failenormik 1 Napisano wczoraj o 00:08 wciaz czekam az mojego privka przeczyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 5 Napisano wczoraj o 13:43 13 godzin temu, failenormik napisał: wciaz czekam az mojego privka przeczyta Nie było jej odkąd zobaczyła twój beniz. Wyślij teraz do Krejzi, może jej się spodoba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ghost of You 59 Napisano wczoraj o 13:54 9 minut temu, Vladislava Srăkulea napisał: Nie było jej odkąd zobaczyła twój beniz. Wyślij teraz do Krejzi, może jej się spodoba Może jej mąż akurat przeczytał tę wiadomość i kitty ma szlaban na byczego xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano wczoraj o 14:09 a wy co trojkat praavik srun i klaudiusz? czy czworokat praavik srun byczy i klaudiusz? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano wczoraj o 14:15 Przed chwilą, Królowa z Grochowa napisał: A ty co mas wolne dzisiaj? ja mam codziennie wolne a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano wczoraj o 14:16 wlasnie wzialem kapiel wypsikalem sie perfumami, wysmarowalem paachy moim fajnym dezodorantem, wysmarowalem glowem olejkiem z rozmarynu i czuje sie swiezy i pachnacy musze dres przebrac bo mi jeebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano wczoraj o 14:17 szkoda, ze Katiuszka nie jest przy mnie, na pewno by sie do mnie przytulala, jak ja taki swiezy i pachnacy, szczegolnie po kapieli w gorskim i lesnym strumyku, gdzie plynie czysta zimna woda, ehh B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano wczoraj o 14:23 1 minutę temu, Królowa z Grochowa napisał: Katiuszka ma normalnego chłopa juz kogos poznala i znalazla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano wczoraj o 14:23 1 minutę temu, Królowa z Grochowa napisał: A co L4 z powodu rozjeeebanego odbyytu wziąłeś? jakiego rozjeebanego odbytu? nigdy mnie nikt nie ruuchal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano wczoraj o 14:28 ja siedze w domu i sie ucze konfigurowac serwery i pisze z klientami z calego swiata i ludzmi u mnie na irc, gdzie jestem adminem i operatorem, a nie jakas prostytutka, i sobie moge robic co chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano wczoraj o 14:29 moglbym nawet sobie z Katiuszka jezdzic na wakacje i robic to na laptopie w kazdym kraju, AncientWisdom np. bardzo duzo podrozuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano wczoraj o 14:29 czekam na mame jak wroci z pracy, bo mnie poprosila, zebym poczekal i sobie obiadek zaraz zjem dobry ^^ i mama sernik upiekla dla mnie i wspollokatora, hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano wczoraj o 14:29 no trudno, zegnaj katiuszka, zycze zdrowia i szczescia z nowym facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano wczoraj o 14:34 (edytowany) Ide dzisiaj chyba za miasto jak bedzie ciemno i gwiazdy wykapac sie w bajorku po ciemku, otrzec lzy po Katiuszce, zegnaj Edytowano wczoraj o 14:34 przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach