meteor257 39 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Nie wiem ale sporo bo to wawa To z elką się mozesz spotkać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 278 Napisano 13 godzin temu 16 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Nie wiem ale sporo bo to wawa z tego co pisałeś to mega mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: z tego co pisałeś to mega mało Tylko ja jestem leżak wody nie spuszczam bo szcze do szklanki itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 13 godzin temu trzeba spuszczać https://stronazdrowia.pl/brud-smrod-plesn-i-bakterie-takie-moga-byc-konsekwencje-jesli-nie-bedziesz-robic-tej-jednej-rzeczy-kiedy-idziesz-w-nocy-do-toalety/ar/c14p2-26435883 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 756 Napisano 13 godzin temu 25 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Nie wiem ale sporo bo to wawa Nie wiesz ile za metr? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 756 Napisano 13 godzin temu 23 minuty temu, meteor257 napisał: To z elką się mozesz spotkać. Jestes moim pełnomocnikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie wiesz ile za metr? Nie wiem nigdy mnie to nie interesowało xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 13 godzin temu ale zara se odpale muze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 39 Napisano 12 godzin temu 27 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jestes moim pełnomocnikiem? Mogę zostać za odpowiedni hajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu ja dzisiaj jak.sie jeebne to bede spal jak dziecko do 13 jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 756 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, meteor257 napisał: Mogę zostać za odpowiedni hajs Ale odpowiadasz za mnie bez hajsu jak narazie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 537 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Nie wiem nigdy mnie to nie interesowało xD To dziwne bo ciągle płaczesz o tych rachunkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Śliwka Jukońska napisał: To dziwne bo ciągle płaczesz o tych rachunkach. Bo ciotka ma z 3-5 emerytury i płaci 100 a ja 0 dochodu teraz i 400 Każdy by się wkoorwil ale wiedza ile m3 tego tamtego nic mi nie da bo ja nie będę zmieniał dostawcy i se kompkikowal od nowa wszystko dopiero co załatwiłem sobie po matce umowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 7 godzin temu A wody i tak nie zmienisz to po chooj mi to pamiętać i sprawdzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 7 godzin temu Od światła zależy 40w w kuchni mnie sennik a 120w w pokoju normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, KochamElcie<3 napisał: ja dzisiaj jak.sie jeebne to bede spal jak dziecko do 13 jutro Chciałbym tak a budzę się po 5h równo jak zegarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 7 godzin temu Jest czasem jest tak że 3,5 ale jeszcze spojrze za wcześnie i zasne na 1,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZłyKróliczek 265 Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Tylko ja jestem leżak wody nie spuszczam bo szcze do szklanki itd Po czym zadajesz na forum absurdalne pytania pod tytułem "dlaczego nawet Iskra mnie nie chce?". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor257 39 Napisano 38 minut temu 10 godzin temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ale odpowiadasz za mnie bez hajsu jak narazie. To tym lepiej dla ciebie bo troszkę oszczędzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach