Hypedotella 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: W dzisiejszych czasach świniaka się mrozi po ubiciu a nie zalewa tłuszczem w słojach Aha. Myślałam, że mrożone warzywa i w ogóle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 240 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Aha. Myślałam, że mrożone warzywa i w ogóle... Mrożone warzywa zachowują wiele cennych składników, nie ma się co zniesmaczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Mrożone warzywa zachowują wiele cennych składników, nie ma się co zniesmaczać. Wole świeże, ale jeśli nie byłoby nic innego to w ostateczności też pewnie zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 240 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Wole świeże, ale jeśli nie byłoby nic innego to w ostateczności też pewnie zjem. Ciekawe co lepsze, mrożonki lokalne czy świeże z dalekiego kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Ciekawe co lepsze, mrożonki lokalne czy świeże z dalekiego kraju. Ja to ogólnie lubie popróbować owocow z dalekich krajów, a pomidory, ogórki i sałaty to wole swieże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano 4 godziny temu Reguła jest taka że im później tym trudniej zajść w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, Urmaj napisał: Reguła jest taka że im później tym trudniej zajść w ciążę. Startuj do Wianek na priv poderwać dziewczynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Hebee napisał: Startuj do Wianek na priv poderwać dziewczynę Już się poddałem. Tylko dożywam do końca. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 539 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Qwerty88 napisał: Nigdy o tym nie myślę bo nie gotuje a umiesz czy nie umiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 91 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Urmaj napisał: Już się poddałem. Tylko dożywam do końca. Dobranoc. Gorszy dzień masz. 70 lat stuknie to wtedy tak pisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 539 Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, Urmaj napisał: Już się poddałem. Tylko dożywam do końca. Dobranoc. dawaj bo jak nie to ja to zrobię @wianek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leͥgeͣnͫd 1 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Hebee napisał: On nie chce starszej. A skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach