Urmaj 74 Napisano 8 godzin temu marzycie gdy zasypiacie? Macie coś co się powtarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 8 godzin temu Jak sobie leze z dziewczyna przytletni do siebie, gladze ja za wlosy, daje buziaka i mowie dobranoc skarbie tak zawsze mam gdy sie klade spac, no i moj misio pluszowy tez sobie lezy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 539 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Urmaj napisał: marzycie gdy zasypiacie? Macie coś co się powtarza. jak zasypiam to o niczym ale jest taka jedna myśl, która towarzyszy mi prawie codziennie w dorosłym życiu przypuszczam, że nie jedna osoba ma codziennie dokładnie taką samą myśl i ona nas nie opuszcza praktycznie przez całe dorosłe życie... kto chce wiedzieć czy myślimy tak samo niech się dopisze do tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Urmaj napisał: marzycie gdy zasypiacie? Macie coś co się powtarza. Żeby mnie łeb nie bolał jak wstane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jak zasypiam to o niczym ale jest taka jedna myśl, która towarzyszy mi prawie codziennie w dorosłym życiu przypuszczam, że nie jedna osoba ma codziennie dokładnie taką samą myśl i ona nas nie opuszcza praktycznie przez całe dorosłe życie... kto chce wiedzieć czy myślimy tak samo niech się dopisze do tematu U mnie ta myśl to jak ogarnąć milion depo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 8 godzin temu O milionie myślę że 100x dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 8 godzin temu ogolnie to wolalbym nie spac wcale bo jak spie to czesto placze ze sam jestem i znowu sam zasypiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Urmaj napisał: marzycie gdy zasypiacie? Macie coś co się powtarza. Ja już nie mam mrzen tylko cele na singla progresu Kiedyś jeszcze marzyłem o lachon jak sernik że wsunie się pod kołdrę mi obciagnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 7 godzin temu ja to o obciaganiu ine marze, bardziej zeby sie przytulic do kogos przy lezeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 16 Napisano 7 godzin temu o niczym. po prostu zamykam oczy i sie teleportuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ale jest taka jedna myśl, która towarzyszy mi prawie codziennie w dorosłym życiu Jak mantra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 7 godzin temu O czym innym myślę najczęściej, a o czym innym marzę. Marzę o tym co i Ty Urmaju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 7 godzin temu teraz jak wrocilem do UK to sobie odpalam na spanie muzyke z wiezy i sluchawki i leze sobie i mam niezla faze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sevillo 9 Napisano 7 godzin temu 56 minut temu, Urmaj napisał: marzycie gdy zasypiacie? Macie coś co się powtarza. Tak, tylko rano już nic z marzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 7 godzin temu ogolnie to teraz juz nie bede chyba myslal o lachonach, bo lachona nie ma zadnego, to po co myslec o lachonach jakis xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano 6 godzin temu Lubię sobie wyobrażać przed spaniem, ze spotykam się z Tatą. Potem czasem spotykam się z nim w snach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 539 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: U mnie ta myśl to jak ogarnąć milion depo Złoty pieniądzu Błogosławiony twój obraz, Bez skaz oblicze twe. Pożądania jedyny cel, złota blask. królestwa twego tron mi daj. I duszę weź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Hebee napisał: O czym innym myślę najczęściej, a o czym innym marzę. Marzę o tym co i Ty Urmaju. Pasujecie do siebie ty chcesz mało sexu on ma małe jajka co może się nie udać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Pasujecie do siebie ty chcesz mało sexu on ma małe jajka co może się nie udać Kto Ci powiedział że mało? Jest coś pomiędzy mało, a seksoholizmem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Hebee napisał: Kto Ci powiedział że mało? Jest coś pomiędzy mało, a seksoholizmem. Nie oslabiaj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wianek 10 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Urmaj napisał: marzycie gdy zasypiacie? Macie coś co się powtarza. Żebym się wyrwała z wioski , żeby mi się ułożyło życie , żebym miała pracę i rodzinkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Wianek napisał: Żebym się wyrwała z wioski , żeby mi się ułożyło życie , żebym miała pracę i rodzinkę On kawaler 35/36l. i szuka kogoś. Jest rolnikiem. Można mieszkać na wsi i pracować poza rolą jeśli chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Hebee napisał: Kto Ci powiedział że mało? Jest coś pomiędzy mało, a seksoholizmem. Jak ty se to wyobrażasz wgl chodzisz z pierogiem obok i nie korzysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 2 godziny temu To jak z matką życie a daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leͥgeͣnͫd 1 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Hebee napisał: On kawaler 35/36l. i szuka kogoś. Jest rolnikiem. Można mieszkać na wsi i pracować poza rolą jeśli chcesz. Ja jestem chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach