Vladislava Srăkulea 4 Napisano 2 godziny temu Rak się od kilku dni zaczął czuć jak u siebie. Martwię się. WP zamyka kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 4 Napisano 2 godziny temu Widziałem znak, że nie imprezujecie. Ale leżak dalej jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 52 Napisano 2 godziny temu Zawołaj tą swoją znajomą modkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szesnasty 1 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Ghost of You napisał: Zawołaj tą swoją znajomą modkę. dostałem bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 52 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szesnasty napisał: dostałem bana Czyli moderacja się kręci tutaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 4 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Ghost of You napisał: Zawołaj tą swoją znajomą modkę. Nie znamy się, temat wałkowany setki razy. Zachodzi tutaj zbieżność imion oraz innych rzeczy, a że mam autyzm, to jest jak jest@wakanka1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 52 Napisano 1 godzinę temu Nie kłam, kochasz ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szesnasty 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ghost of You napisał: Nie kłam, kochasz ją TEŻ TAK ROBISZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 52 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 4 Napisano 1 godzinę temu 8 rdzeni dla Firefoxa to za mało. 12 GB ramu też. No chciałbym nie używać niczego, co jest na silniku od google, ale nie da się. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szesnasty 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Vladislava Srăkulea napisał: 8 rdzeni dla Firefoxa to za mało. 12 GB ramu też. No chciałbym nie używać niczego, co jest na silniku od google, ale nie da się. xD POLECAM BRAVE ALBO VIVALDI U MNIE NA 2 GB RAM ZAPIERRDALAJĄ NIEŹLE, SZCZEGÓLNIE BRAVE Edytowano 1 godzinę temu przez szesnasty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szesnasty napisał: POLECAM BRAVE ALBO VIVALDI U MNIE NA 2 GB RAM ZAPIERRDALAJĄ NIEŹLE Ja piszę o desktopie. A jaki masz nick na wykopie aktualnie, bo chciałem dać tamtejszej moderacji swoją rekomendacje co do ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szesnasty 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Vladislava Srăkulea napisał: Ja piszę o desktopie. A jaki masz nick na wykopie aktualnie, bo chciałem dać tamtejszej moderacji swoją rekomendacje co do ciebie JA TEŻ, MÓJ KOMPUTER MA 2 GB RAM nie mam żadnego bo zbanowali wszystkie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 52 Napisano 6 minut temu 1 godzinę temu, Vladislava Srăkulea napisał: Ja piszę o desktopie. A jaki masz nick na wykopie aktualnie, bo chciałem dać tamtejszej moderacji swoją rekomendacje co do ciebie Widzę, że winko ładnie wchodzi, więc pamiętaj żadnego pisania do srelek, które wyrzucają prywatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach