Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17

Raz w tygodniu to można iść do hipermarket a nie sex w związku uprawiać

Polecane posty

Przed chwilą, Hebee napisał:

Nie, to jest symbioza bo ona ma tym nic nie traci, nie szkodzi to jej.😌

Ej nie wprowadzaj go w błąd 

Nie, to jest symbioza bo ona ma tym nic nie traci, nie szkodzi to jej.😌

to dobrze, bo ja nie chcialbym jej szkodzic, po prostu mnie kumpel na puby zabral i stawial piwo i wychlalem 6 piw i skasowalem pravika wtedy i katiuszke na forum

tak samo ciezko nacpany do niej pisalem na forum rozne teksty i bajeczki i ze nie jade z nia do Polski, no nie bylem trzezwy wtedy, ehh

na trzezwo bym jej chyba tak nie napisal :(((((((((((((

tak juz wyszlo, wypilem i przycpalem i mnie szatan opetal 😞

2 minuty temu, Chochlik napisał:

Chce zobaczyć ten dowód, że na jednym wozie jadę. Nie masz raportów ile tu siedzę to może masz choć scriny gdzie opowiadam że nie pracuje siedzę w domu przepycham kible kijem czy co tam jeszcze . Pokaz mi może faktycznie muszę poszukać pomocy specjalistycznej, bo mam problemy o których sobie sprawy nie zdaję. 

Wystarczy zerknąć na forum o dowolnej porze, ale nie jesteś samo, bo jeszcze masz drewnianą śliwke😁

Przed chwilą, Leͥgeͣnͫd napisał:

no dobra ale widmo pisze o ludziach, ktorzy wymyslaja klamstwa na innych i ponizaja bez powodu, ja sie tutaj od lat z tym spotykam, wlascicwie odkad tutaj trafilem w 2014 to wtedy bylo ze jestem przegryw bo nie mam pracy, powaznie? czy to ze nie mam szefa, ktory codziennie mi mowi co mam robic, to przegryw?

ja sie ciesze, ze robie co chce codziennie

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

to dobrze, bo ja nie chcialbym jej szkodzic, po prostu mnie kumpel na puby zabral i stawial piwo i wychlalem 6 piw i skasowalem pravika wtedy i katiuszke na forum

tak samo ciezko nacpany do niej pisalem na forum rozne teksty i bajeczki i ze nie jade z nia do Polski, no nie bylem trzezwy wtedy, ehh

To każdy rozumie że wtedy to się nie robi w pełni świadome roznych rzeczy.

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

Nie słuchaj jej bo ona dla każdego chce dobrze 

Edytowano przez Leͥgeͣnͫd
WKW

2 minuty temu, Leͥgeͣnͫd napisał:

Ej Ty nie wprowadzaj😄

2 minuty temu, Hebee napisał:

Raz przyszła mi taka myśl, że to jest swoista forma pasożytnictwa. Na tym forum i w ogóle w wirtualnej rzeczywistości 😄

Fajnie że mnie posłuchalas i masz avek a teraz nawet z gierki wyrywasz mnie na graczke a płytę wlozysz pada podasz i klekniesz żeby Go rozweselić?

1 minutę temu, Leͥgeͣnͫd napisał:

Nie słuchaj jej bo ona dla każdego chce dobrze 

A to dopiero powód by kogoś nie słuchać!😮

2 minuty temu, Hebee napisał:

Każdy 

Oprócz cb chyba

Nie słuchaj jej bo ona z dla każdego chce dobrze 

nie czytaj jak juz

to ja nie wiem kogo mam czytac, czemu mam wierzyc tobie a nie Iskrze?

1 minutę temu, Hebee napisał:

no tak ale szkoda ze wtedy, mnie kolega wieze przywiozl, glosniki kupilem do niej dopiero i plyty trane mialem od kolegi a do mnie kumpel czy chce z nim poczillowac a ja aa dobra dawaj jedziemy, i zesmy z 5 dni razem czillowali sluchalismy muzyki ja komputer i gierki a potem w nocy spac nie moglem wiec rodzilem czarne scenariusze, ze Leo Katiuszka nas zabiije po drodze i w ogole i jej pisalem, ze nigdzie z nia nie pojade i nie ma szans, a ona rano sie obudzila i to przeczytala i ch...

a ja potem jeszcze jej profil zedytowalem, masakra jakas

bylismy juz umowieni na kawe, juz mialo byc wszystko pieknie, mielismy sie spotkac, a tu chooy, jej sie zemdlalo i wyladowala w szpitalu, ja juz kompletnie sie zalamalem i przykre 😞

ja chyba ide sobie cos pograc na laptopie, zrobie sobie przerwe chwile od internetu i pisania, pozdro 🙂

pozniej wpadne 😄

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Fajnie że mnie posłuchalas i masz avek a teraz nawet z gierki wyrywasz mnie na graczke a płytę wlozysz pada podasz i klekniesz żeby Go rozweselić?

Brawo

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17 napisał:

Avek mam ale nie za radą niczyją i nie dla nikogo, ani nie planowane, no i nie na stałe bo to nie ma sensu.

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

to ja nie wiem kogo mam czytac, czemu mam wierzyc tobie a nie Iskrze?

Tylko mi

1 minutę temu, Leͥgeͣnͫd napisał:

Każdy 

Oprócz cb chyba

No co Ty? Np nie wierzę we wszystko co mi ktoś napisze po powiedzmy kilku piwach😁

1 minutę temu, Hebee napisał:

Avek mam ale nie za radą niczyją i nie dla nikogo, ani nie planowane, no i nie na stałe bo to nie ma sensu.

Yhy jasne

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Ale ja nie płakałem tylko usatysfakcjonowany otworzyłem wtedy pół litra wyborowej z okazji jakie zgliszcza zostały na ero.🤣 Co już nie pamiętasz jak wyłaś po stracie tego z wąsem aż do tej pory wasze echo jęków się unosi 😄

Tak, tak. Siedząc w Jukonie otworzyłeś butelkę wyborowej i zacząłeś wszystkich oskarżać o krzywdy psychiczne i że mają cię przepraszać bo sobie pójdziesz 😄

6 minut temu, Chochlik napisał:

Chce zobaczyć ten dowód, że na jednym wozie jadę. Nie masz raportów ile tu siedzę to może masz choć scriny gdzie opowiadam że nie pracuje siedzę w domu przepycham kible kijem czy co tam jeszcze . Pokaz mi może faktycznie muszę poszukać pomocy specjalistycznej, bo mam problemy o których sobie sprawy nie zdaję. 

Ale.to.nie ważne ile tu siedzisz. On nie ma dużo więcej argumentów niż "siedzisz tu non stop". Nawet, jeśli wejdziesz raz na parę dni. A jeśli fakty nie zgadzają się z jego ripostą to tym gorzej dla faktów 🙂

Drugi argument to rzekome plucie jadem na wszystkich i wszystko. Nie ważne, że wyśmiewasz kanadyjskiego mitomana i posuwacza spodni kuzynki. Ty atakujesz WSZYSTKICH i to z Tobą jest problem,  nie z Jukońskim mitomanem albo klopsowym milionerem 🙂

Tylko mi

Ja bym nie wierzyła pustemu avatarowi, tu są też boty 😛

25 minut temu, Śliwka Jukońska napisał:

Ty to akurat wątpisz we wszystko, co ci nie pasuje. Jako mitoman zmyślający x lat życie w Kanadzie masz zero wagi swoich słów 🙂

A ktoś w ogóle ci uwierzył w twoje deklaracje skoro nawet do flagowca boisz się przyznać, bo tam grubo syfu było 😁

Drewniana nosek coraz dłuższy masz 🤣

No co Ty? Np nie wierzę we wszystko co mi ktoś napisze po powiedzmy kilku piwach😁

Ej no bo... wiesz o cb

5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Wystarczy zerknąć na forum o dowolnej porze, ale nie jesteś samo, bo jeszcze masz drewnianą śliwke😁

Tak? Rozumiem, że to opinia eksperta od marnowania życia  na forum. Jeśli tak to faktycznie chyba za często tu zaglądam skoro ekspert tak twierdzi. 😂

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

A ktoś w ogóle ci uwierzył w twoje deklaracje skoro nawet do flagowca boisz się przyznać, bo tam grubo syfu było 😁

Drewniana nosek coraz dłuższy masz 🤣

No ale kto mi nie wierzy? Jesteś w stanie wymienić kogoś konkretnie? Oprócz siebie? 🙂

Edytowano przez Śliwka Jukońska

2 minuty temu, Leͥgeͣnͫd napisał:

Ej no bo... wiesz o cb

Mam nadzieję 🤔

2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał:

😄Ale.to.nie ważne ile tu siedzisz. On nie ma dużo więcej argumentów niż "siedzisz tu non stop". Nawet, jeśli wejdziesz raz na parę dni. A jeśli fakty nie zgadzają się z jego ripostą to tym gorzej dla faktów 🙂

Drugi argument to rzekome plucie jadem na wszystkich i wszystko. Nie ważne, że wyśmiewasz kanadyjskiego mitomana i posuwacza spodni kuzynki. Ty atakujesz WSZYSTKICH i to z Tobą jest problem,  nie z Jukońskim mitomanem albo klopsowym milionerem 🙂

Przecież wiem 😉

To nie denerwuj się 

A mam trochę stresa. Ale myślę że pewnie sądzisz że z innego powodu.

9 minut temu, Śliwka Jukońska napisał:

Tak, tak. Siedząc w Jukonie otworzyłeś butelkę wyborowej i zacząłeś wszystkich oskarżać o krzywdy psychiczne i że mają cię przepraszać bo sobie pójdziesz 😄

Ale.to.nie ważne ile tu siedzisz. On nie ma dużo więcej argumentów niż "siedzisz tu non stop". Nawet, jeśli wejdziesz raz na parę dni. A jeśli fakty nie zgadzają się z jego ripostą to tym gorzej dla faktów 🙂

Tak tak drewniana do tej pory nie ja tylko ty wyjesz  po stracie ero , bo tam chociaż sobie zwaliłaś ze starymi onanami. 😁 

Btw akurat wyborowa vodka jest chyba na niemal całym świecie i jak wyjdziesz spod kamienia to zobaczysz 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się