po prostu przytuleni a to takie ciezkie cale zycie spie samotnie dzisiaj rano musze sobie glowe isc w bajorku umyc xD Mi się czasem śni elke idę dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad mnie katiuszka sie kilka razy snila, ale to zbyt piekne aby bylo prawdziwe, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 13 Listopad postuje w temacie dla potencjalnie ubezwlasnowolnionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad a najgorsze jak kto inny roocha kto bije tez a ty jej nigdy nie zobaczysz nawet na oczy w zyciu, masakra to tortury jakby mnie jakis typ rzeznik wzial i mi kawalki ciala odkrawal nozem albo pila wyrywal mi paznokcie w psychice to podobny bol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 13 Listopad fifi fomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 13 Listopad 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: kto bije ale przyznaj ze zazdroscisz chlopm co gnojom baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad to co czuje przez baby z neta to porownalbym do bycia gotowanym zywcem w wielkim garnku podobne cierpienie dla umyslu dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad ale przyznaj ze zazdroscisz chlopm co gnojom baby x nie znam z otoczenia takich sytuacji, bi nie kumplowalem sie nigdy z damskimi bokserami normalne to jest zyc z kobieta w spokoju i bez klotni i krzyczenia na siebie a nie jakies bicie masakra nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad Ja zebym mial dziewczyne, to musialby sie jakis cud wydarzyc... A wtedy myslalbym, ze ta dziewczyna ti dar od Boga, a jak zrobie cos zlego tej osobie to Bog sie wkurzy i pojde do piekla a nie do nieba, chociaz obecnie moje zycie przypomina pieklo, bo przez brak samicy przechodze wenetrzne katusze i cierpienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 13 Listopad 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Ja zebym mial dziewczyne, to musialby sie jakis cud wydarzyc... A wtedy myslalbym, ze ta dziewczyna ti dar od Boga, a jak zrobie cos zlego tej osobie to Bog sie wkurzy i pojde do piekla a nie do nieba, chociaz obecnie moje zycie przypomina pieklo, bo przez brak samicy przechodze wenetrzne katusze i cierpienie i takj pójdziesz do piekła za wspieranie terrorystów przeciwko narodowi bozemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad dla mnie zycie juz od dawna jest pieklem, bo nie moge sie isc polozyc obok samicy i przytulic tylko znowu samotnie leze i zasypiam, meczy mnie to a tyle lachow u mnie na miescie, tak sobie moglbym wyjsc i sprobowac jakas fajna poznac i zaprosic tutaj... xD to ja choy placze za lachonami 1500km ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad spadam nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 13 Listopad 4 godziny temu, KochamElcie<3 napisał: spadam nara Była elka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad elki nie bylo i nigdy nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 13 Listopad 26 minut temu, KochamElcie<3 napisał: elki nie bylo i nigdy nie bedzie Nawet tak nie mów poszła na drzemke mam nadzieję że nic se nie zrobiła żeby w nią wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 105 Napisano 13 Listopad nie widzialem elci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach