Jestem Jaka Jestem 30 Napisano 8 godzin temu A to był facet-marzenie Kiedy ja spotkam podobnego, skoro taki przystojniak tradycjonalista zdarza się może jeden na milion? Będę na niego czekać latami. Aż w końcu może jeszcze będzie kiedyś Mój! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leͥgeͣnͫd 3 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: A to był facet-marzenie Kiedy ja spotkam podobnego, skoro taki przystojniak tradycjonalista zdarza się może jeden na milion? Będę na niego czekać latami. Aż w końcu może jeszcze będzie kiedyś Mój! Zaraz tu trzynasty się zamelduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 30 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Leͥgeͣnͫd napisał: Zaraz tu trzynasty się zamelduje Spadajcie wszyscy, półgłówki Żaden z Was tu nie dorasta mu nawet do pięt On jest wspaniały. Co za facet! Edytowano 7 godzin temu przez Jestem Jaka Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 752 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Spadajcie wszyscy, półgłówki Żaden z Was tu nie dorasta mu nawet do pięt Coś kiedyś pisałaś że lubisz starszych facetów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 30 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Coś kiedyś pisałaś że lubisz starszych facetów... Starszych? On nie jest dużo starszy. 3 lata tylko jest ode mnie starszy. Ale na pewno wolę starszych niż młodszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 752 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Starszych? On nie jest dużo starszy. 3 lata tylko jest ode mnie starszy. Ale na pewno wolę starszych niż młodszych. A tak tylko, nie wiedziałam czy dobrze pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 79 Napisano 7 godzin temu byl, ale juz go nie ma, musisz sie pogodzic z tym, ze to juz koniec i nigdy takiego przystojniaka juz nie spotkasz, chyba ze na tamtym swiecie, po smierci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 30 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: A tak tylko, nie wiedziałam czy dobrze pamiętam. Zaprosiłam go do znajomych na fejsie (wcześniej pisałam z nim z fejkowego konta). Ciekawe, czy kropla po czasie wydrąży skałę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 752 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Starszych? On nie jest dużo starszy. 3 lata tylko jest ode mnie starszy. Ale na pewno wolę starszych niż młodszych. To musisz być jeszcze gówniara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 752 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: Zaprosiłam go do znajomych na fejsie (wcześniej pisałam z nim z fejkowego konta). Ciekawe, czy kropla po czasie wydrąży skałę.... Nie wiem czy ty tak na poważnie czy sobie zartujesz, ale ja bym nie potrafiła uganiać się za jakimś facetem i jeszcze w kółko o nim gadać i myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 30 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To musisz być jeszcze gówniara. Najwidoczniej jestem. Młodsi są dla mnie aseksualni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 79 Napisano 7 godzin temu dobrze, ze ja nie mam fejsa, a ty przestan stalkowac tego biednego faceta, bo on cie nie chce xd. musisz o nim zapomniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 752 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: Najwidoczniej jestem. Młodsi są dla mnie aseksualni. Dla mnie też byli, od nastolatki do conajmniej 30stki młodsi aseksualni i w większości nawet ci z tego samego rocznika tez aseksualni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 30 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie wiem czy ty tak na poważnie czy sobie zartujesz, ale ja bym nie potrafiła uganiać się za jakimś facetem i jeszcze w kółko o nim gadać i myśleć. On zajmuje każdą moją wolną chwilę. Nie potrafię o nim nie myśleć, bo wiem, ile straciłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 752 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał: On zajmuje każdą moją wolną chwilę. Nie potrafię o nim nie myśleć, bo wiem, ile straciłam To jest chore, jakiś rodzaj paranoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 79 Napisano 7 godzin temu on za to nic nie stracil, olewajac cie dla innej spadam nie chce mi sie pisac do zajetych, pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: On zajmuje każdą moją wolną chwilę. Nie potrafię o nim nie myśleć, bo wiem, ile straciłam A facio ile stracił? Ze 100 kg będzie? Edytowano 7 godzin temu przez Czyste niebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 30 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: dobrze, ze ja nie mam fejsa, a ty przestan stalkowac tego biednego faceta, bo on cie nie chce xd. musisz o nim zapomniec Ja go nie stalkuję. Zaprosiłam go tylko do znajomych. Nic więcej. Niech samo się wszystko dzieje. Jeśli coś ma się wydarzyć, to się wydarzy. I nie muszę o nim wcale zapominać. Chociaż na pewno powinnam przestać o tym myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 30 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Czyste niebo napisał: A facio ile stracił? Ze 100 kg będzie? Wyglądam lepiej niż ta jego obecna. Ciągle mam szansę. Tylko muszę zaczekać na jakiś kryzys u nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 79 Napisano 7 godzin temu to jest przejeebane, tez tak kiedys mialem, latami myslalem o kims i mialem doliny, mysli samoboojcze, az ktoregos dnia znikad pojawil sie kto inny i mi przeszla juz obsesja na punkcie tamtej osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 30 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: to jest przejeebane, tez tak kiedys mialem, latami myslalem o kims i mialem doliny, mysli samoboojcze, az ktoregos dnia znikad pojawil sie kto inny i mi przeszla juz obsesja na punkcie tamtej osoby Też wiem, że by mi to pomogło. Już nie raz pomogło. Ale teraz to właśnie on jest najważniejszy dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 4 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Wyglądam lepiej niż ta jego obecna. Ciągle mam szansę. Tylko muszę zaczekać na jakiś kryzys u nich. A tamta ślicznotka ile waży? Ze 150 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 30 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Czyste niebo napisał: A tamta ślicznotka ile waży? Ze 150 kg A nie wiem. Nie stawała przy mnie na wadze. Ale wiem jedno, że nie zasługuje na niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 79 Napisano 7 godzin temu no to bieganie polecam albo sport ogolnie lub antydepresanty, zeby endorfiny sie wydzielaly, bo terac smucac sie to leci kortyzol i uroda dostaje po doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 30 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Czyste niebo napisał: A tamta ślicznotka ile waży? Ze 150 kg A Ty Przemek mnie nie zaczepiaj. I tak nie interesuje mnie wygląd Nosferatu + odstające uszy i brak zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach