Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Bb567

Nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

Cześć. Chciałam się poradzić. Jakiś czas temu zmieniłam pracę, właściwie to ściągnęła mnie do tej pracy moja przełożona z którą pracowałam wcześniej. Siedzę w pokoju przek który trzeba przejść do mojej dyrektorki. Do niej co jakiś czas przychodzi taki facet z naszej firmy z którym nie mam nic wspólnego, jeśli chodzi o pracę. I prawie za każdym razem rzuca w soja stronę przy innych, że ja to tak sumiennie pracuję, że jestem takim wspaniałym nabytkiem dla firmy o innych osobach tak nie mówi. Jak sprawdziłam na linkediin on jest starszy ode mnie o 4 lata żeby nie było, że to jakiś stary. Ludzie z mojego zespołu mówią że to jest z jego strony podryw. W sumie to on mi się nawet podoba, ale ja to ogólnie nieśmiała jestem i jak mnie tak chwali to się w ogóle nie odzywam, tylko dalej pracuję. Serio myslicie, że takie teksty to podryw i jak pokazać zainteresowanie

xD

a ja bym sobie do lodowatego bajorka wszedl ide, ale sobie plytke przeslucham jedna najpierw na wiezy xD

1 godzinę temu, Bb567 napisał:

Serio myslicie, że takie teksty to podryw i jak pokazać zainteresowanie

Nie, to tylko takie gadanie bo jesteś nowa. Gdyby chciał cię pooderwac to by cie zaprosił na kawę, do kina czy coś, bez problemu by zanalazł sposob by zapytac na osobności albo jakiś kontakt z tylko z tobą nawiązał.  Nie robi tego i rzuca teksty przy innych,  bo to tylko takie gadanie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować