parabatai 678 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Skąd wiesz? Przecież ty w pracy jesteś? No coś Ty, on jest na bezrobociu, to my utrzymujemy dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 34 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Ależ doceniam, doceniam, szkoda ze nie ma emotki że Cię głaszczę własnie, gdzie sie podziały emoty głaszcze, tule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 265 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Hypedotella napisał: A które są Twoje ulubione rodzaje broni? A ciekawy jestem Twojej odpowiedzi gdyby gość zaprosił Cię na strzelnice pod kątem randki to co byś powiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 678 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: własnie, gdzie sie podziały emoty głaszcze, tule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 126 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: No coś Ty, on jest na bezrobociu, to my utrzymujemy dom No ok ale nasz mąż wątpi że ja chodzę do pracy i co teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 152 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, parabatai napisał: Ależ doceniam, doceniam, szkoda ze nie ma emotki że Cię głaszczę Po czym mnie głaszczesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 34 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A ciekawy jestem Twojej odpowiedzi gdyby gość zaprosił Cię na strzelnice pod kątem randki to co byś powiedziała Z miła chęcią aż zrobiłabym tylko raczej nie na pierwszą randke. Wielu facetow jak zaprasza to czuje sie w obowiazku pokryc koszty, a to bardzo kosztowne wyjscie, chyba nawet porownywalne z godzinna grą w golfa, musialabym sprawdzic aktualne cenniki, wiec ja to skromnie; wychleptać małą kawkę i milo porozmawiac na początek znajomosci a potem sie zobaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 126 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Jak kogoś lubię to nie jestem , bo wtedy nie kalkuluje i muszę kogoś dłużej znać. Wobec obcych jestem nawet egoistą To nawet dobre rozwiązanie jest choć mi się wydaje że ty udajesz materialiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 152 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Megi_ona napisał: Skąd wiesz? Przecież ty w pracy jesteś? Nie jestem w pracy, stoję pod oknem i patrzę ci robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 265 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, parabatai napisał: O rany.. I znów muszę googlowac trudne słowo Nie lubię sytuacji że wina zabrakło podczas mojego pobytu gdzieś z kobietą. I to jest metaforycznie napisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 265 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Z miła chęcią aż zrobiłabym tylko raczej nie na pierwszą randke. Wielu facetow jak zaprasza to czuje sie w obowiazku pokryc koszty, a to bardzo kosztowne wyjscie, chyba nawet porownywalne z godzinna grą w golfa, musialabym sprawdzic aktualne cenniki, wiec ja to skromnie; wychleptać małą kawkę i milo porozmawiac na początek znajomosci a potem sie zobaczy No tak to raczej na kolejne randki już bardziej można zaproponować tą strzelnice. Nie wiem jak teraz , ale bez treningu indywidualnego płaciliśmy po parę dych za godzinę i za amunicję też śmieszne pieniądze. Ale jak ktoś potrzebował treningu to kasowali chyba że dwie stówy za godzinę. W golfa nigdy nie grałem więc tam też można mnie zaprosić choćby z ciekawości jak mi pójdzie gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 265 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Megi_ona napisał: To nawet dobre rozwiązanie jest choć mi się wydaje że ty udajesz materialiste To miłe że dostrzegasz we mnie kolejne znamiona człowieczeństwa, ale wobec obcych jestem nieufny wiec siłą rzeczy bez rozrzutności. A jak się już trochę znamy i dogadujemy , to przecież nie będę robił scen i siary gdybym Ci kawę wziął i wodę na przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 678 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Tajemniczy On napisał: Po czym mnie głaszczesz? Hahahaha wiedziałam że zapytasz po główce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca pokaż cyca 0 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie lubię sytuacji że wina zabrakło podczas mojego pobytu gdzieś z kobietą. I to jest metaforycznie napisane Spokojnie, Promyczku xD, na twoich randkach to kobiet zawsze brakuje a nie wina i nie jest to metaforycznie napisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 126 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Tajemniczy On napisał: Nie jestem w pracy, stoję pod oknem i patrzę ci robisz Dobra bo ty bezrobotny ale ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 34 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: No tak to raczej na kolejne randki już bardziej można zaproponować tą strzelnice. Nie wiem jak teraz , ale bez treningu indywidualnego płaciliśmy po parę dych za godzinę i za amunicję też śmieszne pieniądze. Ale jak ktoś potrzebował treningu to kasowali chyba że dwie stówy za godzinę. W golfa nigdy nie grałem więc tam też można mnie zaprosić choćby z ciekawości jak mi pójdzie gra. Ale obecnie wszystko niestety kosztuje wiecej. Dojazd czy dojscie do pola golfowego może przypominać randke koleżanki ze wspomnianej góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 678 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie lubię sytuacji że wina zabrakło podczas mojego pobytu gdzieś z kobietą. I to jest metaforycznie napisane Jak kobieta ładna to i to wino nie bardzo potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 265 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Megi_ona napisał: Takich mam kolegów co ja poradzę Ale w pole i jeszcze to błoto to nie wiem co on miał w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 678 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Megi_ona napisał: No ok ale nasz mąż wątpi że ja chodzę do pracy i co teraz? Jak to co, trzeba ręcznie wytłumaczyć, łomot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 126 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To miłe że dostrzegasz we mnie kolejne znamiona człowieczeństwa, ale wobec obcych jestem nieufny wiec siłą rzeczy bez rozrzutności. A jak się już trochę znamy i dogadujemy , to przecież nie będę robił scen i siary gdybym Ci kawę wziął i wodę na przykład Ja już tam wiem swoje takie branie kawy czy wody działa w obie strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 34 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Ale w pole i jeszcze to błoto to nie wiem co on miał w głowie Na spacerze też to się może zdarzyć jak nagle się rozpada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 126 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ale w pole i jeszcze to błoto to nie wiem co on miał w głowie Haha nie wiem jak mam ci to powiedzieć ale jakoś obracam się w takim wariatów towarzystwie sama nie rozumiem dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 34 Napisano 4 godziny temu Ale wiecie co jest tu dziwnego w tej rozmowie? że nikt jeszcze nie zjawił się by przestrzegać Megi przed Promykiem mnie też już chyba przestali w koncu Ok moi mili, ide już spać. Dobranoc Promyku, dziewczyny 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 265 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Jak kobieta ładna to i to wino nie bardzo potrzebne No ja wiem , ale po lampce czerwonego wytrawnego dla zdrowotności można siepnąć nawet każdy szanujący się lekarz potwierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 152 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, parabatai napisał: Hahahaha wiedziałam że zapytasz po główce Widzisz jak Ty mnie już dobrze znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 265 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Ale wiecie co jest tu dziwnego w tej rozmowie? że nikt jeszcze nie zjawił się by przestrzegać Megi przed Promykiem mnie też już chyba przestali w koncu Ok moi mili, ide już spać. Dobranoc Promyku, dziewczyny Pogodzili się z porażką , bo mam zbyt dużą siłę przebicia nieskromnie powiem Dobrej nocy Artystko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 152 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Megi_ona napisał: Dobra bo ty bezrobotny ale ja nie No o to chodzi w naszym związku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 678 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Widzisz jak Ty mnie już dobrze znasz No w końcu sypiam z Tobą od 2-3 tygodni jako żona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 265 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: Haha nie wiem jak mam ci to powiedzieć ale jakoś obracam się w takim wariatów towarzystwie sama nie rozumiem dlaczego Na pewno chciał pobyć z Tobą, a że nie miał wyobraźni to wyszło w błocie spacer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 126 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Hypedotella napisał: Ale wiecie co jest tu dziwnego w tej rozmowie? że nikt jeszcze nie zjawił się by przestrzegać Megi przed Promykiem mnie też już chyba przestali w koncu Ok moi mili, ide już spać. Dobranoc Promyku, dziewczyny Oni mi bardziej wypominają że ja gorsza jak Promyk Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach