Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Raper spod żabki

Dzisiejsze kobiety patrzą na pewien wzorzec jaki powinien być facet i tylko tym się kierują

Polecane posty

18 godzin temu, Pearl napisał:

Znane mi około  40 stolatki powychodziły za mąż za normalnych chłopaków  i wspólnie się  dorabiali. Wiele takich jest, około 30 związki pozakładały. 

Bo kobieta w zasadzie w jakimkolwiek by nie była wieku to ma szansę aby jeszcze się z kimś związać u facetów niestety rzadko to tak działa porównałbym to mniej więcej do wygrania w totka szóstki u faceta a u kobiety do trójki

2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

głodny jestem 

dobrze że zara do domu

też jestem już głodna ale nie mogę do domu  bo jeszcze angielski

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Mięso takze, zwlaszcza tluste, bo zawiera tluszcze twarde, ktore zapychaja zyly. Zwlaszcza jesli sie nie je wystarczajaco duzo blonnika. Mozna jesc dobrze zbalansowana diete miesna, ale nie ma co z nim przesadzac ani nie ma potrzeby jesc go w kazdym posilku. A produkty wysokoptrzetworzone oczywiscie tez sa niezdrowe i w sumie to najgorsze co mozna jesc.

Jestem przekonana, że naturalne jedzenie jest zdrowe, szkodą wysokoprzetowrzone, pełne cukru soli i sztucznych dodatków.

3 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Zabrakło w opisie że jeszcze musi mieć dobry "sprzęt". 😄

Ten sprzęt to tylko raczej jako auto czy mieszkanie, żadna kobieta tak naprawdę nie patrzy na to co on ma w spodniach bo jest to jej totalnie obojętne . wręcz przeciwnie Mam wrażenie że chyba sporo kobiet wolałyby aby facet był impotentem Przynajmniej by ich nie męczył w łóżku

4 minuty temu, Raper spod żabki napisał:

Ten sprzęt to tylko raczej jako auto czy mieszkanie, żadna kobieta tak naprawdę nie patrzy na to co on ma w spodniach bo jest to jej totalnie obojętne . wręcz przeciwnie Mam wrażenie że chyba sporo kobiet wolałyby aby facet był impotentem Przynajmniej by ich nie męczył w łóżku

Dobrze wiedzieć że żadna, z twoich teorii wynika że nie jestem kobietą. 😂

• Haha 1

5 minut temu, Pokraka napisał:

Jestem przekonana, że naturalne jedzenie jest zdrowe, szkodą wysokoprzetowrzone, pełne cukru soli i sztucznych dodatków.

Nie kazde i nie w kazdej ilosci, dobrym przykladem, ze nie wszystko co naturalne jest zdrowe jest muchomor sromotnikowy.

9 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Dobrze wiedzieć że żadna, z twoich teorii wynika że nie jestem kobietą. 😂

patrzysz na to co facet ma w spodniach ? xD

19 minut temu, Raper spod żabki napisał:

Pewnie jest totalnie na opak - jak kobieta lubi to mąż impotent, a jak woli żeby ją facet nie męczył w łóżku - to ma jurnego buhaja

26 minut temu, Raper spod żabki napisał:

Piękny nie muszę być ale spełniać pewne warunki fizyczne już tak jak choćby wzrost na który nie mamy żadnego wpływu Natomiast co do reszty nie uważasz że nieco trudniej być kimś z dobrym zawodem I dobrze płatną robotą z mieszkaniem i samochodem niż być po prostu w miarę ładną dziewczyną

Chyba latwiej jednak miec dobra prace i samochod, bo to mozna zdobyc, a jak jest sie brzydkim to juz za bardzo nic sie nie poradzi. Chyba ze jakies operacje, ale do tego tez trzeba kasy, a nie ma gwarancji.

3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Dokładnie, chodzę na pierwsze spotkanie zapoznawajace z suwmiarką w torebce. 😂

to jakie rozmiary preferujesz ?

kolega mówił że se mierzył suwmiarko

ja mam miarę krawiecko xD

19 godzin temu, Raper spod żabki napisał:

Ja dużo nie wymagam dla mnie laska może pracować w magazynie i nie mieć studiów jedyne czego oczekuję to żeby była chociaż trochę atrakcyjna

37 minut temu, Raper spod żabki napisał:

Tzn co?

Brak jakichkolwiek oczekiwań wobec kobiet. Wystarczy, że jest kobietą i nie jest brzydka.

Skoro to wystarczy żeby mieć wobec facetów listę oczekiwań do spełnienia to co się dziwisz, że tak wygląda rynek matrymonialny.

41 minut temu, Raper spod żabki napisał:

nie

po prostu wielkość <cenzura> nie jest dla nich jedynym kryterium doboru partnera

co nie znaczy, że jest im obojętna jakość pożycia

Edytowano przez WychodzeNaChwile

42 minuty temu, Raper spod żabki napisał:

nie

po prostu wielkość <cenzura> nie jest dla nich jedynym kryterium doboru partnera

co nie znaczy, że jest im obojętna jakość pożycia

35 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

to jakie rozmiary preferujesz ?

kolega mówił że se mierzył suwmiarko

ja mam miarę krawiecko xD

Wpada Jasio do klasy i się chwali.

Ja nam 36 cm, mam 36 cm 😁

Jasio, to się mierzy centymetrem, nie termometrem 😡

52 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Pewnie jest totalnie na opak - jak kobieta lubi to mąż impotent, a jak woli żeby ją facet nie męczył w łóżku - to ma jurnego buhaja

Nie nie, chyba nie czytałaś nigdy Jerzego. Kobiety nie lubią seksu. On musi chcieć, by ona mogła odmawiać, na tym polega ta zabawa. 😜

54 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Chyba latwiej jednak miec dobra prace i samochod, bo to mozna zdobyc, a jak jest sie brzydkim to juz za bardzo nic sie nie poradzi. Chyba ze jakies operacje, ale do tego tez trzeba kasy, a nie ma gwarancji.

Co to znaczy brzydki? Malo jest wybitnie brzydkich kobiet z którymi nie da się nic zrobić. Zdecydowana większość jest po prostu przeciętna , która o siebie za bardzo nie dba, natomiast poznałem sporo kobiet, które "naturalnie" były mocno przeciętne a dzięki temu, ze zaczely o siebie dbac, czyli siłka, dopasowane ciuchy, ładny make up, dobry fryc, to automatycznie byly naprawdę atrakcyjne, do tego stopnia, że facetów to mogły mieć na pęczki, bo kazdy na takie leci. Więc zdecydowanie latwiej zrobic troszkę wokół swojego wyglądu niż stać się wplywowym gosciem z kasą i pozycja, bo to potrafi trwac latami a i tak nic moze z tego nie wyjsc a jeszcze może byc efekt przeciwny jak ktoś nie trafi z biznesem i zostanie bankrutem. 

patrzcie, znalazłem karynę w typie niemal każdego przegrywa wykopkowego (i leżaka)

pontony robią za wary, na łapie szpetne dziary, w głowie pustka bez miary xD

6 minut temu, Raper spod żabki napisał:

Co to znaczy brzydki? Malo jest wybitnie brzydkich kobiet z którymi nie da się nic zrobić. Zdecydowana większość jest po prostu przeciętna , która o siebie za bardzo nie dba, natomiast poznałem sporo kobiet, które "naturalnie" były mocno przeciętne a dzięki temu, ze zaczely o siebie dbac, czyli siłka, dopasowane ciuchy, ładny make up, dobry fryc, to automatycznie byly naprawdę atrakcyjne, do tego stopnia, że facetów to mogły mieć na pęczki, bo kazdy na takie leci. Więc zdecydowanie latwiej zrobic troszkę wokół swojego wyglądu niż stać się wplywowym gosciem z kasą i pozycja, bo to potrafi trwac latami a i tak nic moze z tego nie wyjsc a jeszcze może byc efekt przeciwny jak ktoś nie trafi z biznesem i zostanie bankrutem. 

Nie musisz od razu byc prezesem, ale zebys mogl sie chociaz sam utrzymac albo mial jakies perspektywy zawodowe na zarabianie powyzej najnizszej krajowej. Jak kobieta ma sie z Toba spotykac jesli mieszkasz z rodzicami? Od niej oczekujesz fryzjera, silowni kosmetyczki, a sam nie podejmujesz wysilku by stac sie atrakcyjniejszym na rynku matrymonialnym.

1 godzinę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Od 18 w zwyż. 😄

1 godzinę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Dokładnie, chodzę na pierwsze spotkanie zapoznawajace z suwmiarką w torebce. 😂

8mm do zrobienia tylko pompke jeszcze weź 

• Haha 1

4 minuty temu, Rym Cym + napisał:

patrzcie, znalazłem karynę w typie niemal każdego przegrywa wykopkowego (i leżaka)

pontony robią za wary, na łapie szpetne dziary, w głowie pustka bez miary xD

Czego ty słuchasz xD

ale chyba pedryl jesteś jak byś jej nie brał

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się