Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Ide sobie na karaoke dzisiaj do pubu kumpla i bede pil darmowe piwo i spiewal, a wy jak tam? xD

Polecane posty

jakbym sie przespal z dziewczyna i seeks a ona nagle znika do innego albo cos nie wyszlo a nawet zesmy sie nie hajtneli, to ja bym sie tak zalamal, ze nawet wole nie zaczynac seeksu i umrzec praawiczek

kurde szkoda mi tych albumow, ktore mi ukradli, koniecznie musze sobie kupic tool 10000 days znowu bo tam rosetta stoned to jak sobie odpale oryginalna plyte to mnie rozjeebie albo Opeth - Watershed to piekny album bardzo, tez musze sobie odkupic xD

Mialem tez np. plyte Omar Rodriguez Lopez - Calibration, to pamietam jak w od 3 minuty palker sie bawi, bas napieerdala epicki riff i leci jedna gitara to co bas, a druga gitara to gitarzysta sie bawi jakimis efektami i taki klimat tworzy, ze ja prdl cos pieknego, ale to tylko na wiezy z oryginalnej plyty tak mam, bo gdzie indziej tak nie mam

Edytowano przez KochamElcie<3

ten kawalek to Las Lagrimas de Arakuine i to taki dluzszy kawalek do 10 minuty, ale tam od 3 minuty do 4 jest taki moment, ja to nie wiem czemu tylko jak odpalam orygialne plyty do wiezy technics i sluchawki/glosniki to mnie te kawalki wprawiaja w taki stan gleboki, bo jak slucham z laptopa albo telefou to nigdy tak nie mialem, ze czuje sie jakbym odlecial

jakby mi tak jakis gitarzysta wyjechal takim klimatem albo uslyszal cos takiego live to bym klekal na kolana i sie modlil do tych ludzi co to graja XD

Edytowano przez KochamElcie<3

18 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Jakimi jeszcze drogami chadzam, prócz tych co Miecz? 

ja pozniej ide a miasto, na razie chce sobie jeszcez posluchac kilku kawalkow i ide xD

pamietam jak kupilem kiedys swoje pierwsze porzadne sluchawki w sklepie audio ultrasone pro 750 to kumpel do mnie wpadl wtedy i mu dalem posluchac, on przyniosl jakies Dead Can Dance - Dionysus i sobie wlaczyl z oryginalej plyty, to mial taka faze jakby wyszedl z ciala XDDD

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

A zebym jeszcze ja pamietala o co wtedy chodzilo.

Libed do Ciebie: "powstan bo iskra przepowiedziala koniec swiata niebawem trzeba albo uciekac albo sie modlic. ona chyba ostatnio chadza tymi samymi drogami co miecz mam takie wrazenie."

Na co Ty cytujesz w ten sposób:

"ona chyba ostatnio chadza tymi samymi drogami co miecz mam takie wrazenie."

Ty: I nie tylko tymi drogami chadza.

1 minutę temu, Hebee napisał:

Libed do Ciebie: "powstan bo iskra przepowiedziala koniec swiata niebawem trzeba albo uciekac albo sie modlic. ona chyba ostatnio chadza tymi samymi drogami co miecz mam takie wrazenie."

Na co Ty cytujesz w ten sposób:

"ona chyba ostatnio chadza tymi samymi drogami co miecz mam takie wrazenie."

Ty: I nie tylko tymi drogami chadza.

I ty to pamietasz tak slowo w slowo?

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

I ty to pamietasz tak slowo w slowo?

Nie, informator przekazuje.

3 minuty temu, Hebee napisał:

Nie, informator przekazuje.

Ha ha, i Ty twierdzisz, ze nie przejmujesz sie co ludzie mysla o Tobie na forum o kupie, a potem łazisz za nimi i sie dopytujesz co mieli na mysli tydzien temu 😂

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Ha ha, i Ty twierdzisz, ze nie przejmujesz sie co ludzie mysla o Tobie na forum o kupie, a potem łazisz za nimi i sie dopytujesz co mieli na mysli tydzien temu 😂

To nie było tydzień temu. Ciekawi mnie co miała na myśli, a nie że się przejmuję. No ale widocznie ode mnie się wymaga bym pamiętała co pisałam kilka dni temu, ale w drugą stronę już nie można wymagać.. Normalka na tym forum.

Edytowano przez Hebee

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Mi tez kiedys jakis stary cytat wyciagnelas, czy to jakas choroba? 😁

Jesli pamięć do szczegolnych rzeczy to choroba, to tak.

3 minuty temu, Hebee napisał:

To nie było tydzień temu. Ciekawi mnie co miała na myśli, a nie że się przejmuję. No ale widocznie ode mnie się wymaga bym pamiętała co pisałam kilka dni temu, ale w drugą stronę już nie można wymagać.. Normalka na tym forum.

Nie widzialam, zeby ktos za Toba biegal i sie dopytywal co o nich myslisz. Masz fiola na wlasnym punkcie. Zreszta kiedys zalozylas o tym caly temat 😂 to nie jest zdrowe, zycze wiecej dystansu, ale prawdziwego, a nie udawanego.

6 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Nie wiem, pewnie mi chodzilo o to ze nie tylko z mieczem sie ostatnio dogadujesz.

Trudno powiedzieć czy się z nim ostatnio dogaduję, czy nie, skoro w ogóle z nim nie gadam. 😄No ale spoko, powiedzmy że mi wystarcza ta odp bo Żaba się już spięła😉

Edytowano przez Hebee

1 minutę temu, Hebee napisał:

Trudno powiedzieć czy się z nim ostatnio dogaduję, czy nie, skoro w ogóle z nim nie gadam. 😄No ale spoko, powiedzmy że mi wystarcza ta odp bo Żaba się już spięła😉

Ja sie nie spielam, bawisz mnie jak Lezak.

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Nie widzialam, zeby ktos za Toba biegal i sie dopytywal co o nich myslisz. Masz fiola na wlasnym punkcie. Zreszta kiedys zalozylas o tym caly temat 😂 to nie jest zdrowe, zycze wiecej dystansu, ale prawdziwego, a nie udawanego.

Nie przejmuj się tak tym, że się dopytuję Elci bo mnie ciekawi co miała na myśli, to tylko jedno z wielu forum w necie. Nie trzeba dobiegać do płotu jak beagle, tym bardziej nie własnej działki. Więcej luzu Żaba, takiego szczerego 😉

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Ja sie nie spielam, bawisz mnie jak Lezak.

Tak, widzę 😉

59 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

To raczej nie cielesne przyjemnosci tylko co najwyzej moglibysmy sobie pogadac na rozne tematy.

Tutaj można pogadać z różnymi ciekawymi osobami

Przed chwilą, meteor257 napisał:

Z różnymi to na pewno 😄

4 minuty temu, Hebee napisał:

Nie przejmuj się tak tym, że się dopytuję Elci bo mnie ciekawi co miała na myśli, to tylko jedno z wielu forum w necie. Nie trzeba dobiegać do płotu jak beagle, tym bardziej nie własnej działki. Więcej luzu Żaba, takiego szczerego 😉

Wymysl cos bardziej innowacyjnego zamiast powtarzac po mnie.

18 minut temu, meteor257 napisał:

Tak wiem, to że napisałam że poszłabym z bennim wszędzie to chodziło mi tylko o to że go bardzo lubię, tutaj nie trzeba odrazu brać wszystkiego aż tak dosłownie.

Edytowano przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢

w Red Hot Chili Peppers Magic Johnson jest zajeebisty ton basu taki bum bum bum bumbumbum fak jak wchodzi rytm stopa + werbel doje

34 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Wymysl cos bardziej innowacyjnego zamiast powtarzac po mnie.

Nie ma potrzeby, w sam raz śmieszne.

ale dawno pamietam jak sluchalem muzyki ze spotify i sobie odpalilem Mastodon - Live at Brixton to pamietam jak mnie rozjeebalo brzmienie gitary od 1:30 w capillarian crest to DYYY DUU RYY DYY DUU RYY DYY DUU RYY dojeebane to jest w chooy XDD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się