Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 11 godzin temu Bo się boję że wypełni tą pustkę samicy i tak mi zleci 15lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 113 Napisano 11 godzin temu pies kosztuje... karmy to nie są tanie rzeczy... no i wychodzić być musiał kilka razy na dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: pies kosztuje... karmy to nie są tanie rzeczy... no i wychodzić być musiał kilka razy na dzień. Miałem dwa psy wiem jak to jest masz się do kogo przytulić i samicy się chce na 20% zamiast 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 113 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał: Miałem dwa psy wiem jak to jest masz się do kogo przytulić i samicy się chce na 20% zamiast 100%. no ale psa nie bzykniesz... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 11 godzin temu Bo już masz towarzystwo z kim drzemac spac jeść xD moje to zawsze koczowaly jak jadlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flatus 3 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Bo się boję że wypełni tą pustkę samicy i tak mi zleci 15lat PEWNIE BYŚ GO RUUCHAŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: no ale psa nie bzykniesz... xD Ale stypiare bzykniesz i chinska gume Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flatus 3 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: no ale psa nie bzykniesz... xD TO CHYBA JESZCZE LEŻAKA NIE ZNASZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 278 Napisano 11 godzin temu psów i kotów się nie kupuje tylko adoptuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 11 godzin temu i jeszcze podatek od psa trzeba płacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: psów i kotów się nie kupuje tylko adoptuje A w życiu jakieś po przejściach kundle Ja miałem dobiermana i peniknczyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, kris888 napisał: i jeszcze podatek od psa trzeba płacić. W wawie nie ma Edytowano 11 godzin temu przez Pochwa w pochwie 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 113 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: i jeszcze podatek od psa trzeba płacić. u mnie znieśli... ale zależy od miasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 11 godzin temu u mnie niestety jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: u mnie niestety jest. U mnie straszono to mówiłem że to siostry i nie będę i tak płacił jak zrobią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 11 godzin temu a nie, mój błąd, już nie ma w mojej gminie. też zniesiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 11 godzin temu A miałem z tymi psami jeden agresywny a drugi sierc wszędzie klaki Najlepiej to chyba mopsa tylko ladnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pietrrro 2 Napisano 11 godzin temu 24 minuty temu, flatus napisał: PEWNIE BYŚ GO RUUCHAŁ Ty jesteś do tego zdolny chory czubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 113 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Pietrrro napisał: Ty jesteś do tego zdolny chory czubie niestety tak... ten zbok w ciuchy własnej siostry się ubierał... jej bieliznę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pietrrro 2 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Rym Cym + napisał: niestety tak... ten zbok w ciuchy własnej siostry się ubierał... jej bieliznę. Podobno też ją molestował seksualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flatus 3 Napisano 10 godzin temu 38 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: W wawie nie ma DOBRZE ŻE TAM NIE MIESZKASZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flatus 3 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Rym Cym + napisał: niestety tak... ten zbok w ciuchy własnej siostry się ubierał... jej bieliznę. szympans przestań wymyślać głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 10 godzin temu ja tez nie psy smierdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1999 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Na spacerach z psem mógłbyś poznać nowe osoby... moja znajoma jak jeszcze mieszkała w Kielcach i miała psa to co chwilę ktoś ją zaczepiał... najczęściej psiarze, ale nie tylko. Zawsze to jakaś opcja no i tez trochę ruchu na świeżym powietrzu. Świeże powietrze w Warszawie (?) : ) Edytowano 9 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 5 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Miałem dwa psy wiem jak to jest masz się do kogo przytulić i samicy się chce na 20% zamiast 100%. Bez renty matki nie utrzymasz nawet szczura rozmiarów Yorka, gołodupcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, cane mangia cane napisał: Bez renty matki nie utrzymasz nawet szczura rozmiarów Yorka, gołodupcu wez sie.odpieprz i idz lepiej kochaj klaudiusza a nie hejty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 2 Napisano 9 godzin temu 28 minut temu, marawstala napisał: Na spacerach z psem mógłbyś poznać nowe osoby... moja znajoma jak jeszcze mieszkała w Kielcach i miała psa to co chwilę ktoś ją zaczepiał... najczęściej psiarze, ale nie tylko. Zawsze to jakaś opcja no i tez trochę ruchu na świeżym powietrzu. Świeże powietrze w Warszawie (?) : ) Ja z ... tylko raz miałem sytuacji że lachon był i nasze psy się wahaly Także może u lachonow to działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babcia Filipa 2 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, KochamElcie<3 napisał: wez sie.odpieprz i idz lepiej kochaj klaudiusza a nie hejty Uspokój się gówniarzu! Co by twój ojciec powiedział widząc z kim się zadajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 9 godzin temu zadaje sie z seven i megi one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1999 Napisano 8 godzin temu 46 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Ja z ... tylko raz miałem sytuacji że lachon był i nasze psy się wahaly Także może u lachonow to działa Nie tylko kobietom to się zdarza skoro rozmawiała też z mężczyznami... o szczegóły nie pytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach