KochamElcie<3 85 Napisano 6 godzin temu (edytowany) dopiero skonczylem zamiatac dywan xD brakuje drugiego laptopa, w drugiej chacie mam jutro sobie wezme xD https://i.ibb.co/sFzbJw1/20241119-184721.jpg Edytowano 6 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 5 godzin temu Nie mogę pić tych pluszy za bardzo kwas na zalodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 5 godzin temu te tabletki z woda? ja juz sobie slucham muzy z glosnikow i jest niezle, lezak chwila wrzuce foto XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 5 godzin temu na wiezy mam crapfone z wlaczona latarka na level 5 i mam fajne swiatlo tez i klimat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 5 godzin temu slucham se XD https://i.ibb.co/B33BtBh/20241119-200816.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 5 godzin temu fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: Nie mogę pić tych pluszy za bardzo kwas na zalodek woda zwykła starczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 5 godzin temu zajeebiscie jakie mi tera elektro napieerdala z tych glosnikow mam dwie skladanki po 3 plyty Hardcore Heaven 2 i 4 XD wlasnie slucham XD czuje sie jak in heaven XD faktycznie heaven z glosnikow leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 5 godzin temu mi tam kupili to pije xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmm my ding ding dоng 3 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, KochamElcie<3 napisał: mi tam kupili to pije xD Śpisz w pościeli po klientach czy zmieniasz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 5 godzin temu ine mam zadnych klientow i nie mialem w sumie to mam, dzisiaj ode mnie jeden klient na kolejny rok znowu VPS wynajal, wpadlo mi 60 dolarow na konto a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ine mam zadnych klientow Ja to dużo miałem około 600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu na allegro 600 pozytywnych komentarzy? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: Ja to dużo miałem około 600 O kurrrdę to dobry jesteś w "te" klocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ napisał: O kurrrdę to dobry jesteś w "te" klocki No dobry ze mnie kontrahent z 50tys zarobiłem na allegro ebay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, KochamElcie<3 napisał: na allegro 600 pozytywnych komentarzy? xD 523 aukcje przynajmniej z tych zapisanych plus nie zapisane to z 600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 3 godziny temu dobrze, ze mam sluchawki teraz sobie slucham muzyki ze sluchawek, bo juz pozno xD marze o tym, zeby miec swoja chate gdzie moglbym sluchac muzyki glosno z mojej wiezy i glosnikow 24/7 xD ale to jeszcez bardziej nierealne niz lachon xD chyba, ze bede taki seeksowny, ze poznam fajnego lachona z wlasna chata i bede u niej sobie sluchal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 3 godziny temu to spoko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: 523 aukcje przynajmniej z tych zapisanych plus nie zapisane to z 600 Ciekawym skąd brałeś towar na opych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu sluchawki tez mi zajeebiscie graja, ale glosniki tez niezle daja, bo w kazdym speaker'rze mam po 3 glosniczki xD ale moje sluchawki za 1000zl z kablem za 35 funtow tez daja duzo radosci XD jeszcze je rozkrecilem i takie gabeczki z pianki wyjalem, bo tlumily dzwiek bardzo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: sluchawki tez mi zajeebiscie graja, ale glosniki tez niezle daja, bo w kazdym speaker'rze mam po 3 glosniczki xD ale moje sluchawki za 1000zl z kablem za 35 funtow tez daja duzo radosci XD jeszcze je rozkrecilem i takie gabeczki z pianki wyjalem, bo tlumily dzwiek bardzo xD A mógłbyś kiedyś je tu pokazać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu sluchawki? xD moge strzelic foto, chwila zara wrzuce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu foto xD daja rade z tym technics bardzo xD. ale mam tez kabel nawet dobry, bo kabel duzo daje xD https://i.ibb.co/G9YDDyB/20241119-224948.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: foto xD Extra A jaka to firma? Jaki model? Można jeszcze takie gdzieś kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ napisał: Ciekawym skąd brałeś towar na opych? Teraz też mam na 160tys szajsu żeby gołe ściany były w 60m2 i co mi zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu Mozna xD Ja kupilem w sklepie audio u mnie w miescie w Polsce, gdzie sprzedaja wzmacniacze, gramofony i winyle wczesinej mialem Ultrasone PRO 750 i tez dawaly rade ale te sa Audio-Technika ATH-msr7b duzo ludzi psioczy, ze slaby bas albo cos, ale kabel w komplecie jest troche badziewy, dlatego ja zamowilem sobie na ebay dobry za 35 funtow xD no i wyciagnalem gabeczki ze srodka xD na wiezy technics dalem basy na +3 i jest kozackie loom boom boom je mozna tuningowac, inne gabeczki wymienic itp ale jak do smartfona podlaczam, to tez pieknie czysto graja naprawde, nie ma takiej mocy i basu jak z wiezy, ale jest piekny krystaliczny dzwiek i w chooy detali, ale ja jestem przyzwyczajony do sluchania oryginalnych plyt CD z mojej wiezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, KochamElcie<3 napisał: foto xD daja rade z tym technics bardzo xD. ale mam tez kabel nawet dobry, bo kabel duzo daje xD Bluetooth ma opóźnienie najmnejsze jak prosto z tv do 360 transmiter A optyczny mam jakis co był w komplecie wygląda na chinola za zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu mi Pan w sklepie, gdzie kupowalem sluchawki to mowil, ze porzadne dobre slchawki bluetooth to trzeba myslec cos od 4000zl w gore xD dobrze ze nie wydalem tysiaka na jakies badziewne sony z ladowaniem baterii jak ja i tak muzy tylko z wiezy slucham a ze srakfona w ogole nie korzystam nawet xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 2 godziny temu Znowu się wysprzedam będę ratowal tylko setup 40k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu (edytowany) spoko no ja ta wieze mam ze soba 25 lat juz, mama ja kupila gdy mialem z 5 lat chyba xD lata 90 xD i w sumie to chyba przez nia nie pojechalem z Katiuszka, zostalem z moja wieza i z mama w Anglii no niestety, przepraszam Katiuszka, przykro mi a w weekend ostatni to zamiast odpoczywac, to ja cpalem caly weekend i sluchalem trance z tej wiezy, bo dopiero kupilem glosniki panasonic za 2 funty na recyklingu i tak graly zajeebiscie ze normalnie WOW dopiero mi kumpel po 4 latach wieze przywiozl spowrotem, bo mam teraz dom, to chuuj xD sie zatracilem w muzyce z mojej wiezy no i Katiuszka poszla w odstawke niestety, tak ciezko to zrozumiec, ehh ; - ( ale wkurzac sie, bo wolalem wieze a nie dziewczyny, tak samo kiedys bylem umowiony z dwiema mormonkami na miescie czytac ksiazke mormona na spacerek, a ja w dzien spotkania napisalem, ze nie ide, bo tak naprawde lezalem w lozku i sluchalem muzyki z mojej wiezy technics i sluchawk ultrasone i mi bylo tak dobrze, ze nie chcialo mi sie wychodzic nigdzie, no zycie xD a niemka fajna byla bardzo, taka mlodziutka, marzenie same mnie zagadaly na miescie i zaprosily do kosciola xD a dwa tygi pozniej juz sie na spacer umawialismy na miesice XD Edytowano 2 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach