Megi_ona 143 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: nie wiem czy sie moja tesknota spelni, ale to straszne, jak za kims tesknisz, a juz nigdy mozecie sie nie spotkac albo nawet porozumiec ze soba ;((( Musisz zapomnieć choć mi takie zapomnienie też nie wychodzi. Edytowano 11 godzin temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Lubię i ja chłód. Za to w sobotę +15. Zależy gdzie bo u mnie niestety nie tylko 6 stopni pokazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu szkoda ze baby sobie szybko kogos znajduja, a ja niestety, potem latami za kims placze codziennie, bo nie ma tej osoby juz ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: powaznie, az taki przeskok temp bedzie? dzisiaj byla piekna pogoda w koncu slonce, teraz duzo gwiazd ale niestety jasnego ksiezyca nie widzialem U mnie cały dzień padało i wiatr silny wiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu tutaj tez tak bylo xD codziennie a dzisiaj akurat ladnie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babcia Filipa 2 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: szkoda ze baby sobie szybko kogos znajduja, a ja niestety, potem latami za kims placze codziennie, bo nie ma tej osoby juz ;( Gdybyś za życia ojca przyprowadził jakąś proputinowską wywłokę do domu, to by wam obojgu oczy piąchą podmalował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 467 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Zależy gdzie bo u mnie niestety nie tylko 6 stopni pokazuje. Pogoda nie ogrzewa listopadowo, za to tu jest ciepło i słonecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 4 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: U mnie cały dzień padało i wiatr silny wiał. Lepsze to niż mieszkać na pustyni gdzie w dzień jest + 40° a w nocy na minusie. Polactwu się ciepłe kraje kojarzą z wygrzewaniem tyłka na plaży a mieszkanie tam na codzien to niekoniecznie sielanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu moj ojciec by kochal Katiuszke i mnie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: szkoda ze baby sobie szybko kogos znajduja, a ja niestety, potem latami za kims placze codziennie, bo nie ma tej osoby juz ;( To nie tak. Kobieta też czasem płacze że ktoś odszedł. Na to nie ma reguły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 4 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Babcia Filipa napisał: Gdybyś za życia ojca przyprowadził jakąś proputinowską wywłokę do domu, to by wam obojgu oczy piąchą podmalował Tylko seks z proputinowskimi Rosjankami z Moskwy żeby sruna doopa bolała xD Edytowano 11 godzin temu przez Czyste niebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babcia Filipa 2 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: moj ojciec by kochal Katiuszke i mnie tez Wyglądałaby jak panda od tej miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu moj kumpel AncientWisdom tez jest proputin i przez dwa lata regularnych rozmow zdazyl mnie przekabacic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Pogoda nie ogrzewa listopadowo, za to tu jest ciepło i słonecznie. To zazdroszczę bo u mnie tragedia dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Megi_ona napisał: To nie tak. Kobieta też czasem płacze że ktoś odszedł. Na to nie ma reguły. Racja, dlatego trzeba sie wspierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Babcia Filipa napisał: Wyglądałaby jak panda od tej miłości nie znasz Katiuszki tak jak ja, bo wszystko mi o sobie napisala, takze no wiesz, to bardzo kochana dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Czyste niebo napisał: Tylko seks z proputinowskimi laskami żeby sruna doopa bolała xD XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 467 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: To zazdroszczę bo u mnie tragedia dziś. Tu to znaczy na forum. ;] U mnie w mieście pizga koncertowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu mnie tam na sexie nie zalezy, chcialem sie tylko przytulic i zaprzyjaznic, seeks moze po slubie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Tu to znaczy na forum. ;] U mnie w mieście pizga koncertowo. tutaj tez xD ja w wodzie bylem to cialo i glowa ok ale stopy masakra bo zimna ziemia a palce od dloni mi zesztywnialy i zdretwialy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 467 Napisano 11 godzin temu Kajzerkę zjadłabym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu a ja ze dwie pizze i kebaba z frytkami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu brakuje Polski bo u babci to sie szlo najesc, a tutaj mi nikt tak nie dogadza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu kase mi wysylaja.ale mi szkoda hajsu wole glodowac xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 467 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: tutaj tez xD ja w wodzie bylem to cialo i glowa ok ale stopy masakra bo zimna ziemia a palce od dloni mi zesztywnialy i zdretwialy XD Rozumiem. Jutro również skusisz się na kąpanko? U mnie lekko deszcz siąpił i wzięłam kalosze do miasta. Powiem ci, że ledwo wróciłam bo palce nóg mi zamarzły, a guma kaloszy sztywna jak blacha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu co to jeden talerz jedzenia dla takiego plywaka jak ja, ale z drugiej strony to dobrze bo waze kilka kg za duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: a ja ze dwie pizze i kebaba z frytkami xD Aż tyle byś zjadł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 93 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Rozumiem. Jutro również skusisz się na kąpanko? U mnie lekko deszcz siąpił i wzięłam kalosze do miasta. Powiem ci, że ledwo wróciłam bo palce nóg mi zamarzły, a guma kaloszy sztywna jak blacha. calkiem mozliwe, bo ja albo chodze do bajorka za miasto albo plywac w rzece przedwczoraj sie wjeebalem do rzeki jak padsl deszcz i bylo ciemno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 467 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: a ja ze dwie pizze i kebaba z frytkami xD Upraszam o zaprzestanie rozmów dotyczących posiłków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 143 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Kajzerkę zjadłabym. Z czym? Czy samą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach