Pochwa w pochwie 14 3 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Nie denerwuj mnie uparciuchu x nie denerwuje i nie jestem uparciuchem Fifi uciekaj bo ona chce ci oblodzic za twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 82 Napisano 11 godzin temu Iskra lubi drwali z jajami do kolan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu nie uciekam i nikt mi nie chce oblodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu Iskra lubi drwali z jajami do kolan x a ty lubisz niedrwali bez jaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 82 Napisano 11 godzin temu Nie lubię typów ale kota lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu Nie lubię typów ale kota lubię x nie lubisz kota i lubisz typow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 0 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Nie lubię typów ale kota lubię Masz pozdrowienia od Bors/uka Edytowano 11 godzin temu przez cane mangia cane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 82 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Nie lubię typów ale kota lubię x nie lubisz kota i lubisz typow Koleżanka zrobiła sobie ze sto testów ciążowych, tylko po to by se dopnąc takie stresy, współczuje i na co to komu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 11 godzin temu 17 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Nie denerwuj mnie uparciuchu x nie denerwuje i nie jestem uparciuchem To prawda- nie denerwujesz, żartuję ale uparciuchem w pewnym stopniu jesteś. 18 minut temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: Nie mogę ogarnąć czemu ty mnie nie chcesz xD Myślę, że za duży rozrzut między nami, chociaż możesz być w porządku, mieć zalety, dobrze wyglądać itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 11 godzin temu denerwuje i nie zartujesz uparciuchem jestem lub nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 11 godzin temu 19 minut temu, Vlad Srakula napisał: Iskra lubi drwali z jajami do kolan No nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 10 godzin temu 21 minut temu, Pochwa w pochwie 14 napisał: Fifi uciekaj bo ona chce ci oblodzic za twarz Wrażliwość i fantazję, chociaż twarz i ciało też ma ale nie obladzam i za młody jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 10 godzin temu nie mam ciala i twarzy i jestem za stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, KochamElcie<3 napisał: nie mam ciala i twarzy i jestem za stary Dlaczego jesteś za stary nie mając cała i twarzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 82 Napisano 10 godzin temu Od Iskry młodszy ale nie wiem czy to typ napalonego milfa chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach