kris888 268 Napisano Listopad 26, 2024 (edytowany) 12 minut temu, Raper spod żabki napisał: Dużo? Ja i tak zyje mega skromnie w porównaniu do kolegów. Wszelkie rachunki 1000-1200zl, na jedzenie miesięcznie około 1500zl, benzyna 200 minimum , sa miesięce, że więcej. Czasem się wyskoczy na jakiś koncert, mecz, kino, więc okolo 100 minimum na tego typu aktywnosc. Raz w miesiącu jakaś rzecz do ubrania się kupi zazwyczaj bo się spodnie popruja, but rozwali, cokolwiek, więc kolejne 100-200. Jak auto się popsuje to średnio 700-1000zl naprawa. Czasem dochodzi przegląd, ubezpieczeniez serwisowanie typu olej, wymiana opon. Kolejne tysiące. Dolicz wyjscie na piwo czy pizze chociaz raz w miechu, kolejna setka. Czyjes urodziny/imieniny, kolejna stowka. Jakis wyjazd na majowke, czy inne weekendy dlugie, tysiak. No i zawsze cos wyskakuje w miesiącu z takich rzeczy. Co za tym idzie, te 4k miesiecznie to jest minimum i powtarzam, w porównaniu do kolegow to ja liczę każdy grosz. Sporo tego faktycznie. u mnie podobnie, tylko z tą różnicą że ja: mniej na pizzę wydaję (raz na 2-3 miesiące) urodziny... nikt poza najbliższą rodziną i kumplem mi nie składa (tylko im kupuję coś skromnie, wychodzi kilka osób na cały rok - niewielki koszt). piwa nie piję auta nie posiadam ale rozumiem, wiadomo, na wodę nie jeździ do kina i na koncerty też nie chodzę. kolorami zaznaczyłem na czerwono - absolutne wydatki, na zielono - dodatkowe. Oczywiście to tylko moja propozycja. Edytowano Listopad 26, 2024 przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raper spod żabki 8 Napisano Listopad 26, 2024 34 minuty temu, Żaba Monìka napisał: To duzo placisz za rachunki jesli sie tylko dokladasz. Twoi rodzice tez cos placa? Obecnie wynajmuje kawalerke (na dwie osoby) dlatego tyle, wcześniej dawalem 600zl na dom rodzicom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 268 Napisano Listopad 29, 2024 (edytowany) Dnia 26.11.2024 o 20:47, Raper spod żabki napisał: Czyjes urodziny/imieniny, kolejna stowka. a ci, którym prezenty sprawiasz, też coś Tobie kupują na urodziny/imieniny? jeżeli nie, to nie masz po co im fundować. ja kiedyś też kupowałem, ale oni mi nic nigdy. stąd przestałem ich sponsorować. tak jak pisałem wcześniej, obecnie tylko dla rodziny i kumpla coś tam kupię. nikomu więcej. Edytowano Listopad 29, 2024 przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raper spod żabki 8 Napisano Listopad 29, 2024 2 godziny temu, kris888 napisał: a ci, którym prezenty sprawiasz, też coś Tobie kupują na urodziny/imieniny? jeżeli nie, to nie masz po co im fundować. ja kiedyś też kupowałem, ale oni mi nic nigdy. stąd przestałem ich sponsorować. tak jak pisałem wcześniej, obecnie tylko dla rodziny i kumpla coś tam kupię. nikomu więcej. Raczej tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 268 Napisano Listopad 29, 2024 43 minuty temu, Raper spod żabki napisał: Raczej tak No to spoko ludzie są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokenroar87 326 Napisano Grudzień 8, 2024 I co słychać, autorze? Jakaś poprawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 11 Napisano 12 Styczeń Dnia 24.11.2024 o 14:08, Raper spod żabki napisał: a niby skąd weźmiesz nagle takich ludzi? uważasz, że ludzie którzy nie mają deprechy, kochają życie i mają co robić to będą się interesowac jakąś zgubioną owieczką która ma depresje i beda ich brać pod skrzydło? litości.. normalni ludzie maja rodziny, kobiety, pasje prace i na pewno nie mają ochoty niańczyć jakiś lamusów ...dokładnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 11 Napisano 12 Styczeń kurde ja to przy Was mam jak pączek w maśle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raper spod żabki 8 Napisano 14 Styczeń Dnia 8.12.2024 o 16:04, brokenroar87 napisał: I co słychać, autorze? Jakaś poprawa? Ciężko powiedzieć. Brakuje mi sexu i bliskosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 268 Napisano 14 Styczeń 47 minut temu, Raper spod żabki napisał: Ciężko powiedzieć. Brakuje mi sexu i bliskosci nadal? czyli rozmowa z nią nic nie dała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raper spod żabki 8 Napisano 15 Styczeń (edytowany) 13 godzin temu, kris888 napisał: nadal? czyli rozmowa z nią nic nie dała? Jaka rozmowa ?Przecież ja już jej 3 lata temu mówiłem że mi tego brakuje i ona to olewa Edytowano 15 Styczeń przez Raper spod żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 268 Napisano 15 Styczeń 7 godzin temu, Raper spod żabki napisał: Jaka rozmowa ?Przecież ja już jej 3 lata temu mówiłem że mi tego brakuje i ona to olewa najprościej byłoby zostawić, ale wspólnie kredyt spłacacie z tego co pisałeś. więc trochę jesteś uwiązany. ciężka sprawa, trudno doradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1441 Napisano 15 Styczeń Po co wiazac sie kredytem i wspolnym mieszkaniem na nastepne 20-30 lat z kims, z kim nam nie pasuje zwiazek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 510 Napisano 15 Styczeń (edytowany) 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Po co wiazac sie kredytem i wspolnym mieszkaniem na nastepne 20-30 lat z kims, z kim nam nie pasuje zwiazek? Bo tak choć raz na 2 tygodnie wyjeczy ten seks, a będąc nieatrakcyjnych nie wyrwie nawet co 2 tygodnie kobiety. Edytowano 15 Styczeń przez Chochlik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 268 Napisano 15 Styczeń (edytowany) 2 godziny temu, Chochlik napisał: Bo tak choć raz na 2 tygodnie wyjeczy ten seks, a będąc nieatrakcyjnych nie wyrwie nawet co 2 tygodnie kobiety. pożądania się nie negocjuje. wyjęczy seks, jak to brzmi... Edytowano 15 Styczeń przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 510 Napisano 15 Styczeń 32 minuty temu, kris888 napisał: pożądania się nie negocjuje. wyjęczy seks, jak to brzmi... Jeżeli nie wzbudza pożądania, to i tego pożądania nie ma. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 438 Napisano 15 Styczeń 5 godzin temu, kris888 napisał: najprościej byłoby zostawić, ale wspólnie kredyt spłacacie z tego co pisałeś. więc trochę jesteś uwiązany. ciężka sprawa, trudno doradzić. 3 lata temu było kiepsko w łóżku więc wziął z nią 3 mce temu kredyt na mieszkanie logiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 220 Napisano 15 Styczeń Atrakcyjność fizyczna to za mało w związku aby wzbudzić pożądanie, jej brak pożadaniu też nie przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 15 Napisano czwartek o 15:30 18 godzin temu, Hebee napisał: Atrakcyjność fizyczna to za mało w związku aby wzbudzić pożądanie, jej brak pożadaniu też nie przeszkadza. Ten twój simp to Bicu, jak mogłaś go nie poznać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 268 Napisano czwartek o 15:31 18 godzin temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: 3 lata temu było kiepsko w łóżku więc wziął z nią 3 mce temu kredyt na mieszkanie logiczne ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 140 Napisano czwartek o 15:32 1 minutę temu, Chill napisał: Ten twój simp to Bicu, jak mogłaś go nie poznać xD cos zniknal, czyli na privach teraz probuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 140 Napisano czwartek o 15:33 18 godzin temu, Hebee napisał: Atrakcyjność fizyczna to za mało w związku aby wzbudzić pożądanie, jej brak pożadaniu też nie przeszkadza. dla niektorych to wszystko i szukaja perfect kawałka miesa do wygvalcenia i ukarania za zło tego swiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 268 Napisano czwartek o 15:38 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Ciekawe czemu elka się tak odpalila wstydzi się swoich wyborów? daj już spokój Elce ileż można. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 438 Napisano czwartek o 15:38 5 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Bicu startuje do iskry? Ja go nie szanuje on da się tak upodlic że zgodzi na sex raz w tygodniu w gumie po ciemku na misjonarza nwm w czym to gorsze od seksu raz w tygodniu w gumie po ciemku w kiblu miejskim xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 140 Napisano czwartek o 15:38 Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Ciekawe czemu elka się tak odpalila wstydzi się swoich wyborów? nvm ma obroze ale ty wlascicielem nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 140 Napisano czwartek o 15:39 H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 140 Napisano czwartek o 15:42 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Ale chce być to romantycznie wystarcza W sensie ja chciałem ją uratować gdyby ale ciągle mi się śni anastazja Uratuj ją przed sobą lepiej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 268 Napisano czwartek o 15:43 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: W sensie ja chciałem ją uratować gdyby ale ciągle mi się śni anastazja przed czym uratować? nawet ja widziałem zanim temat zniknął. Elka wyraźnie napisała pewne, wulgarne słowo na w. to powinno chyba dać do myślenia, że to już koniec. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 140 Napisano czwartek o 15:45 Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Jeśli lubi roochanie jak twierdzi to by wreszcie dobrze trafiła nigdy nie bylo widac ciagot z jej strony, za to w strone malowanego tak, nic nie poradzisz bo pozadania sie nie negocjuje jak to ktos gdzies pisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 268 Napisano czwartek o 15:45 4 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Ale ja nie w związku nie inwestuje nic w to oprócz tego że muszę się umyć myć się dla własnej higieny i dobrego samopoczucia trzeba. nie robi się tego dla kogoś czy dla związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach