E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 761 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Haha, dałam sie nabrać myślałam że to Leżak Było przeczytać cala pierwsza stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 345 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Było przeczytać cala pierwsza stronę. Ja czytam zawszze piąte przez dziesiąte mam adhd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 540 Napisano 13 godzin temu Tez bym się nabrała, nie takie nieudolne to podrabianie leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 761 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: Tez bym się nabrała, nie takie nieudolne to podrabianie leżaka Po samym nicku widać że nie on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 345 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Po samym nicku widać że nie on. Ale zawsze na avka patrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 8 Napisano 13 godzin temu 36 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Tez bym się nabrała, nie takie nieudolne to podrabianie leżaka To leżak. Skąd moon wziąłby zdjęcia Wawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach