Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Megi_ona napisał: Matrix ten pierwszy jest super oglądnij sobie Obejrzę tej zimy, chyba że zimy nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu Ja też będę uciekał spać. Spokojnej nocy. Paa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Tajemniczy On napisał: Wszystko możliwe że nadrobię w zimowe wieczory Zrobimy popcorn i obejrzymy razem i będziemy komentować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Obejrzę tej zimy, chyba że zimy nie będzie Będzie napewno tylko dokładnie oglądnij bo później będziemy cię z tego filmu pytać 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 109 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Ja też będę uciekał spać. Spokojnej nocy. Paa Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: Zrobimy popcorn i obejrzymy razem i będziemy komentować Idealnie, już nie mogę się doczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Tajemniczy On napisał: Idealnie, już nie mogę się doczekać Pomogę Ci się przygotować do tego egzaminu co Megi zaplanowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, parabatai napisał: Pomogę Ci się przygotować do tego egzaminu co Megi zaplanowała Ty mnie uchroń przed tym egzaminem, schowaj mnie nie wiem coś wymyśl jeśli chcesz żebym był cały Edytowano 5 godzin temu przez Tajemniczy On Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ty mnie uchroń przed tym egzaminem, schowaj mnie nie wiem coś wymyśl jeśli chcesz żebym był cały Będę Ci podpowiadać, zdasz celująco, Bóg da obejdzie się bez rękoczynów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Będę Ci podpowiadać, zdasz celująco, Bóg da obejdzie się bez rękoczynów Zobaczysz że nie postawimy kropki nad i i będzie łomot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Zobaczysz że nie postawimy kropki nad i i będzie łomot Ale patrz jak ona to ładnie ujęła - będziemy Cię z tego filmu pytać- a w domyśle, ja i moja pięść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Zobaczysz że nie postawimy kropki nad i i będzie łomot Ja postawie kropki a Ty przecinki I damy radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: Ale patrz jak ona to ładnie ujęła - będziemy Cię z tego filmu pytać- a w domyśle, ja i moja pięść Ścisła komisja z twardą ręką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 135 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, parabatai napisał: Ja postawie kropki a Ty przecinki I damy radę Wszystko ładnie pięknie tylko to ja będę stresował się na tym egzaminie. Mówię Ci włóż suk.ienkę, a ja wejdę pod nią ona mnie tam nie znajdzie Edytowano 5 godzin temu przez Tajemniczy On Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 650 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Wszystko ładnie pięknie tylko to ja będę stresował się na tym egzaminie. Mówię Ci włóż suk.ienkę, a ja wejdę pod nią ona mnie tam nie znajdzie A co Ty Megi nie znasz, pierwsze co zrobi to zajrzyj mi pod kieckę, bo zna Ciebie i wie gdzie się będziesz chował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach