KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu takze nie poddaje sie, wierze, ze ktoregos dnia zagada do mnie lachon moich marzen, bo jej sie spodobam, i sie zaprzyjaznimy, to fajniejsze niz przez internet, niestety :P a poki co to zyje sobie i plywam i jakos to bedzie ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu spoko no ja ta wieze mam ze soba 25 lat juz, mama ja kupila gdy mialem z 5 lat chyba xD lata 90 xD i w sumie to chyba przez nia nie pojechalem z Katiuszka, zostalem z moja wieza i z mama w Anglii no niestety, przepraszam Katiuszka, przykro mi a w weekend ostatni to zamiast odpoczywac, to ja cpalem caly weekend i sluchalem trance z tej wiezy, bo dopiero kupilem glosniki panasonic za 2 funty na recyklingu i tak graly zajeebiscie ze normalnie WOW dopiero mi kumpel po 4 latach wieze przywiozl spowrotem, bo mam teraz dom, to chuuj xD sie zatracilem w muzyce z mojej wiezy no i Katiuszka poszla w odstawke niestety, tak ciezko to zrozumiec, ehh ; - ( ale wkurzac sie, bo wolalem wieze a nie dziewczyny, tak samo kiedys bylem umowiony z dwiema mormonkami na miescie czytac ksiazke mormona na spacerek, a ja w dzien spotkania napisalem, ze nie ide, bo tak naprawde lezalem w lozku i sluchalem muzyki z mojej wiezy technics i sluchawk ultrasone i mi bylo tak dobrze, ze nie chcialo mi sie wychodzic nigdzie, no zycie xD a niemka fajna byla bardzo, taka mlodziutka, marzenie same mnie zagadaly na miescie i zaprosily do kosciola xD a dwa tygi pozniej juz sie na spacer umawialismy na miesice XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, KochamElcie<3 napisał: mi Pan w sklepie, gdzie kupowalem sluchawki to mowil, ze porzadne dobre slchawki bluetooth to trzeba myslec cos od 4000zl w gore xD dobrze ze nie wydalem tysiaka na jakies badziewne sony z ladowaniem baterii jak ja i tak muzy tylko z wiezy slucham a ze srakfona w ogole nie korzystam nawet xD Ja nie mam czasu na to wszystko nawet a jak bym miał lachona to już wgl nie ma znaczenia co posiadam mógłbym i switcha mieć w sypialni później jakby się dało jakiś setup w salonie no już inne życie jest sexem żyjesz o dzieciach myślisz żeby miały dobrze materialnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu a ja wlasnie troche czuje ulge przez to ze nie mam lachona, bo przynajmniej moge sobie sluchac muzyki ciagle ze sluchawek i nikt mi nie truje doopy XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu no ja dzieciom ani zonie nie zapewnie dobr materialnych, ja to tylko jakas bogata laska jedynie co ma siano, dlatego dbam o look, plywam i cialo to moze jakiejs sie spodobam, jak mnie zobaczy plywajacego kraulem w zimnej rzece xD chociaz najlepiej wygladam podobno nago xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu ten moj procesor snapdragon 865 co bede mial w tej konsoli lezak, to crysis na nim dziala plynnie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 4 godziny temu (edytowany) chyba ze kiedys mi serwery pojda i bedziemy mieli ze 100 klientow VPS, to wtedy mam 6000 dolarow rocznie za siedzenie w domu przy kompie a juz 1000 klientow to 60000 dolarow rocznie za siedzenie w domu, na razie mamy tylko 10, ale ja tez sie musze uczyc sysadminowac, ale mam codziennie kontakt z innymi sysadminami, i jak jakies problemy sa i cos trzeba naprawic, to sie ucze przy okazji, wiec ciesze sie, ze sie to wkrecilem, ale przy tylu klientach to trzeba obmyslac co i jak, zeby organizacja byla, na razie tylko w 3 jestesmy w teamie, a jeden kolega pracuje i oplaca co miesiac serwery, a AncientWisdom nie interesuje sie $$, wiec to co wpadnie to mnie na konto idzie xD kiedys tez mialem bardzo fajnego przyjaciela w necie z Grecji, co mi bardzo tlumaczyl, ale ze potem zaczalem pic duzo alkoholu to mu pisalem najeebany obrazliwe e-maile i w ogole bo bylem wychlany i niestety stracilem goscia, ale np. z AncientWisdom juz z 2 lata mamy kontakt regularny, jeszcze jak w pubie mieszkalem to pisalismy i tak juz tyle lat a my regularnie sie kontaktujemy i w ogole xD fajnie XD a Katiuszka nawet miala problem na irc wejsc sie przywitac z przyjaciolmi, a mogla dolaczyc tez do teamu, i sie uczyc o serwerach, ale jej brakowalo checi niestety i ona chciala forum rozruszac, a mi na tym jakos specjalnie nigdy nie zalezalo, takze troche sie minelismy z celem niestety no przykre, nie udalo nam sie stworzyc razem wolnego forum, bo ja zaczalem jej edytowac w profilu i zycie, moglbym tak pisac bez konca, ale co to da nic, spadam chyba do nastepnego xD Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ten moj procesor snapdragon 865 co bede mial w tej konsoli lezak, to crysis na nim dziala plynnie XD A ty tą konsole to z Chin kupiłeś? Ile dałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 3 godziny temu idzie do mnie z chin, 169 dolarow zaplacilem za sama konsole, tam snapdragon i amoled ekran 5.5, ludzie pisza w necie ze to najlepsza handheld konsola teraz ja sobie jeszcze stacje dokujaca z 4 usb i hdmi 60fps do 4k zamowilem i szybke na ekran i etui do przenoszenia, w sumie z przesylka dhl 40 dolarow zaplacilem jakos 232 funtow, cos okolo 300 dolarow xD dostlaem od rodziny kase na urodziny, to sobie sprezentowalem prezent i co na karcie sd bede mogl sobie drugi system operacyjny wgrac, ktory dziala na snapdragonach, musze rozeznanie zrobic, dobrze ze mam przyjaciela z niemiec co sie zna bardzo na komputerach i razem z nim sie cieszymy, bo on mi polecil ta konsole, a ja ze mialem hajs na koncie to zamowilem ze wszystkimi akcesoriami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: idzie do mnie z chin, 169 dolarow zaplacilem za sama konsole, tam snapdragon i amoled ekran 5.5, ludzie pisza w necie ze to najlepsza handheld konsola teraz ja sobie jeszcze stacje dokujaca z 4 usb i hdmi 60fps do 4k zamowilem i szybke na ekran i etui do przenoszenia, w sumie z przesylka dhl 40 dolarow zaplacilem jakos 232 funtow, cos okolo 300 dolarow xD Takie to małe a takie drogie A dużo tam jest tych gier wgranych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 3 godziny temu no na tym systemie bedzie android, wiec wszystkie emulatory konsol jakie dzialaja na android + wszystkie gry na android jakie sa, podobno dzialaja w ultra a na karcie sd bede mogl sobie zainstalowac linux, mysle, ze gentoo linux bym sprobowal, jesli dziala na arm snapdragonie, i bede mial wtedy androida i linuxa, wiec bede mogl sobie nawet serwery stawiac na tym konsololo, bo to bedzie superkomputer i konsola w jednym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, KochamElcie<3 napisał: no na tym systemie bedzie android, wiec wszystkie emulatory konsol jakie dzialaja na android + wszystkie gry na android jakie sa, podobno dzialaja w ultra a na karcie sd bede mogl sobie zainstalowac linux, mysle, ze gentoo linux bym sprobowal, jesli dziala na arm snapdragonie, i bede mial wtedy androida i linuxa, wiec bede mogl sobie nawet serwery stawiac na tym konsololo, bo to bedzie superkomputer i konsola w jednym A nie lepiej było sobie zamiast tej konsoli kupić jakąś fajną Pusię albo jakąś lalę do dmuchania? za te 300 USD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mesjasz 5 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, KochamElcie<3 napisał: ine mam zadnych klientow i nie mialem w sumie to mam, dzisiaj ode mnie jeden klient na kolejny rok znowu VPS wynajal, wpadlo mi 60 dolarow na konto a co? KUUURWA JAK SPRZEDAJESZ VPN-Y? TO W OGÓLE LEGALNE? PEWNIE ZNOWU JAKIŚ SCAM JAK WTEDY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 3 godziny temu wole konsole nie vpny, tylko vps na vps moge sobie postawic swoj vpn, na openBSD korzysta sie z iked do tego po co mi pusia, jak mi zle to mam foty cudo laseczek na lapku w bikini i wlasna graba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 3 godziny temu nie sprzedajemy, tylki wynajmujemy jestem w teamie z doswiadczonymi sysadminami, AncientWisdom, ktory ma bogata zone, ktora lubi jezdzic na moto jak Katiuszka bardzo sie zna na serwerach, ja poki co sie ucze, ale tez kontaktuje sie z klientami i jestem odpowiedzialny za platnosci, bo za serwer dedykowamy trzeba placic co miesiac na tej konsoli co mi idzie tez bede mogl sobie stawiac serwery, bo konsola zre moze 5 albo 10W pradu, raspberry pi jesscze mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 3 godziny temu pamietam, jak mi Katiuszka pisala, ze z zona AncientWisdom bedzie jezdzic na moto, Boze dlaczego to nie wyszlo, tylko sie obrazila na mnie, dlaczego, a moglo byc tak pieknie, a ja juz bym nigdy nie byl samotny, mialbym cudowna i piekna Katiuszke obok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 4 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ napisał: A nie lepiej było sobie zamiast tej konsoli kupić jakąś fajną Pusię albo jakąś lalę do dmuchania? za te 300 USD Nie konsola lepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, KochamElcie<3 napisał: po co mi pusia, jak mi zle to mam foty cudo laseczek na lapku w bikini i wlasna graba No jak to po co Chwytasz... pakujesz i myjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 3 godziny temu to wspollokator tak by sie smial ze mnie ze nawet sobie nie wyobrazam, a on gra codziennie w gry na swoim telefonie, to ja konsola i bedziemy razem sobie grali i chuuj przynajmniej zadnej Katiuszce ani lachonowi nie udalo sie nas rozdzielic, hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, KochamElcie<3 napisał: to wspollokator tak by sie smial ze mnie ze nawet sobie nie wyobrazam, a on gra codziennie w gry na swoim telefonie, to ja konsola i bedziemy razem sobie grali i chuuj przynajmniej zadnej Katiuszce ani lachonowi nie udalo sie nas rozdzielic, hehe On też pewnie by chciał spróbować jak to się robi z taką pusią Ja np z chęcią bym taką za 300 przetestował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu on to ruuchal lachony niezle i to duzo, jak mial 16 lat to juz stracil praaawictwo, wiec watpie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu (edytowany) a co to jest 300, na swieta znowu tyle uzbieram albo i wiecej, ja prdl rodzina mnie bardzo kocha do tego mi kase wysylaja na konto co tydzien, wiec nie wiem o co tyle zachodu xD Edytowano 2 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu w zyciu bym nie wydal ani grosza na pusie, to takie laski mnie chcialy i zaprassaly, a ja bede sie ponizal ze sztucznymi puusiami, to jiz wolalbym zeby mi facet loda zrobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 2 godziny temu w zyciu bym kasy na pusie nie wydal sztuczna, dla mnie to ponizenie totalne, wolalbym oddac bezdomnemu te 300 dolaroe, co tak przezywasz, to tylko 300 dolcow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ℂ𝔽𝔼𝕃𝕌ℂℍ 1 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: to jiz wolalbym zeby mi facet loda zrobil O Jezu No co ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach