Legacy 0 Napisano 13 godzin temu Z konta "Anal Phil": f.kafeteria.pl/profile/194118249-anal-phil/ Wystarczy zobaczyć jego ostatni "blokujący", długi, pusty post... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Legacy 0 Napisano 13 godzin temu https://f.kafeteria.pl/profile/194118249-anal-phil/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 13 godzin temu lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 4 Napisano 12 godzin temu Biseksowi się nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 467 Napisano 12 godzin temu Bardzo dobrze. Można priwkować w skupieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu ja nie mam z kim priwkowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 12 godzin temu Co chwila usuwają temat nawet nic napisać nie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu XD life is brutal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 467 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja nie mam z kim priwkowac Być może dlatego, że nikogo nie chcesz całować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze biedny wszechświat 2 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Co chwila usuwają temat nawet nic napisać nie można. Won na priv, cytując Promyczka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu chcialbym Katiuszke calowac, ale ona mnie nienawidzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: ja nie mam z kim priwkowac Można samemu choć zawsze powinien się ktoś znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu u mnie nie ma nikogo z Polski, bo tak to na irc z ludzmi pisze, ale to po ang Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Zawsze biedny wszechświat napisał: Won na priv, cytując Promyczka Po co tak ostro? Spokojnie człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu nic mi sie nie chce, nawet spac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: u mnie nie ma nikogo z Polski, bo tak to na irc z ludzmi pisze, ale to po ang A bo ty nie mieszkasz w Polsce zapomniałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu no nie, ale lubie pisac po angielsku z ludzmi xD ale to i tak nie priv, tylko na kanalach public Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 467 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: chcialbym Katiuszke calowac, ale ona mnie nienawidzi Słabo i nie. Słabo bo całe życie będziesz tęsknił za niespełnieniem, a tak ponieważ tęsknoty są przyjemne. Czasem się spełniają. Widziałeś śnieg w UK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu tak widzialem dzisiaj na trawie, jak szedlem kapac sie w lodowatej wodzie, kaluze juz zamarzaja xD tak mi palce zmrozilo u rak ze mi zesztywnialy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: tak widzialem dzisiaj na trawie, jak szedlem kapac sie w lodowatej wodzie, kaluze juz zamarzaja xD tak mi palce zmrozilo u rak ze mi zesztywnialy xD A ludzie cię nie widzą jak się tak kąpiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 467 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: tak widzialem dzisiaj na trawie, jak szedlem kapac sie w lodowatej wodzie, kaluze juz zamarzaja xD tak mi palce zmrozilo u rak ze mi zesztywnialy xD Zima nadchodzi. Jutro będzie od -1 do -3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu czasem widza i sie do mnie dra blond lachony, dzisiaj po ciemku sie kapalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Zima nadchodzi. Jutro będzie od -1 do -3. grubo xD lubie zime i nocne zimowe spacery xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu nie wiem czy sie moja tesknota spelni, ale to straszne, jak za kims tesknisz, a juz nigdy mozecie sie nie spotkac albo nawet porozumiec ze soba ;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: czasem widza i sie do mnie dra blond lachony, dzisiaj po ciemku sie kapalem xD Jakbym zobaczyła kolesia co się kąpie w wodzie takiej zimnej to bym go obserwowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: grubo xD lubie zime i nocne zimowe spacery xD Też lubię zimowe spacery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu xD no bo to fajny widok musi byc xD ja sam w lesnej wodzie... albo jak wskakuje do rzeki i odplywam kraulem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Też lubię zimowe spacery. nom, to zimowe mrozne powietrze jest zajeebiste 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 467 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: grubo xD lubie zime i nocne zimowe spacery xD Lubię i ja chłód. Za to w sobotę +15. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 12 godzin temu powaznie, az taki przeskok temp bedzie? dzisiaj byla piekna pogoda w koncu slonce, teraz duzo gwiazd ale niestety jasnego ksiezyca nie widzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach