Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Można można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Ale tytoń i paracetamol i 85 zeszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Także drogo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 10 godzin temu to fajnie, ja jestem za miastem xD jest ciemni i zajeebiscie xD zara wchodze do wody nago xD i myje sie mydelkami, wow ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 101 Napisano 10 godzin temu ty to masz talent autentycznie... ja idę do marketu to 30 zł pójdzie na trzy rzeczy...nic w zasadzie... możesz napisać co da się kupić za tę kwotę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: ty to masz talent autentycznie... ja idę do marketu to 30 zł pójdzie na trzy rzeczy...nic w zasadzie... możesz napisać co da się kupić za tę kwotę? Klopsy 4 chleby 2 danio 14 hamburgera Mleko Pączka I batonika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Bo ryż mam kawę mam makaron mam zaoszczedzilem szynka jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 101 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Klopsy a klopsów ile jest i na ile ci starcza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Jak ja na karcie nie miałem więcej muszę przelac tysiaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: a klopsów ile jest i na ile ci starcza? 5szt czasem 6 się trafi ale rzadko Na 5 obiadów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 101 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: 5szt czasem 6 się trafi ale rzadko Na 5 obiadów najesz się jednym? ja bym musiał dwa mieć i coś do tego np ryż lub ziemniaki... jakaś surówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Obiad musi być dalej to kanapki albo jakiś makaron czasem danio całe zezre samo albo z chlebem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: najesz się jednym? ja bym musiał dwa mieć i coś do tego np ryż lub ziemniaki... jakaś surówka. Koorwa matka umarla 88kg miałem teraz 96 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Hamburgery tucza podejrzewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Rym Cym + napisał: najesz się jednym? ja bym musiał dwa mieć i coś do tego np ryż lub ziemniaki... jakaś surówka. No to tak robię 1 klops 50g ryżu surowego na to sos z klopsa do tego pomidor czy ogorek albo oba zależy ile warzyw ciotka w sobotę podrzuci zazwyczaj skromnie jak 2 pomidory i ogorek to kroje na pół do obiadu warzywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 101 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: Hamburgery tucza podejrzewam jeżeli masz na myśli takie w tych plastikowych opakowaniach z lodówek, w tej takiej zalewie... to tak, one tuczą... dobre są, ale niezdrowe... ja czasem w biedrze takie biorę na grilla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: jeżeli masz na myśli takie w tych plastikowych opakowaniach z lodówek, w tej takiej zalewie... to tak, one tuczą... dobre są, ale niezdrowe... ja czasem w biedrze takie biorę na grilla. Ale się najadam 1szt w chlebie z kawą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu A jak parówki kupie kg to 2dni i nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 101 Napisano 10 godzin temu to ja mam na odwrót... zjem dwie berlinki z sosem duńskim i jestem pełny xD a hamburgerem jednym w życiu bym się nie najadł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu W tym tygodniu miałem piersi z kurczaka ze szpinakiem to teraz znowu klopsy mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 728 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Klopsy 4 chleby 2 danio 14 hamburgera Mleko Pączka I batonika U mnie chleb kosztuje 10.50. Jeden bochenek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Klopsy 4 chleby 2 danio 14 hamburgera Mleko Pączka I batonika zestaw pod tytułem "chcę umrzeć jak pies" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 10 godzin temu ta dieta + papierochy + paracetamol + metaltonina ale kombo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Fajna gablota jest w jysk za 700 ostatnio widziałem na yt typ se zrobił muzeum PlayStation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 101 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: W tym tygodniu miałem piersi z kurczaka ze szpinakiem to teraz znowu klopsy mogę o, to miałeś porządny obiad... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: U mnie chleb kosztuje 10.50. Jeden bochenek. Jak se kupisz wiejski w piekarni ja zwykły najtańszy albo tostowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Fajna gablota jest w jysk za 700 ostatnio widziałem na yt typ se zrobił muzeum PlayStation Od 4 minuty H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: o, to miałeś porządny obiad... ok obiad, bardzo dobry bym nawet powiedzial, ale co z tego jak to raz w tygodniu a tak to klopsy ze sloika ale jak tu sterydy były grane to i tak juz od dawna nie ma co zbierać z układu hormonalnego. napisałbym że smutna sprawa, ale nie wierzę że nikt go nie ostrzegał przed anabolami więc to na własne życzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Rym Cym + napisał: o, to miałeś porządny obiad... No dawałem zdjęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, kopanie po brzuchu napisał: ok obiad, bardzo dobry bym nawet powiedzial, ale co z tego jak to raz w tygodniu a tak to klopsy ze sloika Nie cały tydzień jadłem Ja tak robię tydzień jem taki sam obiad bo tak najtaniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach