Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
LordOrtalion96

Bycie miłym i uprzejmym dla kobiet to najgorsze, co może zrobić facet.

Polecane posty

29 minut temu, Hypedotella napisał:

Ogólnie to poczułam troche smuteczek, bo znowu nadchodzi czas powrotu do rzeczywistości i nie bedzie czasu dla Was kafe-rodziny 😕 poza tym zmartwiły mnie te nagłe niedyspozycje 😕 i też był temat o zapraszaniu przez faceta na spacer na takiem zimnie 😕 coraz trudniej znaleźć porzadnego, opiekuńczego chłopaka, co dba o dobrostan kobiety 😕

Kiedyś Ci napisałem że w tym roku nic z tego nie będzie , bo chcesz sobie uporządkować wszytko w głowie i dopiero jak stworzysz czysty umysł czyli bez myślenia o przeszłości to wtedy ruszysz z miejsca jeżeli chodzi o relacje damsko męskie. Uporządkować trzeba te rozczarowania kimś i zobacz nawet teraz już nie pasi Ci spacer,  bo zimno i chcesz opiekuńczego. Zresztą potencjalny  gość Cię musi rozumieć to będzie wiedział na co masz ochotę. A jak Cię nie będzie rozumiał, to będzie irytujące dla obydwu stron...

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Kiedyś Ci napisałem że w tym roku nic z tego nie będzie , bo chcesz sobie uporządkować wszytko w głowie i dopiero jak stworzysz czysty umysł czyli bez myślenia o przeszłości to wtedy ruszysz z miejsca jeżeli chodzi o relacje damsko męskie. Uporządkować trzeba te rozczarowania kimś i zobacz nawet teraz już nie pasi Ci spacer,  bo zimno i chcesz opiekuńczego. Zresztą potencjalny  gość Cię musi rozumieć to będzie wiedział na co masz ochotę. A jak Cię nie będzie rozumiał, to będzie irytujące dla obydwu stron...

Poszedłbyś na zimny spacer z wypadajacymi kostkami lodu z ust na pierwsza randke? 😕 ktos zalozyl taki temat, ale to dosc osobliwe 😕

4 minuty temu, Megi_ona napisał:

Ładne kolory śliczne dla mężczyzny 🙂

Perfumy i dla mężczyzny też są trafione choć też lubię dostawać bluzy. Ostatnio dostałam taką czerwoną cieplutką i najbardziej ją lubię.

Bardziej dezodoranty wolę, a z perfum mam taniego Hugo Boss w czarnej tubie, bo mi się zapach podobał. 😁

46 minut temu, Hypedotella napisał:

Ogólnie to poczułam troche smuteczek, bo znowu nadchodzi czas powrotu do rzeczywistości i nie bedzie czasu dla Was kafe-rodziny 😕 poza tym zmartwiły mnie te nagłe niedyspozycje 😕 i też był temat o zapraszaniu przez faceta na spacer na takiem zimnie 😕 coraz trudniej znaleźć porzadnego, opiekuńczego chłopaka co dba o dobrostan kobiety 😕

A ja ja chyba jestem nienormalna już całkiem ale nie rozumiem co jest złego w tym że mężczyzna zaprosił kobietę na spacer? No ok jest dość zimno ale jeśli ona nie lubi spacerów w taką pogodę to czemu mu nie powie? 

Edytowano przez Megi_ona

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Bardziej dezodoranty wolę, a z perfum mam taniego Hugo Boss w czarnej tubie, bo mi się zapach podobał. 😁

Hugo Boss czarny i niebieski są najładniejsze, lubię te zapachy 🙂

1 minutę temu, Megi_ona napisał:

A ja ja chyba jestem nienormalna już całkiem ale nie rozumiem co jest złego w tym że mężczyzna zaprosił kobietę na spacer? No ok jest dość zimno ale jeśli o a nie lubi spacerów w taką pogodę to czemu mi nie powie? 

Troche to nie wypada zwracac uwage zapraszajacemu, że jest zimno, bo przecież wie, że jest zimno...

Nie ma w tym złego, tylko dziwnego i niekomfortowego. 

Na spacer to raczej z ukochanym sie idzie, nie kazdy chce sie afiszowac i pokazywac z osoba, ktorej jeszcze nie zna..😕

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Poszedłbyś na zimny spacer z wypadajacymi kostkami lodu z ust na pierwsza randke? 😕 ktos zalozyl taki temat, ale to dosc osobliwe 😕

Do spaceru nawet z psem musi być pogoda i co innego gdy trzeba z nim wyjść. 

Jak zimno jest i na pierwszą randkę raczej w miejsce gdzie nie jest zimno tylko bardziej komfortowo i mogą to  być miejsca uczęszczane przez ludzi żeby ona nie czuła się jak wyprowadzona w pole. Ja na Orlenie lubię się spotkać z kimś, ale to nie są randki i u nas za bardzo nie ma gdzie no chyba że u siebie w domach spotykać się ...

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Troche to nie wypada zwracac uwage zapraszajacemu, że jest zimno, bo przecież wie, że jest zimno...

Nie ma w tym złego, tylko dziwnego i niekomfortowego. 

Na spacer to raczej z ukochanym sie idzie, nie kazdy chce sie afiszowac i pokazywac z osoba, ktorej jeszcze nie zna..😕

No tak ale ona pisała że sama mu ten spacer zaproponowała więc po co? Ludzie czasem lubią robić problemy tam gdzie ich nie ma 

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Jak zimno jest i na pierwszą randkę raczej w miejsce gdzie nie jest zimno tylko bardziej komfortowo i mogą to  być miejsca uczęszczane przez ludzi żeby ona nie czuła się jak wyprowadzona w pole. Ja na Orlenie lubię się spotkać z kimś, ale to nie są randki i u nas za bardzo nie ma gdzie no chyba że u siebie w domach spotykać się ...

No ale spacer w górach zły jest? Jest zimno i śnieg ale jakie widoki, ja tam lubię.

Przed chwilą, parabatai napisał:

A ja postanowiłam wyskakać całodzienny stres 😄

Na skakance? 

No tak ale ona pisała że sama mu ten spacer zaproponowała więc po co? Ludzie czasem lubią robić problemy tam gdzie ich nie ma 

Palneła że spacer chce , a w domyśle co innego i gość jakby wtedy przejął inicjatywę w stylu zmieniamy lokal gdzie jest cieplej to by randka wypaliła. 

No ale spacer w górach zły jest? Jest zimno i śnieg ale jakie widoki, ja tam lubię.

Po górach mogę łazić nawet w zimę, ale na pierwszej randce bym się aż tak nie otwierał...

7 minut temu, Megi_ona napisał:

Hugo Boss czarny i niebieski są najładniejsze, lubię te zapachy 🙂

Na moim mężu najlepiej pachnie brązowy. Normalnie nogi mi się miękkie robią jak go niuchnę. 😄

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

Po górach mogę łazić nawet w zimę, ale na pierwszej randce bym się aż tak nie otwierał...

To zależy od człowieka ale niektórzy przesadzają bo kobieta mówi że chce spacer a tak naprawdę nie chce tego i potem pisze temat na Kate że gość skąpy a może on poprostu miał ochotę na spacer a nie jest wcale skąpy.

2 minuty temu, parabatai napisał:

Na moim mężu najlepiej pachnie brązowy. Normalnie nogi mi się miękkie robią jak go niuchnę. 😄

Brązowego jeszcze nie miałam nigdy możliwości wąchać. Dawaj mi swojego męża 😁

6 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

A co byś rozbił na pierwszej randce? 🙂

To zależy od człowieka ale niektórzy przesadzają bo kobieta mówi że chce spacer a tak naprawdę nie chce tego i potem pisze temat na Kate że gość skąpy a może on poprostu miał ochotę na spacer a nie jest wcale skąpy.

To od razu widać i czuć czy przypadli sobie do gustu. A jak narzeka już po pierwszej randce, to dalej będzie tylko gorzej. Najpierw wygląd się podoba i później rozmawiamy po czym następuje weryfikacja i jak się polubią to gdziekolwiek można stanąć i się poznawać, a później to nawet na strzelnice można iść albo gdziekolwiek ...

5 minut temu, Megi_ona napisał:

A co byś rozbił na pierwszej randce? 🙂

Z kałacha bym sobie postrzelał i ona też 😁 Nie no jak nie ma pogody to nie ma co ciągać ją na spacer tylko gdzieś wejść trzeba. W mieście łatwiej,  bo są różne lokale, a planować takich rzeczy nie ma co tylko na bieżąco coś zorganizować, bo według planu będzie sztucznie i sztywno. Na pewno bym rozmawiał żeby się czegoś dowiedzieć i nie poruszać ciężkich tematów 😁

4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

To od razu widać i czuć czy przypadli sobie do gustu. A jak narzeka już po pierwszej randce, to dalej będzie tylko gorzej. Najpierw wygląd się podoba i później rozmawiamy po czym następuje weryfikacja i jak się polubią to gdziekolwiek można stanąć i się poznawać, a później to nawet na strzelnice można iść albo gdziekolwiek ...

A na strzelnicę to po to by go ustrzelić? 😁😂😂😂 

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

A na strzelnicę to po to by go ustrzelić? 😁😂😂😂 

Ale po zastanowieniu się chyba raczej strzelnice nie są zbyt modne na randkę 😁

24 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

W domu nie wypada na pierwsza randke. Ale kawe gdzies podaja to tam gdzie kawa to i jest ciepło 😊 poza tym to zmienia postac rzeczy, jesli w okolicy nie ma, a co innego jak ktos mieszka w metropolii, gdzie co kilka metrów jest kawa i miejsce do siedzenia. 😊

Edytowano przez Hypedotella

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Z kałacha bym sobie postrzelał i ona też 😁 Nie no jak nie ma pogody to nie ma co ciągać ją na spacer tylko gdzieś wejść trzeba. W mieście łatwiej,  bo są różne lokale, a planować takich rzeczy nie ma co tylko na bieżąco coś zorganizować, bo według planu będzie sztucznie i sztywno. Na pewno bym rozmawiał żeby się czegoś dowiedzieć i nie poruszać ciężkich tematów 😁

Najlepiej wymarznąć by ona była zmarznięta i potem można ogrzać 😁 pierwsza randka to  jakaś kawiarnia czy restauracja będzie ok ale ja tam nie wiem nie znam się 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się