Klitek 41 Napisano 5 godzin temu Prof. Michał Lew-Starowicz: Mężczyzna spełniony to taki, który jest: zadowolony z tego, kim jest i co osiągnął w danym momencie swojego życia - ja nie jestem z tego zadowolony, bo nic nie osiagnalem czuje, że postępuje zgodnie ze swoimi pragnieniami, - ja nie postępuję zgodnie ze swoimi pragnieniami przez ostatnie 40 lat, odkąd ukończyłem 5 rok życia aż do chwili obecnej osiąga swoje cele, - nie osiągam swoich celów czuje się dowartościowany. - ja nie czuje sie dowartosciowany Czyli pod kazdym wzgledem jestem niespelniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 4 godziny temu Wszystko wina lachonów ja bym był zadowolony mając tu jakaś anastazje co mi więcej potrzeba to one wymyślają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 15 25 Napisano 4 godziny temu 42 minuty temu, Klitek napisał: Prof. Michał Lew-Starowicz: Mężczyzna spełniony to taki, który jest: zadowolony z tego, kim jest i co osiągnął w danym momencie swojego życia - ja nie jestem z tego zadowolony, bo nic nie osiagnalem czuje, że postępuje zgodnie ze swoimi pragnieniami, - ja nie postępuję zgodnie ze swoimi pragnieniami przez ostatnie 40 lat, odkąd ukończyłem 5 rok życia aż do chwili obecnej osiąga swoje cele, - nie osiągam swoich celów czuje się dowartościowany. - ja nie czuje sie dowartosciowany Czyli pod kazdym wzgledem jestem niespelniony U mnie można by to jeszcze złapać za mordę na wygryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LordOrtalion96 10 Napisano 4 godziny temu Ja jestem nikim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach