Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu Kto mi kupi Xbox hub 8tb pod choinkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu Miałem tyle pieniędzy mogłem tyle się wyszalec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu Niesamowite jest to że można jechać do uk zarobić tyle że wrócisz i piklowanie lachonow po 200 którym nie chce się pracować wolą dope wypiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu (edytowany) racja, to tylko prawie £40 xD Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: racja, to tylko £40 xD No a stukasz aż w żołądku ciebie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu ja jesli przylece kiedys do pl i ciagle bede samotnym singlem ktorego zadna nie chce to sobie pojde do jakiejs zgrabnej z ladnymi stopkami i sie zabawie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: No a stukasz aż w żołądku ciebie czuje nom, smiech na sali co xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu Ja bym poszedl do takiej z ladnymi stopkami i zgrabnymi nogami xD ale bym sie wyszalal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: nom, smiech na sali co xD No bo lachon nie jest nic więcej ci w stanie dać wartościowego żeby zapłacić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu na sama mysl mi juz staje pytong i robie sie podniecony xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Ja bym poszedl do takiej z ladnymi stopkami i zgrabnymi nogami xD ale bym sie wyszalal xD Ja do dwóch ale bym się zabawil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: No bo lachon nie jest nic więcej ci w stanie dać wartościowego żeby zapłacić xD XD odloze sobie kasy na konto do tej pory XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Ja do dwóch ale bym się zabawil do dwoch ze zgrabnymi nogami i ladnymi stopkami ew. fajny cycek w komplecie na 3 godziny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu To jest bardzo gadzie jedna piepszy druga się choćby lize testosteron x10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 3 godziny temu jakas 22 latka moze albo dwie 22 latki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 3 godziny temu Racja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 3 godziny temu mysle ze jak przywitaja dwie lachony takiego zadbanego i pachnacego faceta jak ja to bede dobrym klientem dla nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 3 godziny temu co to jest xbox hub? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: co to jest xbox hub? Dysk twardy 3,5 8tb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 3 godziny temu wow, ile to kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 6 Napisano 3 godziny temu Ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 3 godziny temu wcale ze nie ble, moze ciipy bym nie lizal prostytutce albo wkladal bez guumki czy calowal w usta, ale to tak to wszystko dozwolone :D a ja bym w koncu sie przekonal jak to jest sobie podotykac zgrabne nozki i piekne stopki B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 3 godziny temu ja prdl do mojego wspollokatorolo znowu karetka musiala przyjechac i dwie lachony a jedna blondyna jakie cudo jakie ma wlosy masakra co za aniol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 761 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Niesamowite jest to że można jechać do uk zarobić tyle że wrócisz i piklowanie lachonow po 200 którym nie chce się pracować wolą dope wypiac Nie, żeby być k#rwą to trzeba mieć do tego mental odpowiedni, normalna osoba robiąc to jakiś czas prędzej czy później przejdzie załamanie nerwowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie, żeby być k#rwą to trzeba mieć do tego mental odpowiedni, normalna osoba robiąc to jakiś czas prędzej czy później przejdzie załamanie nerwowe. Poznaliśmy przynajmniej 4 każda nie daje rady psychicznie po wszystkim se życia ułożyć bo się w głowie píerdoli zamiast sex traktować jako połączenie to traktują jako czynność do odhaczenia i to lekko ujmując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 2 godziny temu A zalanczajom im się endorfiny i zrobią wszystko jak 200 zobaczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 2 godziny temu A typa co by się z nimi ozenil tyral na życie wspólnie tworzył gniazdko do kina by poszły w nagrodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 761 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Poznaliśmy przynajmniej 4 każda nie daje rady psychicznie po wszystkim se życia ułożyć bo się w głowie píerdoli zamiast sex traktować jako połączenie to traktują jako czynność do odhaczenia i to lekko ujmując To ja już nie wiem czy ty byś się dogadał z taką co ma mental k#rwiszona czy wręcz przeciwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 6 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie, żeby być k#rwą to trzeba mieć do tego mental odpowiedni, normalna osoba robiąc to jakiś czas prędzej czy później przejdzie załamanie nerwowe. Powodzenia w tłumaczeniu mu tego. Myślę, że nawet gdybyś napisała kilka tomów encyklopedii to nic by to nie dało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 2 godziny temu w dzisiejszych czasach lachony ktore nie robia tego dla kasy maja mental koorwy np. jak jakis lachon robi sobie jaja z faceta i jego uczuc albo wpychaja go w alimenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach