KochamElcie<3 99 Napisano 13 Listopad ok widzialem elci lezi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 762 Napisano 13 Listopad Jestem jestem, a co takiego się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 762 Napisano 13 Listopad 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: Nawet tak nie mów poszła na drzemke mam nadzieję że nic se nie zrobiła żeby w nią wejść xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 99 Napisano 13 Listopad Lezak sie pytal o Elcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 13 Listopad 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jestem jestem, a co takiego się stało? Martwiłem się trochę drzemka 18-13 lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 762 Napisano 13 Listopad 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: Martwiłem się trochę drzemka 18-13 lol Mam kilka spraw, będę pewnie wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 13 Listopad 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Mam kilka spraw, będę pewnie wieczorem. Spoko ja mam migrene bo się zdenerwowany nie rób tak więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 762 Napisano 13 Listopad 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: Spoko ja mam migrene bo się zdenerwowany nie rób tak więcej Ej ale ja naprawdę spałam. Raz byłam tylko rano w żabce po fajki ale dalej poszłam spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 99 Napisano 13 Listopad Milego spania Elcia xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 7 Napisano 15 Listopad A fakt, mimo dualizmu ojcowskiego i dziwnych zdjęć Elka nie ma charakteru patuski ewidentnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 99 Napisano 15 Listopad 18 godzin temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Też byś wziął na śpiąca co nie wzialbym ja seeks po slubie chcialbym sobie polezec z ukochana i przytuleni do siebie relaks, a nie jakies seeksy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 99 Napisano 15 Listopad od przytulania chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach