Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Bo ja się trochę dygam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Jeszcze weźcie taką samice wyrozumiała co jej wystarczy 20minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu Nie rozumiem problemów współczesnej późnej młodzieży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Nie rozumiem problemów współczesnej późnej młodzieży. Ja się czuję jak dziecko jeszcze myślę że dorośli kłamią i są mentalnie dziećmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Ja się czuję jak dziecko jeszcze myślę że dorośli kłamią i są mentalnie dziećmi Ja też jestem dzieckiem jeszcze. Jak można się szczęścia bać? Jak bym dzis miała umrzeć to bym zmarła szczęśliwa. Wszystko co chciałam dostalam a i jeszcze więcej nawet zrobiłam co bym się nie spodziewała. A ty tylko pierdzisz w fotel i guwno zrobiłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu No przeginilem matkę w urzędowe ale nic to nie zmienia tylko hendoizm gry sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Ja też jestem dzieckiem jeszcze. Jak można się szczęścia bać? Jak bym dzis miała umrzeć to bym zmarła szczęśliwa. Wszystko co chciałam dostalam a i jeszcze więcej nawet zrobiłam co bym się nie spodziewała. A ty tylko pierdzisz w fotel i guwno zrobiłeś. Miałaś typa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: Miałaś typa? Haha a co to ma do rzeczy? Dla ciebie szczęście jest równoznaczne ze stypiara. Więc jednak zdechniesz niespełniony. Moje życie jest barwniejsze jednak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu Dla mnie pewne rzeczy i ludzie są świeci wiec nigdy nic o nich nie napisze w tym śmietniku. Szanujmy się huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Jak można się szczęścia bać? Normalnie tego sexu z fajnym lachonem pieszczot i wszystkiego a daj spokój to jest za dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Albo lachon rodzi mi dziecka ja se nie wyobrażam dobrze że jestem smieciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Cierpieć jest dużo łatwiej się zna to uczucie a szczęście jest wstydliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu I se mówisz do losu dopíerdol mi jeszcze coś bo już jesteś twarda jak gowwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Haha a co to ma do rzeczy? Dla ciebie szczęście jest równoznaczne ze stypiara. Więc jednak zdechniesz niespełniony. Moje życie jest barwniejsze jednak xD Stypiary na związku to akurat nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: Albo lachon rodzi mi dziecka ja se nie wyobrażam dobrze że jestem smieciem Ty siebie nie ogarniasz wiec dobrze ze ci nikt nie urodzi. Tak naprawdę to jest napędzane biologia wszystko. Ty utknąłeś na energii fjuta a to grubsza grubszosc i szkoda się wysilać na tłumaczenia bo wiadomo ze o kant d8py. Ale dam ci radę. Idz se zarochåc za hajs jak byczy. Przecież to dla ludzi. Zwłaszcza takich jak ty. Nie rozumiem dlaczego tego nie realizujesz skoro masz tak wielka potrzebę. Po co uciekać przed natura? Normalnej mieć nie możesz to zapłac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Ty siebie nie ogarniasz wiec dobrze ze ci nikt nie urodzi. Tak naprawdę to jest napędzane biologia wszystko. Ty utknąłeś na energii fjuta a to grubsza grubszosc i szkoda się wysilać na tłumaczenia bo wiadomo ze o kant d8py. Ale dam ci radę. Idz se zarochåc za hajs jak byczy. Przecież to dla ludzi. Zwłaszcza takich jak ty. Nie rozumiem dlaczego tego nie realizujesz skoro masz tak wielka potrzebę. Po co uciekać przed natura? Normalnej mieć nie możesz to zapłac. To już będzie po mnie całą kase wydam na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Cierpieć jest dużo łatwiej się zna to uczucie a szczęście jest wstydliwe To jest po prostu uzależnienie od ch8jowych uczuć. To jest jak narkotyk. Ale to prowadzi do odbytu jedynie. Wystarczy ogarnąć jeden krok a potem zachcesz więcej i pragnienie odbytu zniknie. No ale za ciebie nikt nie wyjdzie z piwnicy. A to podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał: To już będzie po mnie całą kase wydam na to Haha no jo xD może zniżkę stałego klienta dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Koorwa nie umiem se lachona ogarnąć a dlaczego taka iskra nie wejdzie do piwnicy nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Każdy mówi idź dalej z życiem jak nie mam lachona to jak mam iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu Normalnie huh. Idz na 2 diva chociaż to spuścisz cisnienie. Ale na żywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 22 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Wszystko co chciałam dostalam a i jeszcze więcej nawet zrobiłam co bym się nie spodziewała. A ty tylko pierdzisz w fotel i guwno zrobiłeś. Lata stażu na Kafe? Edytowano 6 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Szkoda że nie poznałem jakieś elki albo anastazje w gimnazjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Hypedotella napisał: Lata stażu na Kafe? Bełkot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 29 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Szkoda że nie poznałem jakieś elki albo anastazje w gimnazjum No teraz to już na pewno nie masz szans. Tym bardziej że piwnica tylko u ciebie. No ale enylej na prostytutki stać cie nie przesadzaj. Może to cie jakoś odblokuje. A nawet jak będziesz beznadziejny to ona ci tego nie powie bo to jej praca więc bez sensu się stresujesz. Dobrze wiemy o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: No teraz to już na pewno nie masz szans. Tym bardziej że piwnica tylko u ciebie. No ale enylej na prostytutki stać cie nie przesadzaj. Może to cie jakoś odblokuje. A nawet jak będziesz beznadziejny to ona ci tego nie powie bo to jej praca więc bez sensu się stresujesz. Dobrze wiemy o co chodzi. Weź do mnie nie pisz już bo ty poo...a jesteś że 17 nie ma stypiary nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Bełkot. U ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Ja tu miłosne wizje mam jak myje parapet jakaś blondynka a ty o 2x sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu Idę umyć fioota z durex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Pochwa w pochwie 15 napisał: Szkoda że nie poznałem jakieś elki albo anastazje w gimnazjum Na jakieś choojowe towarzystwo trafiłem miałem pecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach