Daniel86 2 Napisano 11 godzin temu Witam. Czy Wy nie macie czasem obawy, że jakimś cudem uda się Wam osiągnąć jakiś związek, a on Was rozczaruje, bo Wy nadal będziecie myśleli o swoich byłych związkach lub zakochaniach? Ja przez większość swojego życia uważałem, że ewentualny związek to miła, ale tylko opcja niekonieczna do życia i szczęścia. W pewnym momencie, jakieś kilka miesięcy temu, ja jednak poczułem, że ja bym jednak chciał kogoś mieć i zdołowało mnie to, że to prawie niemożliwe dla mnie Ja tak chodziłem zdołowany przez kilka miesięcy aż w końcu mi się przypomniało, że ja przecież byłem już zakochany i to w kim? w dziewczynie, która też prawdopodobnie mnie lubiła. Poczułem się, jakbym trafił z deszczu pod rynę, bo niedość, że ja byłem zmarnował prawdopodobnie jedyną szansę w swoim życiu, to jeszcze uświadomiłem sobie, że człowiek nie zako...e się tylko w wyglądzie, a ja przecież mam prawie zerowe szanse na jakąkolwiek dziewczynę. Ja zacząłem też żałować, że prawdopodobnie nigdy już jej nie spotkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu bo baby to zle istoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano 11 godzin temu nie poza tym jestem w związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu poza tym jestem w związku x nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: poza tym jestem w związku x nie jestes a bo wiecie lepiej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu nie wiemy gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 11 godzin temu 20 minut temu, Daniel86 napisał: Witam. Czy Wy nie macie czasem obawy, że jakimś cudem uda się Wam osiągnąć jakiś związek, a on Was rozczaruje, bo Wy nadal będziecie myśleli o swoich byłych związkach lub zakochaniach? Tak. 21 minut temu, Daniel86 napisał: poczułem, że ja bym jednak chciał kogoś mieć i zdołowało mnie to, że to prawie niemożliwe dla mnie Prawie niemożliwe czyli możliwe. Jeśli nie zaczniesz o to zabiegać, na 99% będzie niemożliwe, a zabiegając szanse sobie podnosisz. 23 minuty temu, Daniel86 napisał: Ja tak chodziłem zdołowany przez kilka miesięcy aż w końcu mi się przypomniało, że ja przecież byłem już zakochany i to w kim? w dziewczynie, która też prawdopodobnie mnie lubiła Przypuszczać że ktoś Cię lubił i się tym dołować że to zmarnowany szansa na związek, to przesada. Może nie lubiła, może by tylko chciała sie kolegować, może ten związek by nie przetrwał. Nie ma sensu żałować niewiadomej i patrzeć wstecz. Żałuj szans które teraz masz, a których nie wykorzystujesz bo nic nie robisz by kogoś mieć. 26 minut temu, Daniel86 napisał: prawdopodobnie nigdy już jej nie spotkam No jak będziesz siedział w domu z takim nastawieniem, to się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu nawet wychodzeie z domu nic nie daje, sprawdzalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, KochamElcie<3 napisał: nawet wychodzeie z domu nic nie daje, sprawdzalem Bo jeszcze trzeba zagadać laski które lecą na Ciebie i numer wziąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu nie trzeba zagadywac do zadnej laski i numeru brac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 82 Napisano 11 godzin temu nom nie czeba jak ktos nie chce miec nikogo bo ludzie sa wolni cale szczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu ja chce miec kogos bez zagadywania i brania numeru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu bo nie jestem wolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja chce miec kogos bez zagadywania i brania numeru 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: bo nie jestem wolny Jest głębia w tym co piszesz i prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu wcale nie ma w tym prawdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Hebee napisał: Jest głębia w tym co piszesz i prawda. Ja mogę głęboko wypenetrowac punie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano 11 godzin temu 53 minuty temu, Daniel86 napisał: Witam. Czy Wy nie macie czasem obawy, że jakimś cudem uda się Wam osiągnąć jakiś związek, a on Was rozczaruje, bo Wy nadal będziecie myśleli o swoich byłych związkach lub zakochaniach? Ja przez większość swojego życia uważałem, że ewentualny związek to miła, ale tylko opcja niekonieczna do życia i szczęścia. W pewnym momencie, jakieś kilka miesięcy temu, ja jednak poczułem, że ja bym jednak chciał kogoś mieć i zdołowało mnie to, że to prawie niemożliwe dla mnie Ja tak chodziłem zdołowany przez kilka miesięcy aż w końcu mi się przypomniało, że ja przecież byłem już zakochany i to w kim? w dziewczynie, która też prawdopodobnie mnie lubiła. Poczułem się, jakbym trafił z deszczu pod rynę, bo niedość, że ja byłem zmarnował prawdopodobnie jedyną szansę w swoim życiu, to jeszcze uświadomiłem sobie, że człowiek nie zako...e się tylko w wyglądzie, a ja przecież mam prawie zerowe szanse na jakąkolwiek dziewczynę. Ja zacząłem też żałować, że prawdopodobnie nigdy już jej nie spotkam Nie, nie mam tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu ja nie moge, bo nie chce zadnej a one mnie tez nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: wcale nie ma w tym prawdy Nie jest i niestety jest. Ale co najważniejsze to, że jesteś na tyle wolny, żeby się uwolnić, tylko wola słaba, albo brak nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu nie uwolnie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: Ja mogę głęboko wypenetrowac punie Dlatego szukaj takiej która mówi tym samym językiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: nie uwolnie sie Nie takie rzeczy świat widział. Wszystko możliwe. Będę zawsze wierzyć w Ciebie bo jestes niegłupi facet . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 10 godzin temu nie jest wszystko mozliwe, a ja jestem glupi facet, wiec nie wierz we mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Hebee napisał: Dlatego szukaj takiej która mówi tym samym językiem. A co jeśli już znalazłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: nie jest wszystko mozliwe, a ja jestem glupi facet, wiec nie wierz we mnie Ah tam gadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 10 godzin temu nie gadanie, tylko prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: A co jeśli już znalazłem To rób kolejny ruch. 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: Przyjedz zrób kompres i loda pogadamy jak będziesz nago Nie, bo już znalazłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: nie gadanie, tylko prawda Nie denerwuj mnie uparciuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Hebee napisał: To rób kolejny ruch. Nie, bo już znalazłeś Nie mogę ogarnąć czemu ty mnie nie chcesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 10 godzin temu Nie denerwuj mnie uparciuchu x nie denerwuje i nie jestem uparciuchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach