Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 04:39 To się muszę martwić o kase lachona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:40 no ja nie mam co robic z czasem tak sie nudze dlatego ciagle mysle o doopach i placze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:40 kase lachona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:42 fajne te gierki, nigdy o zadnej nie slyszalem wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:45 Elcia pisala, zebym klate wydepilowal xD moze niedlugo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 04:52 9 minut temu, KochamElcie<3 napisał: fajne te gierki, nigdy o zadnej nie slyszalem wczesniej Zawsze te dyski twarde byly drogie kiedyś za 300gb dałem 500zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 04:53 Wreszcie to koszt ceny płyty a gierek wejdzie od chooja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:53 no hdd tera tanie jutro w czwartek zaczynaja wysylko tych konsol co zamowilem xD ciekawe co to bedzie jak przyjdzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 04:53 7 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Elcia pisala, zebym klate wydepilowal xD moze niedlugo xD Jaja najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 04:54 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: no hdd tera tanie jutro w czwartek zaczynaja wysylko tych konsol co zamowilem xD ciekawe co to bedzie jak przyjdzie xD Bo nikt ich nie chce bo ssd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:54 haha foty jaj to ja nikomu nie wysle, a klate wydepilowana jesscze bym tu mogl wrzucic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 04:55 A ssd to sraka kupisz 680mbps a ps5 ma 7000mbps i na chooj komu ssd i tak za wolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:55 no hdd tani a do trzymania plikow starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 04:56 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: haha foty jaj to ja nikomu nie wysle, a klate wydepilowana jesscze bym tu mogl wrzucic xD Elce to trzeba skoro jest miła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 04:57 haha na priv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano wczoraj o 04:59 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: haha na priv? Byle nie pocztą tradycyjną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 05:00 na tej konsoli ktora zamowilem to jakis typek gral w to black myth: wukong a przeciez to nowa gra niezle.to wygladalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 05:00 no nie wiem, najpierw.to trzeba golnac a potem wyslac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach