MARS 6 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Js7yss napisał: Słyszałeś na filmie że to kobieta Dlatego nie chciała się pokazać? xD Edytowano 6 godzin temu przez MARS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARS 6 Napisano 6 godzin temu Oczywiście że głos był zmieniony komputerowo to nie ulega wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 6 godzin temu no ale tak wyszlo, ze przybalowalem 5 dni weekend bo mi sie zajeebiscie muzyki sluchalo z mojej wiezy z kumplem, i malo spalem, ona wyladowala w szpitalu z peknietym zebrem, prawdopodobie przez to ze kilka godzin jechala do mnie autem i ja juz wtedy spanikowalem jechac w podroz po europie a wisienka na torcie bylo ze po tym weekedzie wyjeebalem sie na rowerze i zlamalem sobie nadgarstek, w ogole czulem sie ledwozywy, ale wtedy bylo inaczej, bo nie robilem kapieli w zimnej wodzie wiec sie inaczej czulem przynajmniej zaczalem sie kapac na outdoorach i torturowac zimna woda, i sie teraz super czuje i fajniej wygladam i w ogole, a jakbym pojechal to niewiadomo czy bym takie numbery robil jak dzisiaj ze ide sie po ciemku kapac w lodowatym strumyku w srodku lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 6 godzin temu jeszcze przyjacoilom sysadminom na irc pisalem ze ladyk wyladowala w szpitalu a za chwile chce jechac ze mna w podroz po europie, ado mnie jeden kolega ze wystawiam siebie na niebezpieczenstwo w ogole tym wyjazdem, no i chooy nie pojechalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARS 6 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, kopanie po brzuchu napisał: przemek umarł i przyjechali go zabrać na drugą stronę Przyjechali z psychiatryka po tym jak wysmarował pokój swoimi odchodami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 0 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Js7yss napisał: Słyszałeś na filmie że to kobieta Jak jeszcze kiedyś tu wpadnie ruska to ją spytaj czy chciała by mieć przeczyszczony komin przez zawodowych kominiarzy-pravitschków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Js7yss 2 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, MARS napisał: Dlatego nie chciała się pokazać? xD Bo byś se konia walił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Js7yss 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Czyste niebo napisał: Jak jeszcze kiedyś tu wpadnie ruska to ją spytaj czy chciała by mieć przeczyszczony komin przez zawodowych kominiarzy-pravitschków Ona ciągle tu jest i widzi co piszecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 6 godzin temu a na koniec zasugerowalem, zeby zostala troche i odpoczela, nawet jakis czas a jej sie bardzo spieszylo, zeby jechac i to mnie zniechecilo, po co sie tak spieszyc, co bylo takiego naglego, ehh... ogolnie jedna wielka klapa i niestety nawet zesmy sie nie spotkali nigdy, zycie is brutal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 68 Napisano 6 godzin temu dlatego ja juz nie pisze o katiuszce, spadam z tego tematu, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Js7yss napisał: Ona ciągle tu jest i widzi co piszecie Byłoby miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Js7yss 2 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Czyste niebo napisał: Byłoby miło Knurze a co tęsknisz za tym jak cię tyrała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Js7yss napisał: Knurze a co tęsknisz za tym jak cię tyrała Nie tyrala a się jej nie podlizywalem uszatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Js7yss 2 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Czyste niebo napisał: Nie tyrala a się jej nie podlizywalem uszatku Spermiłeś do niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Js7yss napisał: Spermiłeś do niej Raczej zawsze miałem wątpliwość kto to do cholery jest bo mocno kręciła więc ciężko byłoby do niej coś ten teges. Ale skoro to podobno piękna Oksana z Pietrozawodzka to jestem gotów by ją polubić. Co nie Przemo? Edytowano 5 godzin temu przez Czyste niebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 0 Napisano 5 godzin temu Nimfa i Oksana to piękna kobiety ale wyglądają jak brzydkie ciotki przy Eugenii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 3 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Js7yss napisał: Policja No wreszcie system zauważył że nie pracujesz brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach