KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 14:22 haha szykuje sie i ide xD biore laptopa ze soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 0 Napisano wczoraj o 14:29 "darmowe" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 14:30 darmowe bo wlasciciel pubu to moj przyjaciel i wlasnie dzwonili do mnie z zaproszeniami i ide xD juz sie wypachnilem i zara ide xD laptopa tez biore wiec dzisiaj picie piwa, irc i karaoke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 14:34 haha moi przyjaciele to biali anglicy i maja po 25 lat i juz sa wlascielami pubow, ide na impre xD i darmowe piwo xD dobrze bo akurat dzisiaj fajnie wygladam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano wczoraj o 14:35 Nie mam planow na dzisiaj, do sklepu przydaloby sie isc kupic jakies jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano wczoraj o 14:35 I reczniki papierowe, przypominijcie mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 13 Napisano wczoraj o 14:40 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: dobrze bo akurat dzisiaj fajnie wygladam xD umalowałeś sie dla mehmeta i założyłeś kabaretki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 14:43 spoka zabcia xD wpadajcie z chlopakiem basista na karaoke xD moj przyjaciel ma 24 lata xD i jest wlascicielem pubu i to on mnie zaprasza wlasnie wiec ide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 14:44 upije sie za darmo spoko jest na koszt wlasciciela i pospiewm sobie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 14:47 ciekawe czy znowu blond mamuska jakas sie do mnie przyklei dzisiaj xD mam wyjeebane wiec ide sobie i pospiewam xD dawno nie pilem wiec na pewno fajna faza bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano wczoraj o 14:50 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: spoka zabcia xD wpadajcie z chlopakiem basista na karaoke xD moj przyjaciel ma 24 lata xD i jest wlascicielem pubu i to on mnie zaprasza wlasnie wiec ide Dzieki, gdybysmy mieszkali w Leamington Spa to bym wpadla. Wiesz, ze w Leamington Spa zalozono pierwszy na swiecie klub tenisowy? Musialam sie uczyc takich bzdur na test na obywatelstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 14:54 haha, spoko ;P nie wiedzialem ^^ dobra pora na mnie haha, odezwe sie moze tam w pubie, elo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wczoraj o 16:11 umówiłem się z koleżanką a jutro z kolegą a popojutrze z rodziną xD w sobotę idę na urodziny ratunku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 740 Napisano wczoraj o 16:33 21 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: umówiłem się z koleżanką a jutro z kolegą a popojutrze z rodziną xD w sobotę idę na urodziny ratunku xD Normalnie dusza towarzystwa, dobrze że ja już trochę zwolniłam. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 740 Napisano wczoraj o 16:43 6 minut temu, marta8907 napisał: ELCIA TO WCIĄGAJ AMFETAMINE I PEDAŁUJ Z BENNIE Z bennie poszłabym wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano wczoraj o 16:48 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Z bennie poszłabym wszędzie. a ze mno ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 740 Napisano wczoraj o 16:58 10 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: a ze mno ? Ciebie aż tak dobrze nie znam, ale co tam raz sie żyje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 18:13 no ladna odklejka, w ogole myslalem, ze dzisiaj piatek xD karaoke nie ma, ale ide za to chyba do miasta zagrac sobie na perkusji, zaliczylem plywanie w rzece wiec jestem swiezy i pachne jeszcze fajnie, i sie rozgrzewam teraz sluchajac plytek i trenujac a padzie, wiec narka :D moze to i dobrze bo przynajmniej nie tkne alko, fuj :) papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 13 Napisano wczoraj o 18:15 szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 18:30 (edytowany) noo wiem, ze szkoda, bo ja juz myslalem ze dzisiaj impreza bedzie i karaoke a tu chuuj, potem jak juz w miescie bylem i z kumplem sie widzialem, to on mi mowi, zebym na perce poszedl pograc, bo dzisiaj srode a ja oo k** a ja myslalem ze dzisiaj piatek w ogole XDD wiec no przywiozlem sobie z Polski dwie fajne plytki El Grupo Nuevo de Omar Rodriguez Lopez - Cryptomnesia i Mastodon - Blood Mountain, na mojej wiezy sluchawkach/glosnikach to brzmi super, bo gitary pieknie graja wysokimi tonami, slychac wyraznie linie basu i ton bebnow i niezly odjazd jest xD Karaoke bedzie innym razem... xD I nie w srode tylko koorwa w piatek albo sobote xD jak bedzie to na pewno przyjaciele zadzwonia do mnie znowu xD Edytowano wczoraj o 18:31 przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 19:05 fak z tego blood mountain blade catcher jak leci gitara wysoka turururyrurururyru i ten bas koorwa niski slychac jak napieerdala szok, na jutubie jak sluchalem muzyki to tak nie mialem, ze slyszalem gitare basowa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 19:05 Przywiozlem sobie tez Mastodon album Remission z Polski, tam niektore piosenki to taki kozacki wstep, chyba 10 kawalek byl iezly, zaraz jak sie blood mountain skonczy to odpalam remission XD moja wieza i sluchawki <3 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano wczoraj o 19:18 the touch is coold! I tore a path screaming through wind and blood I will it all BURNING DEEP IN MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ SKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ja pieerdole szok <3 :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano 23 godziny temu ja pieerdole jakbyscie mogli slyszec jak mi pieknie graja perkusje gitara elektrycza i gitara basowa wszystko razem a wiezy i sluchawkach to pogrom jakis po prostu, nie wierze w to co slysze jak wyraznie i pieknie masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 39 Napisano 23 godziny temu 2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Z bennie poszłabym wszędzie. Do łóżka też ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 740 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, meteor257 napisał: Do łóżka też ? A do lozka po co mialabym isc z gejem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 39 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A do lozka po co mialabym isc z gejem? Dla przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano 23 godziny temu ja to nawet jakbym wyladowal w lozku z dziewczya, to ja nie chce uprawiac seeksu przed slubem, wiec tylko przytulanie wchodzi w gre, dopiero jak uczucie sie rozwinie i bedziemy sie hajtac to po ohajtaniu sie mozemy sprobowac seeksu, a tak to ja podziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 740 Napisano 23 godziny temu 9 minut temu, meteor257 napisał: Dla przyjemności To raczej nie cielesne przyjemnosci tylko co najwyzej moglibysmy sobie pogadac na rozne tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 66 Napisano 23 godziny temu jakbym sie przespal z dziewczyna i seeks a ona nagle znika do innego albo cos nie wyszlo a nawet zesmy sie nie hajtneli, to ja bym sie tak zalamal, ze nawet wole nie zaczynac seeksu i umrzec praawiczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach