Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17

Raz w tygodniu to można iść do hipermarket a nie sex w związku uprawiać

Polecane posty

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

Zresztą re kobiety które ci się wpisały tutaj i biegają za tobą wątpię aby miały ten seks chociaż raz w tygodniu 😁

No dlatego hejtuja bo nawet tyle nie ma.

1 minutę temu, Chochlik napisał:

Normalni ludzie w normalnych związkach nie karają partnera milczeniem. 

W normalnych właśnie są ciche dni problem stary jak świat, bo ci się znowu nosek wydłuża 😁

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Nie chce mi się z tobą pisać piesz kota dalej i spíerdalaj.

Nie ma sprawy i tak będziesz mi odpisywał bo gnijesz za życia z nudów, a jak nie to i tak mam to gdzieś bo swoją opinię już wygłosiłam 😂

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał:

No dlatego hejtuja bo nawet tyle nie ma.

Uwierz kobieta która ma w miarę normalne życie nie lata po necie żeby upuścić jadu 😁

Przed chwilą, Chochlik napisał:

Nie ma sprawy i tak będziesz mi odpisywał bo gnijesz za życia z nudów, a jak nie to i tak mam to gdzieś bo swoją opinię już wygłosiłam 😂

A ty razem z nim na jednym wozie jedziecie 😁

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

W normalnych właśnie są ciche dni problem stary jak świat, bo ci się znowu nosek wydłuża 😁

Normalnych to ty na oczy nie widziałeś, większość rodzin w Polsce jest mniej lub bardziej dysfunkcyjna. 

A ty razem z nim na jednym wozie jedziecie 😁

Tak prowadzisz mi grafik jesteś moim fanem? 😂 Bo ja nie wiem ile kto tu siedzi. 

4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Uwierz kobieta która ma w miarę normalne życie nie lata po necie żeby upuścić jadu 😁

Oj, biedni pokrzywdzeni, wszyscy przeciwko tobie i leżakowi xD Bez powodu, pewnie same przegrywy, nie to co wy xD

3 minuty temu, Chochlik napisał:

Normalnych to ty na oczy nie widziałeś, większość rodzin w Polsce jest mniej lub bardziej dysfunkcyjna. 

A twoja jaka jest dysfunkcyjna czyżby 😁

3 minuty temu, Chochlik napisał:

Tak prowadzisz mi grafik jesteś moim fanem? 😂 Bo ja nie wiem ile kto tu siedzi. 

Widzę trafiłem w czuły punkt 😄 

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Kazdy związek ma swoje wady, bo kazdy człowiek ma wady i wadliwe schematy zachowań wpisane. Tyle tylko, że jeden zwiazek jest bliższy ideałowi, drugiemu dalej do tego. I tu trzeba by wpierw określić co tzn. w ogóle "normalny związek" w kontekście problemów związkowych😄 A ciche dni to jest niestety zjawisko baaardzo częste.

1 minutę temu, Dirty Sanchez napisał:

Oj, biedni pokrzywdzeni, wszyscy przeciwko tobie i leżakowi xD Bez powodu, pewnie same przegrywy, nie to co wy xD

A czy ja gdzieś narzekam że wszyscy przeciwko no właśnie. Oceniłem pod kątem psychologicznym czemu kobiety niektóre muszą upuścić jadu w necie , bo ich życie to niezły syf i tyle. 😁

9 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Zresztą re kobiety które ci się wpisały tutaj i biegają za tobą wątpię aby miały ten seks chociaż raz w tygodniu 😁

Ty to akurat wątpisz we wszystko, co ci nie pasuje. Jako mitoman zmyślający x lat życie w Kanadzie masz zero wagi swoich słów 🙂

A czy ja gdzieś narzekam że wszyscy przeciwko no właśnie. Oceniłem pod kątem psychologicznym czemu kobiety niektóre muszą upuścić jadu w necie , bo ich życie to niezły syf i tyle. 😁

A czemu pod kątem psychologicznym ty płakałeś, że spalisz forum albo że mają cię wszyscy przepraszać?  😄

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Cały czas jęczysz dziadu, tylko nie wiem czy rżniesz potem głupa, czy po prostu nie pamiętasz co robiłeś PRZYKŁADOWO 3 dni wcześniej

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

A twoja jaka jest dysfunkcyjna czyżby 😁

Widzę trafiłem w czuły punkt 😄 

Nie bądź złamas jak już się napracowałeś i zrobiłeś  raport miesieczny, to się podzieli nim ze mną,  może faktycznie siedzę więcej niż mi się wydaje.  

3 minuty temu, Hebee napisał:

Kazdy związek ma swoje wady, bo kazdy człowiek ma wady i wadliwe schematy zachowań wpisane. Tyle tylko, że jeden zwiazek jest bliższy ideałowi, drugiemu dalej do tego. I tu trzeba by wpierw określić co tzn. w ogóle "normalny związek" w kontekście problemów związkowych😄 A ciche dni to jest niestety zjawisko baaardzo częste.

No właśnie to po co te niektóre wiadome persony kiedy nie zajrzeć sączą jad i przy okazji próbują się wykreować na kogoś kto ma życie usłane różami 😄 

21 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Wystarczy że coś palniesz rano później piszesz się nie odzywa już myślisz że ma focha i to ciąży pół dnia na tobie 

To jest toksyczne akurat i trzeba eliminować ze swojego zycia

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

No właśnie to po co te niektóre wiadome persony kiedy nie zajrzeć sączą jad i przy okazji próbują się wykreować na kogoś kto ma życie usłane różami 😄 

Raz przyszła mi taka myśl, że to jest swoista forma pasożytnictwa. Na tym forum i w ogóle w wirtualnej rzeczywistości 😄

4 minuty temu, Dirty Sanchez napisał:

Cały czas jęczysz dziadu, tylko nie wiem czy rżniesz potem głupa, czy po prostu nie pamiętasz co robiłeś PRZYKŁADOWO 3 dni wcześniej

Pewnie się zaśmiałem że się ocieliłeś i młode ukrątka wyklułeś , a od spodu puka kupa. Tak było 😄

6 minut temu, Chochlik napisał:

Nie bądź złamas jak już się napracowałeś i zrobiłeś  raport miesieczny, to się podzieli nim ze mną,  może faktycznie siedzę więcej niż mi się wydaje.  

Wytknąłem tylko twoją hipokryzję, bo na jednym wozie z nim jedziesz , a chcesz się czuć lepsza od niego 😁 

4 minuty temu, Hebee napisał:

Raz przyszła mi taka myśl, że to jest swoista forma pasożytnictwa. Na tym forum i w ogóle w wirtualnej rzeczywistości 😄

Każdy ma gorsze dni , ale jeżeli kobieta non stop całe dnie musi odreagować jakiś syf na furum , to jest widoczne bardzo jaki ma problem...

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

A jak np. pisze ze Leo Katiuszka jest pieknym cudownym skarbem to ja na niej tez pasozytuje wtedy czy nie?

Tak

Każdy ma gorsze dni , ale jeżeli kobieta non stop całe dnie musi odreagować jakiś syf na furum , to jest widoczne bardzo jaki ma problem...

Brawa dla tego usera

Wytknąłem tylko twoją hipokryzję, bo na jednym wozie z nim jedziesz , a chcesz się czuć lepsza od niego 😁 

Chce zobaczyć ten dowód, że na jednym wozie jadę. Nie masz raportów ile tu siedzę to może masz choć scriny gdzie opowiadam że nie pracuje siedzę w domu przepycham kible kijem czy co tam jeszcze . Pokaz mi może faktycznie muszę poszukać pomocy specjalistycznej, bo mam problemy o których sobie sprawy nie zdaję. 

4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

A jak np. pisze ze Leo Katiuszka jest pieknym cudownym skarbem to ja na niej tez pasozytuje wtedy czy nie?

Nie, to jest symbioza bo ona ma tym nic nie traci, nie szkodzi to jej.😌

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

dlaczego?

przeciez nie pisze o niej zle tylko dobrze

Bo non stop piszesz to samo

12 minut temu, Śliwka Jukońska napisał:

A czemu pod kątem psychologicznym ty płakałeś, że spalisz forum albo że mają cię wszyscy przepraszać?  😄

Ale ja nie płakałem tylko usatysfakcjonowany otworzyłem wtedy pół litra wyborowej z okazji jakie zgliszcza zostały na ero.🤣 Co już nie pamiętasz jak wyłaś po stracie tego z wąsem aż do tej pory wasze echo jęków się unosi 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się