Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamElcie<3

bylem menelem, zanim mnie olala katiuszka, jak mnie olala to dostalem olsnienia i zaczalem codziennie torturowac sie zimna woda w lesie a teraz sobie plywam zima w rzece i robie sobie co chce w wodzie hahah :D

Polecane posty

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

Jestem krolem wody, a woda to moj zywiol 😄

Ziemie tez lubie dotykac miekka pod woda 😄 haha 😄

Żebyś się nie utopił tylko 

Przed chwilą, Królowa z Grochowa napisał:

Żebyś się nie utopił tylko 

a co ci do tego jak mam cierpiec i plakac z powodu katiuszki to chuuj czy sie utopie czy nie, nie twoj interes

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

a co ci do tego jak mam cierpiec i plakac z powodu katiuszki to chuuj czy sie utopie czy nie, nie twoj interes

Nie chcę żeby Justynie było przykro 

Przed chwilą, Królowa z Grochowa napisał:

Nie chcę żeby Justynie było przykro 

nie interesuje mnie co ty chcesz, mnie jest przykro z powodu katiuszki, a zimna woda i plywanie w glebokich rzekach to moje lekarstwo na ten smutek, i nic nikomu do tego, to moja pasja

czuje wtedy satysfakcje, bo wiem, ze katiuszka juz nigdy takiego swiezego pachnacego ciala nie przytuli nigdy, bo jej normalny facet na pewno tak pieknie nie pachnie jak ja po kapieli na outdoor B)

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

czuje wtedy satysfakcje, bo wiem, ze katiuszka juz nigdy takiego swiezego pachnacego ciala nie przytuli nigdy, bo jej normalny facet na pewno tak pieknie nie pachnie jak ja po kapieli na outdoor B)

Ty pachniesz kupą 

nie pachne kupa, bo jak sie w takiej lesnej czystej wodzie umyje mydelkami a potem wypsikam, i na glowe olejek z rozmarynu to pachne nieziemsko, tak ze Katiuszka by odleciala i wyszla z ciala

na szczescie jestem doswiadczonym plywakiem B)

moje cialo kocha zimna wode a ja tez pokochalem xD

przenioslem swoja milosc z katiuszki do wody i woda fajniejsza 😄 przede wszystkim nie placze przez wode 😄

znowu temat skasowali, zycze katiuszce zdrowia i szczescia z jej nowym normalnym ukochanym, i zeby byl dobrym ojczymem dla jej syna 😄

nie moge sie doczekac jak przyjdzie mi moja konsola, bedziemy ze wspollokatorem sobie grali w gierki razem xD

fajnie bylo, zaczalem latem, i codziennie sie zmuszalem, zeby myc sie w bajorku, zebym jesienia i zima nie wymiekl, ale na poczatku to byly tortuury, woda taka zimna ze chooy, ale sie zmuszalem, a teraz mam takie cialo przyzwyczajony, ze robie sobie w lodowatej wodzie co chce haha 😄

jestem z siebie dumny ❤️😄

16 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

nie moge sie doczekac jak przyjdzie mi moja konsola, bedziemy ze wspollokatorem sobie grali w gierki razem xD

Tylko uważaj żeby znowu go nie wkurrwić brakiem seksu bo ci tą konsole rozpierrdoli jak słuchawki xd 

on bierze leki, a wtedy to moja wieze przynioslem i glosniki panasonic i tak pieknie gralo, ze oboje zesmy sluchali i ja laptop on gierki i nam bylo tak dobrze, ze ja przestalem myslec o katiuszce, on nie jestem geejem, ja tez nie

dzisiaj chyba do oczka ide i bedzie mroz i lodowata woda, i bezchmurne niebo i gwiazdy ale jak sie wjeebie do tej wody to bede czul takie zimno i mial taka faze, ze bede sie cieszyl, ze katiuszka mnie olala i znalazla sobie normalnego faceta 😄

Edytowano przez KochamElcie<3

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować