Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu Się spytał co tak niepasowalo we mnie żeby skreślić całego wszechświata 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 16 2 Napisano 4 godziny temu Ale to bym nie miał szacunku dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królowa z Grochowa 1 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: Się spytał co tak niepasowalo we mnie żeby skreślić całego wszechświata Prędzej w nachy byś się zessrał niż tam pojechał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królowa z Grochowa 1 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 16 napisał: Ale to bym nie miał szacunku dla siebie I tak nie masz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 53 minuty temu Anastazja stamtad jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 753 Napisano 31 minut temu 22 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Anastazja stamtad jest? Ta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 85 Napisano 5 minut temu Odwaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 112 Napisano 1 minutę temu (edytowany) ja ci mogę bez wyjazdów powiedzieć co jej nie spasowało: - brak kasy (to była materialistka typowa, normalna dziewczyna nie pała się prostytucją, nie handluje godnością) - brak odwagi robienia kolejnych kroków w tej pożal się Boże relacji. (nawet imienia twojego nie znała xD) TAK OTO ZAOSZCZĘDZIŁEM CI KASĘ NA POCIĄG DO GLIWIC, NIE DZIĘKUJ. Edytowano 1 minutę temu przez Rym Cym + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach